PR: Днес Alibabacoin пуснаха своето много очаквано приложение за криптовалута

Днес известният Фондация Alibabacoin пуснаха своя дългоочакван Multicrypto Wallet в отговор на огромната подкрепа от страна на общността за проекта. Multicrypto Wallet е този от портфейла за криптовалути в света, който може да съхранява, защитава и обменя 10 уникални криптовалути едновременно, всички с удобството и защитата на интегрирана в блокчейн услуга за разпознаване на лица – друг свят.

За да отбележи историческия старт, Alibabacoin провежда еднократно събитие Airdrop с огромни награди.

Alibabacoin: История на успеха

Успехът на проекта Multicrypto и произтичащото от него събитие Aidrop произтичат пряко от непреодолимия успех, който фондацията е спечелила през 2018 г. Високите амбиции на компанията често вдъхват съмнение сред критиците, но от време на време тези съмнения се заглушават от прозрачността на компанията и преданост. Точно поради това ниво на ангажираност общността се разрасна толкова бързо.

Проектът Multicrypto Wallet нямаше да бъде толкова успешен, ако не беше лазерното фокусиране Alibabacoin екип, съчетан с доверието на хиляди интелигентни инвеститори. Фондацията предложи всякакви идеи, които изглеждаха прекалено амбициозни или направо невъзможни, но тези проекти непрекъснато успяват, общността се разраства и стойността на монетата ABBC нараства. Най-ранните поддръжници на компанията вярваха в бизнес плана, изложен в добре формулираната Бяла книга. Именно тази визия толкова много хора повярваха, че водят до неочаквания успех на ICO събитието.

Alibabacoin получи много повече финансиране от предвиденото поради вълнението и доверието на инвеститора. Тези средства влязоха директно в реализирането на плановете им, като загубиха шанс да спечелят бързи печалби, вместо да инвестират в усъвършенствани технологии, надхвърляйки задълженията.

Финансирането, осигурено от страстните инвеститори, е насочено към разширяване на инфраструктурата, модернизация на софтуерни системи и наемане на нови разработчици, икономисти и ръководители на екипи. Инвестицията на Alibabacoin в собствената им визия превърна мечтата им в реалност, да разработи най-модерния крипто портфейл в света, Multicrypto Wallet.

Мултикрипто портфейл: Чейнджър за игри

Този ден отбелязва историческо събитие в света на блокчейн технологиите. Пускането на Multicrypto Wallet ще оформи бъдещето на криптовалутите и ще постави стандарт за всички компании, които го следват. Чрез изтегляне на едно безплатно приложение за Android или i0S, потребителите ще имат най-гъвкавата платформа за съхранение и обмен на монети в света на една ръка разстояние.

Няма нужда от множество портфейли или обменници на трети страни, тъй като портфейлът на Alibabacoin работи с ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether и Verge. Всички 10 от тези монети могат да се управляват, обменят и прехвърлят в рамките на простото, интуитивно приложение, без да е необходима традиционна парола, и с несравнимо ниво на защита от усъвършенствания софтуер за разпознаване на лица.

Фондацията Alibabacoin работи широко с лидерите в бранша, за да внедри тази технология и да я включи в блокчейна. С новата им платформа забравянето на пароли остава в миналото. Интегрираният в приложението софтуер за разпознаване на лица позволява на потребителите да влизат в акаунта си, като същевременно не допускат престъпници

Масивно празнуване на въздуха

За да върне на страстната общност, която направи всичко това възможно, Фондация Alibabacoin дава 50 000 000 ABBC. Всеки може да получи награди в този полет, като изтегли безплатно приложението Multicrypto Wallet. Първите 500 000 души, които отворят приложението, ще получат 100 ABBC. Потребителите могат да спечелят допълнително ABBC, като препоръчват приятели. Всеки реферал, направен от потребител, ще спечели допълнителни 20 ABBC.

Това е невероятна система за разрастване на общността и разширяване на невероятната функционалност на Multicrypto Wallet за инвеститори на монети по целия свят. Airdrop работи от 2 юли до 31 юли, така че не пропускайте възможността да получите безплатни монети от една от най-бързо растящите криптовалути, преди цената да скочи стремително.


Заключение

С техния невероятен опит в успеха е лесно да разберем защо пускането на тази нова технология е спечелило толкова внимание. Фондацията Alibabacoin е наистина новатор в индустрията и никога не е преставала да радва своите инвеститори.

Пускането на техния Multicrypto Wallet е само първата спирка на тяхната пътна карта, за да се превърне в водещата софтуерна платформа в света за цифрови активи “. Крипто-ентусиастите и инвеститорите навсякъде ще изтеглят новото приложение и ще получат ABBC възможно най-скоро.

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector