3 крипто компании, които вече приемат плащания с PayPal

Говори се, че американската услуга за онлайн превод на пари PayPal се готви да влезе в криптовалутната индустрия. Ако е точен, PayPal ще се превърне в най-голямата организация, която все още предлага покупки на криптовалута, отбелязвайки важен етап за индустрията.

Но за онези, които нямат търпение, вече е възможно да използват PayPal, за да закупят практически всичко, което искате в пространството на криптовалутите – ако знаете къде да търсите!

Купувайте криптовалути с Coinbase

Когато става въпрос за закупуване на криптовалути за първи път, много хора неизбежно искат да купуват с помощта на PayPal, Venmo и други популярни онлайн услуги за разплащане. Обикновено обаче те ще открият, че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, тъй като много малко брокери и доставчици приемат нищо друго, освен плащания с дебитни и кредитни карти.

За щастие базираният в Калифорния брокер за криптовалути Coinbase разпозна голяма нужда на пазара и се намеси, за да запълни празнината, когато започна да приема PayPal за покупки на криптовалути през 2016 г. Оттогава борсовият гигант драстично разшири обхвата на криптовалутите, които предлага за продажба и пусна поддръжка за плащания с PayPal в различни страни.

Понастоящем Coinbase предлага директни покупки на повече от 30 различни криптовалути с PayPal, вариращи от добре познати активи като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) и Chainlink (LINK), до по-малко установени като Basic Внимание Token (BAT) и Zcash (ZEC).

Клиенти в 40 различни региона понастоящем имате възможност да закупите криптовалути с PayPal – включително САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Италия и Испания. Понастоящем клиентите в Африка, Азия и Австралия нямат тази опция.

За лица в държава, която не се обслужва от Coinbase, има няколко алтернативи, които си струва да се проверят вместо това. Те включват платформите за равнопоставена търговия Paxful и Local Bitcoins, както и eToro, популярна платформа за социална търговия, която по-често се използва за търговия с акции и стоки.

Научете се да търгувате с NewsCrypto

Въпреки че Coinbase може да се използва за закупуване на много популярни криптовалути с PayPal, всеки, който желае да търгува с криптовалути по-късно, почти сигурно ще иска да научи основите на търговията, техническия анализ и графиката, преди да го направи – тъй като неопитните търговци често не се справят твърде добре в нестабилни пазари.

NewsCrypto е проектиран да се справи с този точно проблем. Като център за начинаещи и утвърдени търговци на криптовалути, NewsCrypto предоставя богат ресурс, целящ да направи търговията едновременно по-достъпна и по-печеливша. Те включват куп инструменти за проследяване на пазара, картографиране и анализ, както и индикатори на настроението, което дава на търговците значително предимство пред конкуренцията.

Голяма гама от функции се предоставят безплатно, но за тези, които искат достъп до по-усъвършенствани инструменти, използвани от професионални търговци, NewsCrypto предлага и няколко премиум плана за членство.


Междинният план се предлага на 250 NewsCrypto Coins (NWC) на месец (около $ 8.30) и отключва инструменти за арбитраж и индикатор на настроението, в допълнение към няколко персонализирани типа диаграми, докато 500 NWC / месец (около $ 16.60) разширено надграждане отива една стъпка напред а също така отключва сигналите за китове, диаграмите за корелация и индикациите в потока, наред с други неща.

Токените NWC могат да бъдат закупени директно на уебсайта NewsCrypto с помощта на PayPal или могат да бъдат получени от борси на трети страни като KuCoin, за да платите за надграждане на членството. Алтернативно, потребители на NewsCrypto, които попълват NewsCrypto курс за обучение по търговия ще отключи седмица безплатно напреднало членство.

Пазете активите си в безопасност с книга

Ако сте запален потребител на криптовалута, шансовете са, че или сте чували за проблема, свързан с хакерски обмени или кражби в криптовалутната индустрия, или сте претърпели някаква загуба сами.

Може също така да знаете, че хардуерните портфейли за криптовалута са широко разглеждани като най-добрият начин да запазите средствата си в безопасност, тъй като ви позволяват да съхранявате криптовалутите си в безопасна офлайн среда и да запазите пълен контрол над вашите лични ключове.

Книга е може би най-успешният производител на хардуерен портфейл за криптовалута, тъй като произвежда най-продавания хардуерен портфейл Ledger Nano S и е продал над 1,5 милиона единици през последните четири години.

Миналата година компанията представи своя хардуерен портфейл от следващо поколение, Ledger Nano X за $ 119, който носи същата функционалност на Ledger Nano S, но добавя Bluetooth поддръжка, повече памет и по-добро покритие на криптовалутата. Ledger Nano X поддържа всяка криптовалута, продавана от Coinbase, и дори поддържа гореспоменатата NewsCrypto Coin.

Както Ledger Nano S, така и Nano X могат да бъдат закупени от официален магазин Ledger използване на PayPal и различни други методи на плащане – включително криптовалути. Ако нито едно от тях не отговаря на вашите изисквания, тогава бюджетът на ShapeShift Портфейл KeepKey е един от останалите хардуерни портфейли, които можете да закупите с PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector