PR: Разлика между традиционните пари, DICE и други криптовалути

С въвеждането на технологията в съвременната икономика, ние продължаваме да намираме начини да превърнем традиционните валути в цифрови. Биткойн през 2009 г. за първи път представи своя изходен код, който доведе до революция в индустрията за микроплащания. Докато пластмасовите пари под формата на дебитни / кредитни карти и дигитални портфейли бяха широко приети, криптовалутите получиха общо признание, тъй като предлагаха икономично и бързо решение за преводи на средства по целия свят. Въпреки че криптопространството видя няколко цифрови валути, опитващи се да решат различни проблеми, тяхната технология се сблъска с няколко неефективност, които задържаха потенциала на подобни токени да бъдат приети в световен мащаб.

DICE Money, криптовалута от ново време, въвежда цифрова икономика, която не работи на традиционна блокчейн платформа, но в същото време запазва характеристиките и предимствата на криптовалутите. Елиминирайки недостатъците от съществуващия ICO модел за набиране на средства, DICE предлага самоподдържащ се модел, при който потребителите добиват цифрови токени, за да подпомогнат отделни лица, предприятия и / или социални организации да набират средства. Остава шум за фиатната валута и цифровите токени, така че, нека да декодираме как се различават тези запаси от стойност и да проучим допълнително как DICE Money се откроява, като същевременно интегрираме най-добрите характеристики и на двете.

Разлика между традиционните пари и други криптовалути

Традиционни пари

С прости думи, парите могат да се използват за закупуване на стоки или услуги, а също така да бъдат спестени или инвестирани. Той е в състояние да изпълнява всички тези функции, поради това тривиални добродетели като „съхраняване на стойност“, „средство за размяна“, „разчетна единица“ и „стандарт на разсрочено плащане“.

Освен това тя винаги е била подкрепяна от централен орган с доставките, фиксирани от тази мощна организация. Тя може да приеме една от следните форми-

Реална валута

Материални или нематериални активи, които имат присъща стойност, например злато, мед, сребро, акции. Тези активи притежават стойност въз основа на специфични методи за измерване и ставки.

Фиат Валута

Най-често използваната форма на пари е фиат. За разлика от реалната валута, тя не е подплатена с материален или нематериален актив и най-често е хартиена банкнота или монета от неблагороден метал. Той получава стойност, тъй като правителствата го обявяват за законно платежно средство, което трябва да бъде прието като начин на плащане „за всички държавни и частни дългове.“ Примерите включват USD, EUR, GBP и JPY сред много други валути. Такава валута обикновено циркулира в рамките на определена национална икономика и се регулира от централна банка, за да действа като запис на заповед, издаден от съответните държавни органи.

Цифрова валута

Цифровите валути са подобни на фиатната валута и критичната разлика е, че докато фиатните валути са материални, цифровите валути са нематериални и имат цифрово съществуване. Примерите включват пари под формата на дебитни / кредитни карти, цифрови портфейли като Paypal и подобни.

Криптовалути

Криптовалути са цифрови активи и са придобили популярност в последно време с примери, които включват Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Те са проектирани да се използват като средство за размяна и в крайна сметка да заменят традиционните пари. Няма централен орган, контролиращ криптовалутите; вместо това те са защитени от криптографски алгоритми в разпределена книга. Технологията, която предоставя такива валути, е блокчейн – база данни за публични финансови транзакции.

DICE Пари– Интегриране на най-добрите характеристики на традиционните пари и криптовалути:


DICE Money е криптовалута от ново време, която е разработена, за да интегрира най-добрите характеристики както на криптовалутите, така и на фиатната валута. Подобно на криптовалутите, DICE жетоните се добиват (или създават) без централен орган или доверени трети страни. Освен това, DICE жетоните могат да се използват за закупуване на стоки или услуги или дори да бъдат дарени за социални каузи или прехвърлени на приятели и семейство. Подобно на криптовалутите, платформата DICE също е децентрализирана. Той обаче се различава по това, че е по-ефективен, по-бърз и по-евтин, като използва множество дневници, вместо една книга.

Подобно на фиатната валута, собствениците на платформата могат да извършват транзакции с DICE жетони дори офлайн, безпроблемно в магазините, които приемат такива цифрови активи.

С подобни функции, интегриращи традиционните пари и цифрови криптовалути, DICE се отличава от конвенционалните криптовалути на различни основания. За разлика от криптовалутите, които изискват специализиран портфейл за съхранение, DICE жетоните не се нуждаят от такива портфейли и могат да се съхраняват онлайн под формата на двоичен файл, имейл или офлайн като отпечатана бележка или USB флаш устройство.

Освен това, за първи път в криптоверсията, DICE позволява на потребителите да копаят DICE жетони офлайн, което позволява много вълнуващи възможности за финтех. С офлайн копаенето потребителите ще имат подновена сигурност с по-безопасни опции, без страх от крипто-крикове, когато някой друг тайно използва вашите ресурси за копаене на криптовалути.

Добре пригодени за безшоково приемане като ежедневни пари, потребителите могат да участват в революционната платформа, която опростява най-икономично набирането на средства, като същевременно предлага шлюз за милиони за социално свързване на платформата. Комбинирайки най-добрите характеристики на крипто и традиционните валути. ЗАКОР има потенциал да се развива като общоприета цифрова валута, обезпечена с криптография.

За да научите повече за DICE или как може да помогне на вашия бизнес да набере средства, посетете техния уебсайт или можете да прочетете бялата книга тук.

За контакти с медиите:

Име: Dilip Chandar

Електронна поща:    [имейл защитен]

Уебсайт: www.dice.money

Телеграма: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector