Отново да направим криптовалутите страхотни

Миналия септември най-големият рисков капиталист и лидер на няколко инвестиции на рисков капитал в технологични компании по време на тяхното създаване Тим Дрейпър заяви, че през следващите 15 години общата капитализация на крипто пазара ще надхвърли 80 трилиона долара.

„Интернет започна по същия начин. Дойде на големи вълни, след това някак падна на главата си, а след това следващата вълна стана много по-голяма. Подозирам, че същото се случва и с биткойните “, отбеляза Дрейпър, докато говореше на DealStreetAsia PE-VC 2018 в Сингапур. Според самия Дрейпър настоящата ситуация на криптовалутния пазар е донякъде подобна на дните на развитие на интернет, когато най-големите титани от Уолстрийт все още не са разбирали в какво може да се превърне глобалната мрежа в бъдеще.  

Към тази година броят на потребителите на интернет е над 3 милиарда. Дори хора, които не са натискали точно бутона за опресняване във всички блогове на blockchain, са започнали да приветстват криптовалутата в тяхната реалност. Така че тази тенденция е неоспорима.

Какво се случва на крипто-пазара в момента?

Виждали ли сте крипто банкомат или портал, който ви позволява бързо да обменяте фиатни пари за криптовалута? Ако не сте, не се изненадвайте, ако видите как се появяват в местния мол или търговски център. Да, дами и господа, крипто е тук, за да остане – то е в джобовете ни и по-точно в нашите смартфони.

Вземете например Facebook и WhatsApp. И двамата планират да пуснат собствена криптовалута. Видеоклип за Gram (криптовалутата на Telegram), по невнимание или като част от маркетингова кампания, се появи онлайн. Всичко това говори за факта, че скоро социалните мрежи ще започнат да включват по подобен начин крипто в своите платформи. Всичко това е много вълнуващо, особено ако мислите да придобиете. И компаниите, които вече имат както авторитет, така и огромна потребителска база, имат крак в ситуацията.

Въпреки това може да ви изненада да разберете, че не само имената на домакинствата си струва да се интересувате. Така че, докато навлизате във водите на криптовалутата, не забравяйте да обмислите всичките си възможности. По-специално, ако не искате да поемате шестцифрени ангажименти, можете да опитате да закупите криптовалути, които не са задължително много шумни, но имат доказан опит от стабилен нарастващ растеж.

Което ни води до следващата точка …

Първи стъпки с Cryptocurrency the Smart Way

Така че, ако сте изучавали криптовалута, вероятно сте забелязали, че стойността варира драстично. В началото на 2018 г. биткойнът, най-известната криптовалута, се търгуваше на 16 665 долара, считано от 5 януари, според Coinbase. До края на годината обаче BTC струваше едва 3 700 долара. Естествено, за всеки, който се интересува, това е причина за колебание. Може би се чудите дали крипто дори си заслужава.

Истината е, че не всички криптовалути влизат по същия начин в обмена на цифрови валути (DCE). Това често прави критична разлика в начина, по който стойността им ще се увеличава или намалява в бъдеще. Ето пример за социална мрежа, която има целия потенциал да бъде в топ 100 на криптовалутите в рамките на една година.

Целият аз, е първата в света цифрова мрежа, която обединява социалните медии, електронната търговия и монетизирането на съдържание по иновативен начин. All.me предоставя на потребителите удобствата на социалните медии с възможност за монетизиране на социална активност. Докато потребителите прекарват време в социалната мрежа, те печелят ME Token, който може да бъде заменен за фиатни валути или да прави покупки на вътрешния пазар на приложението.

Обява за обмен на мен токени

ME Token беше включен в CoinAll на 11 февруари 2019 г.. CoinAll е чисто нова борса, която също поддържа силно сътрудничество с OKEx. Системата на CoinAll е напълно интегрирана с OKEx, което позволява на търговците да се регистрират и търгуват на CoinAll чрез единна сметка без допълнителни формалности. От днес ME може да се търгува за BTC и USDT.


Ето бърза разбивка на някои полезни цифри:

  • Цена на токена при влизане на пазара: $ 0,014
  • Цена на токена по време на писането: 0,10 $
  • По-малко от два месеца след включването му на борсата, цената на символа all.me се увеличи с 1000% и вероятно ще продължи да расте. Факт е, че цената на МЕ се влияе не само от интереса към самия токен, но и от броя на потребителите в социалната мрежа all.me.

За да поставим това в контекст, това са някои бързи факти за социалната мрежа all.me. (Ще се съсредоточим само върху функциите, които отличават платформата от останалите.)

  • All.me твърди, че нейните потребители могат да спечелят до 50% от приходите от реклама
  • Плащанията се извършват вътрешно чрез ME
  • Включва платформа за търговия, която позволява на потребителите да купуват и продават продукти един от друг (C2C), както и директно от международни марки (B2C)
  • Разполага с решение FinTech (mePay), което обединява блокчейн технология, цифрови активи, електронни пари, както и класически платежни услуги.
  • Потребителите могат да съхраняват печалби, да теглят или депозират средства в техния меалфейл. Всеки акаунт се предлага със собствен онлайн портфейл. Чрез използване на вътрешна система за фактуриране транзакциите могат да се извършват незабавно без комисионни в мрежата.

В допълнение, потребителите имат възможност да свържат своите портфейли към портфейла на Etherum.

Защо предсказваме токена ще се увеличи в стойността

След като Me Token бъде включен в повече борси, ние вярваме, че той ще увеличи стойността си още повече. Има няколко причини защо. На първо място, ME Token е невъзможно да се добие. Има само определен брой жетони, които могат да се купуват и продават. Следователно рискът от пазара е наводнен и валутата впоследствие се обезценява е малко вероятно. Освен това ME Token е изцяло подкрепен от ликвидност. Предпродажбите бяха успешни и достигнаха нивото на меката капачка в рамките на 24 часа.

All.me е социална мрежа, в която хората могат да печелят въз основа на своята социална активност. Рекламодателите трябва да купуват ME Token с цел реклама, като по този начин увеличава търсенето на валута. Междувременно потребителите могат да спечелят до 50% от приходите от реклама. С ME, което печелят, потребителите могат да купуват услуги на платформата, да купуват и продават продукти на пазара на мрежата или да ги обменят, което прави търговията по-стабилна. (Струва си да се отбележи, че пазарът на all.me ще приема само МЕН Токен. Само това поддържа валутата актуална.)

Тъй като мрежата безпроблемно съчетава социални медии, онлайн пазаруване и печалба, имаме пълното доверие, че ME Token ще продължи да бъде едновременно уместен и ценен на пазара. Екипът зад приложението all.me е огромен и продължава да се разраства, с офиси по целия свят и визионери, ръководещи проекта.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector