VectraCoin – убиец на биткойн или просто поредното фиктивно ICO?

Ако решите един ден да инвестирате в криптовалута, първо трябва да изберете какво ще купите. Разбира се, трябва да знаете основите на блокчейн технологията, да можете да създавате криптографски портфейли и да изпълнявате транзакции правилно. Но все пак най-важното е да разберете, че тази криптовалута е печеливша и по-късно може да се продава по-скъпо. Няма ясен отговор на въпроса: „В коя криптовалута да инвестирате?“ Преди да инвестирате пари, трябва да проучите пазара и да анализирате перспективите на конкретния проект. Обърнете внимание на следното:

  1. А) Степента на популярност в блокчейн общността. Ако тикерът за търговия на тази крипто монета може да бъде намерен в повечето изключителни борси и новини, които са свързани с нейната равнопоставена мрежа, се публикуват от авторитетни издатели на блокчейн, това означава, че това е една от най-доходоносните криптовалути . Токените от тази мрежа могат лесно да бъдат продадени и ако инвестирате пари в този проект, най-вероятно няма да понесете загуба независимо от резултата.
  2. Б) Лекота при извършване на транзакции. Авторитетните блокчейн компании произвеждат няколко вида портфейли и освен техните монети се поддържат от много трети разработчици на мултивалутни хранилища. За инвеститора е много важно да има надежден портфейл за криптовалута (в идеалния случай хардуерен портфейл).
  3. В) Сигурност. Въз основа на горното можем да направим заключението, че обещаващата мрежа трябва да бъде внимателно защитена от хакери. Най-добрите криптовалути, работещи на POW, трябва да имат доста мощна мрежа, за да минимизират шанса за атака до 51%. И ако избраният от вас проект използва алтернативен консенсус алгоритъм, то той трябва да има добре обмислена схема за защита срещу недобросъвестни валидатори.

Така че, защо VectraCoin?

1) Многостепенна блокчейн

VectraCoin е разработен на многостепенна блокчейн. Какво означава? Тя ви позволява да комбинирате характеристиките на монети, които на пръв поглед са несъвместими, Например за VectraCoin, това са интелигентни договори (които предполагат публичност) и пълна анонимност, по аналогия на Monero с помощта на еднократен сигнал. Това е най-важната характеристика на Vectra, поради което всички прогнозират, че VectraCoin ще заеме полагащото се място в топ 10 на пазарната капитализация на монети през 2021 г..

2) Скорост на транзакцията

Биткойн мрежата обработва 7 операции в секунда, а Ethereum обработва 15 операции в секунда. Скоростта на революционната мрежа, наречена VectraNetwork, е до 1000 операции в секунда, което й позволява да се конкурира не само с конкуренти на крипто пазара, но и с фиатни пари, а също и с Visa и MasterCard.

3) Сигурност и анонимност

Благодарение на интеграцията на алгоритъма CryptoNote е невъзможно да се свържат подателят и получателят с конкретно лице. Мрежата и нейните транзакции са напълно анонимни благодарение на еднократен подпис на звънене. Разбира се, Vectra също е децентрализирана система. Нито един център не регулира VectraCoin, което позволява да се извършват транзакции директно без държавен или друг контрол.

4) Подкрепа за интелигентни договори.

Достатъчно е да погледнете Ethereum и да разберете как тази характеристика е помогнала на ETH да заеме достойно второ място по отношение на капитализацията сред всички криптовалути. Страните подписват интелигентен договор, използвайки методи, подобни на подписването на изпращане на средства в съществуващите мрежи за криптовалута. След подписване от страните, договорът се записва в блокчейна и влиза в сила и никой от участниците в транзакцията няма съмнения, че транзакцията е извършена.

5) Етап преди ICO

Няма по-добро време от сега за инвестиране във Vectra. Техническото внедряване на монетите е почти приключило, екипът на проекта е почти приключил работата по него, а освен това токените на Vectra се продават по 100 $ на токен сега. И по време на пускането на монетата през 2021 г., дори и при най-консервативните оценки, цената ще бъде не по-малка от 1000 $ за един жетон, а след влизане на пазар цената може да достигне 5000 $.

Обобщавам

Когато избирате криптовалута за инвестиция, не се спирайте на един проект, колкото и привлекателен да е той, не очаквайте цената да се удвои утре и не изпадайте в паника при първото изтегляне на обменния курс. В допълнение към гореспоменатото стартиране заслужават внимание и поверителни криптовалути като Zcash, Dash и Monero. Както и млади обещаващи дигитални монети по протокола MibleWimble и редица други алткойни.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector