Tuk Tuk Pass: Комбиниране на най-добрите части от OTA и социална мрежа

Tuk Tuk Pass е онлайн туристическа агенция и социална мрежа. Но проходът Тук Тук е много повече от просто сбор от частите му. Tuk Tuk Pass е в състояние да комбинира най-добрите части на OTA и социална мрежа, като същевременно подобрява и двете. Чрез комбиниране на OTA и социална мрежа, Tuk Tuk Pass е в състояние да осигури всичко, от което се нуждаят потребителите му, в рамките на една консолидирана система.

Истинска туристическа общност на една платформа: Tuk Tuk Pass

Пътуващите не искат просто да видят списък с удобства. Те трябва да могат да виждат отзиви и коментари, да задават въпроси и да получават реални отговори от реални пътешественици. Тук идва Tuk Tuk Pass. Чрез революционната нова платформа на Tuk Tuk Pass потребителите могат да взаимодействат директно помежду си, като същевременно търсят препоръки за пътуване и финализират своите резервации за пътуване.

Възможността за взаимодействие помежду си ще осигури невероятна стойност за потребителите на Tuk Tuk Pass. Потребителите ще могат:

  • Споделяйте хотелски стаи и други договорености за пътуване–Потребителите могат да се възползват от масовите цени и да споделят едно пътуване, като взаимодействат чрез общността. Още по-добре, самата общност ще възнаграждава активни потребители, като по този начин улеснява потребителите да различават кои потребители вероятно са по-знаещи и по-надеждни.
  • Намерете други потребители, с които да вечеряте–Редактираното хранене го прави така, че потребителите да могат да готвят един за друг на екзотични места или да излизат да хапват помежду си в заведенията, от които се интересуват, създавайки както социални общности, така и използвайки големия списък от партньори в ресторанта.
  • Вземете екскурзовод–Потребителите могат да се свържат с местните жители в тяхната дестинация за пътуване, за да получат съвет и дори да резервират обиколки. Местните жители често знаят най-добрите места за посещение и могат да продават свои услуги, като получават плащания чрез системата Tuk Tuk Pass.

Всичко това заедно създава уникална връзка между потребителите на Tuk Tuk Pass, което ги прави повече от обикновени потребители на приложения и създава сплотена, самоподдържаща се глобална общност. С нарастването на самия пропуск Tuk Tuk, наличните услуги и информация ще нарастват експоненциално.

Потребителите не само могат да намерят информация и услуги, но и са възнаградени за принос. Потребителите, които предоставят ценна информация, ще получат символи чрез платформата и тези символи след това могат да бъдат предадени за туристически услуги. Потребителите също така ще могат да получат значки, които показват какво са постигнали и нещата, от които се интересуват. И накрая, томболи ще се предоставят от партньори, които допринасят, така че потребителите имат възможност да опитат за интересни нови услуги и преживявания.

Изкуствено интелигентна туристическа агенция

Онлайн туристическите агенции ще дадат на потребителите резултати въз основа на това, което търсят, но пропускът Tuk Tuk преминава още една стъпка напред. Вместо просто да дава на потребителите нелекувани резултати, Tuk Tuk Pass също използва своите знания за потребителите, за да разбере какво ги интересува най-много. Tuk Tuk Pass събира големи количества данни, които след това се филтрират чрез AI за машинно обучение. С течение на времето AI ще расте още по-точно при определяне на нуждите на потребителя.

За потребителя това прави платформата значително по-ефективна от по-общите решения за пътуване. Потребителите не трябва да прелистват страници и страници с резултати, за да намерят в крайна сметка това, което ги интересува. Вместо това системата ще изтласка нещо, от което е по-вероятно да се интересуват, към върха и потребителите ще могат да прегледат всичко те се интересуват.

По-добри транзакции чрез криптовалута

Криптовалутата и блокчейн технологията се обединяват в Tuk Tuk Pass, което улеснява социалната мрежа при провеждането на вътрешни транзакции. С помощта на криптовалута социалната мрежа е в състояние да улесни транзакциите, без многократно прехвърляне на множество видове валута. Още по-добре, самата валута има вътрешна стойност. Криптовалутата на Tuk Tuk Pass ще бъде обвързана реални туристически услуги, като по този начин закотвя и увеличава стойността му с течение на времето.

По този начин Tuk Tuk не само е проходим, за да улесни пълната OTA и социална мрежа, но също така е в състояние да увеличи консолидираната платформа с наистина ценна валутна система, която само ще нарасне в стойност. Пътуващите няма да бъдат принудени да използват по-малко от изгодни обменни курсове и вместо това ще могат да купуват и плащат за всичко, което им е необходимо, на една платформа. Те дори могат да печелят точки директно чрез системата, като извършват работа и след това да ги превърнат в пътуване.

Tuk Tuk Pass не е просто наистина иновативно ново решение за пътуване. Освен това подобрява съществуващите платформи за пътуване, като социални мрежи и онлайн туристически агенции. Чрез използването на блокчейн и криптовалутната технология и съсредоточаването върху представянето на полезно и унифицирано потребителско изживяване, Tuk Tuk Pass е в състояние да дестилира всичко, което наистина искат пътниците, в един лесен за използване пакет. Инвеститорите и пътниците могат да се включат в проследяването и инвестирането в прохода Тук Тук днес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector