RioDeFi изгражда мост към Индия преди дългоочаквания си IDO на Uniswap

Подготовката на RioDeFi за Индия с INR банкови услуги за екосистемата RioDeFi & RFUEL токен.

RioDeFi създава екосистема за плащания, която изгражда мостове между традиционните финанси и вселената на цифровите услуги за активи. В основата на тази екосистема е RioChain. Изграден върху рамката на Parity’s Substrate и съвместим с мрежата Polkadot, той ще стане лидер в кръстосаните вериги DeFi услуги.

RioDeFi насочи вниманието си към Индия като ключов пазар за растеж, тъй като индийската криптосистема отбеляза бум, като докладите сочат, че услугата за криптовалута е отбелязала 400% ръст и 10-кратен ръст на потребителите на борсите. Нарастването на алтернативните методи на плащане е подхранвано от отмяната на банковата забрана за крипто от индийския Върховен съд през март 2020 г. Индия бързо се превръща в основен пазар за цифрови активи, тъй като използването на мобилни технологии се разширява заедно с интереса към алтернативни класове активи. RioChain се очаква да бъде предпочитаната екосистема на блокчейн за разработчиците и потребителите в Индия.

Визията на RioDeFi за финансова гъвкавост

Визията на RioDeFi за Индия адресира една от най-зашеметяващите статистически данни за Индия – според Световната банка, Индия има близо 190 милиона души без банкови средства. Решението на RioDeFi има за цел широка достъпност, прозрачност, свързване на блок-веригите с цифрови банкови услуги и финансово включване за масите с гладко потребителско изживяване. Екосистемата RioDeFi отваря достъп на Индия до множество услуги като заемане на цифрови активи, заемане, залагане и търговия в суперплатформа, която ще включва местните услуги за плащания и портфейли на RioDeFi, както и инициативи за разработчици с отворен код, които могат да бъдат изградени в рамките на екосистемата.

Рио ка Рааста – Определеният път

Има различни решения за разработване, които да отговорят на изискванията на процъфтяващия индийски пазар. С една от най-големите бази за разработчици на блокчейн, революцията на децентрализацията започва бързо. Въпреки това, по-голямата част от разработката все още се извършва на платформи с високи такси за газ като Ethereum. Както е в момента, това служи като пречка за много сгради на Dapps в екосистемата.

Протоколът на RioDeFi, RioChain, е настроен да действа като основен източник за DeFI в разпределени мрежи с неговата съвместимост с различни вериги. Радостта е висока с RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale с над 65 милиона щатски долара, ангажирани само за публична продан, което е над 10 пъти надписано. Интересът към RFUEL е особено силен от притежателите на ОМ, които са членове на MANTRA DAO – първият проект, надграждащ рамката на субстрата на RioDeFi – който привлече голям интерес от индийските потребители.

Екосистемата RioDeFi ще има обмен, портфейл и Dapps като популярната платформа за кредитиране MANTRA DAO, всички с услуги, базирани на INR. Скоро след своето събитие за генериране на токени (TGE), RFUEL също ще бъде включен в списъка на най-добрите индийски борси, което дава на индийците възможността безпроблемно да купуват RFUEL с помощта на INR. RioDeFi също работи с екипа на Vauld (бивша Bank of Hodlers), за да предложи услуги за финансова инфраструктура, фокусирани върху INR, за всички разработчици, които искат да изградят мечтания си бизнес на RioChain.

Даршан Батия, съосновател на Vauld, отбеляза,

„RioDeFi може да реши много от проблемите, свързани с банковото дело и крипто света. Те правят банкирането с криптовалути достъпно, надеждно и бързо. Много сме развълнувани да работим в тясно сътрудничество с екипа им. “

Въз основа на здравата екосистема с активирана Polkadot на RioDeFi е фантастична алтернатива за постоянно нарастващата общност на разработчици в Индия; създаване на гъвкавост при използване на мрежата и заобикаляне на някои от проблемите в индустрията, като високи такси за газ.

За Джеймс Андерсън, главен изпълнителен директор на RioDeFi, това децентрализирано бъдеще за населението на Индия е крайъгълен камък в пътуването на компанията:

„Индия е най-бързо развиващата се основна икономика в света, но нейната финансова и платежна инфраструктура все още е слабо развита, особено в сравнение със съседен Китай. Решенията DeFi изглеждат идеално подходящи за обслужване на индийския народ и вярвам, че RioDeFi ще играе основна роля в разширяването на обхвата на блокчейн и криптовалути там. Партньорството с Vauld е важна стъпка по пътя ни към постигането на тази визия. ” 


RFUEL Първоначално предлагане на Dex при Uniswap

rfuel

Токенът RioFuel (RFUEL) ще бъде включен в Uniswap в понеделник, 28 септември в 8:30 ч. UTC.

Uniswap е напълно децентрализиран протокол за автоматизирано предоставяне на ликвидност, надграден Ethereum което донесе значителни промени в търговията с криптовалута и беше катализатор на скорошния прилив на проекти на DeFi.

За RioDeFi, чиято мисия е да насърчи масовото приемане на базирани на блокчейн финансови услуги, изглеждаше естествено да направи родния си токен достъпен за първи път на тази платформа.

Търговията ще започне в 8.30 ч. UTC. RFUEL токенът ще бъде достъпен за закупуване в Uniswap на първоначална цена от 0,20 долара. Цената ще варира в зависимост от пазарните сили на търсенето и предлагането. Като се има предвид, че общността на RFUEL Crowdsale беше значително презаписана, препоръчваме ви да сте там навреме!

За достъп до токена участниците ще трябва да въведат адреса на договора за RFUEL, който ще бъде предоставен на уебсайта на RioDeFi (riodefi.com).

Ако имате някакви въпроси, моля, присъединете се към разговора в нашата социална медия, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) и Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

За RioDeFi:

RioDeFi ускорява масовото приемане на цифрови активи, като свързва традиционните и децентрализирани финанси. Нашата визия е свят, в който всеки има достъп до децентрализирани финансови (DeFi) услуги. Разработваме решения, които свързват банкови институции с блокчейн системи. Нашите приложения позволяват по-ниски такси за транзакции, по-бързи потвърждения, по-голяма ефективност, по-добра възвръщаемост за притежателите на спестовни сметки и глобален обхват.

Уебсайт: Riodefi.com

Телеграма: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector