Tether Gold (XAUT) вече е на разположение за закупуване чрез симплекс с помощта на кредитни и дебитни карти в мрежата на Целзий

От днес всеки, който използва мрежа Целзий, може да закупи XAUt в приложението само с $ 50! Закупете водещия в света златен жетон, Tether Gold, като използвате дебитна или кредитна карта и не плащате премии. След това печелете 4% в злато всяка година, като запазите закупения XAUt с Целзий

Ню Йорк, 28 май 2020 г. – Крипто платформа за кредитиране Мрежа по Целзий обяви добавянето на Tether Gold (XAUT), цифров актив, изцяло обезпечен с физическо злато, попечено в Швейцария. Потребителите на Целзий вече могат да закупят Tether Gold, използвайки както дебитни, така и кредитни карти, благодарение на партньорството на платформата с лидера на инфраструктурата на fiat Симплекс.

Стартирал по-рано тази година, Tether Gold бързо се превърна във водещия златен жетон в света, като един XAUT представлява една тройна унция злато в лондонски бар за доставка на злато. Токените XAUT могат да бъдат прехвърлени на всеки адрес на веригата от портфейла на притежателя, със специфични златни кюлчета, свързани с всеки адрес в мрежата, където се държи XAUT.

Мрежата на Целзий добави Tether Gold в момент, когато инвеститорите се стремят да се хеджират срещу заплахата от нарастваща инфлация в долари, като централните банки създадоха пакети за парични стимули на обща стойност над $ 20T в резултат на продължаващата пандемия. Златото отдавна се счита за най-надеждния, устойчив на инфлация некорелиран актив поради състоянието му на твърди пари. Понастоящем Tether Gold има пазарна капитализация от 88 милиона долара.

Възможността за закупуване на Tether Gold с глобални кредитни и дебитни карти чрез Simplex е изключителна за Celsius Network и премахва бариерата за достъп за инвеститорите, търсещи излагане на злато, без да го съхраняват. Holding Tether Gold е привлекателно предложение за потребителите, тъй като те могат да запазят собствеността си върху физическото злато, без да се налага да преминават през търговци на злато, да плащат застраховки или да се грижат за сигурността.

„Радваме се, че можем да осигурим достъп до масите за закупуване на важен актив като Tether Gold“, каза Алекс Машински, Главен изпълнителен директор на Celsius Network. „Членовете на Целзий от известно време искат златен жетон, базиран на блокчейн, и нашето партньорство с Simplex улеснява още повече купуването, съхраняването и печеленето на висока доходност на едно място.“

.

„Симплекс винаги е развълнуван да разшири нашето предложение – като пазарен лидер ние непрекъснато се стремим да увеличаваме достъпността на активи и платформи. Щастливи сме да дадем възможност на потребителите на Целзий да закупят Tether Gold с едва $ 50 чрез нашето водещо решение onramp, което позволява на всички потребители допълнителна гъвкавост “- каза Нимрод Лехави, главен изпълнителен директор и съосновател на Simplex.

Стартирала през 2018 г., Celsius Network наскоро надмина 100 000 активни потребители и обяви, че ще предложи на кредитополучателите заеми в щатски долари и стабилкойни срещу техните крипто активи на само 1% APR като част от усилията за облекчаване на Covid-19. Сега платформата ще предлага заеми срещу злато за удължаване на мисията на Целзий е да предоставя справедливи и прозрачни финансови услуги на притежателите на цифрови активи по целия свят и е дала заеми на стойност над 8,2 милиарда долара.

В допълнение към Tether Gold, поддръжката на Celsius Network и Simplex при покупки на приложения на BTC, BCH, ETH, LTC, XRP и няколко други водещи криптовалути. В същото време родният му токен CEL дава на членовете на Целзий ексклузивен достъп до най-добрите финансови услуги за цифрови активи. 

След тази интеграция, Целзий-местен CEL токенът също ще бъде достъпен за закупуване с помощта на кредитна / дебитна карта чрез инфраструктурата на Simplex. Членовете на Целзий могат да спечелят лихва в CEL на 25 различни виртуални криптовалути в размер до 30%; те също могат да извършат плащания по лихви по заем в CEL токени с отстъпка до 30% по-малко от плащането в крипто или фиат.  

За мрежата на Целзий

Мрежата на Целзий отговаря на финансовите нужди на днешните потребители по целия свят чрез доходи с високи лихви и евтини заеми, достъпни чрез мобилно приложение. Изграден върху убеждението, че финансовите услуги трябва да правят само това, което е в най-добрия интерес на общността на вложителите, Celsius е базирана на блокчейн платформа на пазара, където членството предоставя достъп до подготвени финансови услуги, които не са достъпни чрез традиционните финансови институции. За допълнителна информация, моля, посетете www.celsius.network.

Относно Simplex


Simplex е лицензирана от ЕС финансова институция, която свързва крипто и фиат индустриите чрез обработка на плащания с кредитни карти, позволявайки на потребителите да купуват крипто с кредитната си карта (onramp), както и да конвертират във fiat (offramp). Използвано от над 140 партньори, включително топ криптовалутни борси и валути, решението на Simplex дава възможност на търговците да се съсредоточат върху своя бизнес растеж, като предлагат 100% гаранция с нулев риск в случай на обратно изплащане на такси. Решението Simplex, подкрепено от най-съвременния AI, блокира измамни потребители и позволява на законните потребители да извършват плащания с лекота. За да научите повече, посетете www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector