PR: Cache Mack Blockchain е използваем за разработчици и фирми

Разработката на блокчейн се разглежда като сложно и объркващо нещо, когато не трябва да бъде. Но в новозараждащия се етап е трудно за разработчиците да създават приложения, които могат да постигнат допълнително масово приемане в бъдеще.

Това е където Кеш памет идва в картината. С цел „Разработването на блокчейн да не е ракетна наука“, той работи върху няколко продукта и услуги, които можете да създадете и стартирате на блокчейн в рамките на минути.

Срещнете кеша: стартирайте и стартирайте на блокчейн за минути

Cache е поредица от проекти и символ, който работи върху изграждането на инструменти, за да направи блокчейн лесен и използваем както за разработчици, така и за бизнес.

„Кешът е символ и поредица от проекти, насочени към овластяване на разработчици, стартиращи фирми и продукти, които лесно да възприемат мощни функции на блокчейн като активи, токени, децентрализация, управление на идентичността и други. Накратко, ние вярваме, че за да имаме по-децентрализиран свят, трябва да направим разработката, инструментите и потребителския опит около blockchain лесен избор. “

Построен върху NEM блокчейн, екипът определя технологията, стояща зад проекта си, като „Cache работи и живее в рамките на NEM blockchain платформата. NEM работи със защитени API за RESTful, които позволяват на разработчиците да изграждат уникални, лесни за ползване решения на върха на платформата. За изпращане на кеш или извършване на кеш транзакции потребителят ще плати номинална такса за транзакция в криптовалутата XEM. За разлика от Ethereum, таксите в NEM блокчейна са непроменливи, надеждни и с ниска цена. “

Стойност на токена на кеша & солиден екип

Що се отнася до Cache token, той е проектиран с акцент върху вградените разработчици, фирми, уебсайтове и компании. Компанията ще постигне това чрез 3 основни продукта, т.е. Blockstart, Cacheout и Devslopes.

Cache е маркерът на помощната програма, който ще захрани Blockstart, платформа за разработчици, която предоставя инструментите за внедряване и изграждане на блокчейн приложения с лекота. Blockstart ще позволи на разработчиците и бизнеса да започнат да изграждат мрежа от блокчейн за минути и ще начисляват такси за кеш. За да подпомогне развитието на тази платформа за разработчици, Cacheout е създаден, за да бъде екосистема, уебсайт и платформа, предназначени да генерират качествени въпроси и отговори за програмиране и технически въпроси, свързани с членовете на общността на Blockstart. Devslopes ще има обучение за разработчици, където някои ексклузивни съдържания могат да бъдат достъпни чрез кеш и ще продължат да служат като инкубатор за предстоящите блокчейн суперзвезди.

Проектът разполага със солиден екип от 9 души, те изграждат приложения за потребители и разработчици от 2015 г. и са научили над 300 000 студенти по целия свят как да кодират в Devslopes. Всички членове на екипа са бивши студенти на Devslopes и техните платформи се изграждат, за да се управляват от използването и активността на разработчиците и ще бъдат широко използвани от съществуващата общност на Devslopes.

Екипът казва,

„Ние правим сложните неща прости. Сега правим това за блокчейн. “

Историята на екипа, опит в определянето и постигането на целите и създаването на продукти и услуги, които са използваеми и лесни за разбиране, са силните страни на този проект. Кеш паметта вече е в обращение и може да се използва за закупуване на курсове в www.devslopes.com. В момента екипът си сътрудничи с Pearson Vue и Blockchain Training Alliance, за да помогне за изготвянето на изпити и сертификати, свързани с Blockchain по целия свят.

Бъдещите планове на Cache


Платформата и системите Devslopes са активни и успешни през последните 2 години, като поддържат и изграждат своята потребителска база. Освен това в момента се изгражда Blockstart и Cacheout е в ранните етапи на разработване на продукта.

Що се отнася до бъдещите планове, екипът казва;

„Едновременно с това ще продължим да изграждаме и пускаме нашата обществена блокчейн мрежа, където разработчиците могат да създават продукти и услуги срещу такса кеш. Малко след като започнем разработването на Cacheout и ще продължим да развиваме и произвеждаме съдържание за Devslopes Научете се да кодирате за генериране на олово на Blockstart и Cacheout. ”

В скорошно блог пост, екипът отбеляза, че благодарение на уникалното използване на токена Cache в рамките на общността на разработчиците Blockstart, токенът ще бъде изолиран от ценовата тенденция на „скорост на токена“, която тормози много токенизирани блокчейн платформи. Залозите за разработчици в маркера Cache са ефективно депозити за изграждане в рамките на екосистемата Blockstart. Този залог подкрепя екосистемата и свежда до минимум разочароващите финансови и технологични режийни разходи за развитието на блокчейн.

Cache започна да изгражда SDK за iOS, Android и Unity, за да задейства разработчиците, както и да внедри MVP за Blockstart (B2B), където бизнесите и стартиращите компании се стартират и работят в собствените си блокчейн мрежи за минути. Cache е изграден от нулата, за да подкрепя и празнува разработчиците, и тази целенасочена цел доведе до мощен набор от технологии, които ще дадат възможност за развитието на следващото поколение децентрализиран софтуер.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector