PR: 100-кратна търговия с ливъридж: Представена платформа PrimeXBT!

PrimeXBT, новата платформа за търговия с криптовалути от 4-то поколение, предлагаща най-мощния набор от инструменти за търговци на пазара, стартира през следващата седмица до активиран списък с чакащи от над 125 000 рано приети.

От стартирането на PrimeXBT на 4 февруари първоначално ще има 5 двойки криптовалута с най-висока ликвидност, предоставена на потребителите: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD и EOS / USD. Най-важното е, че от първия ден ще бъде осигурен 100x ливъридж (или марж) за всички налични цифрови активи.

С течение на времето ще бъдат добавени допълнителни двойки, но като се започне с ограничен брой най-популярни криптовалути, където проблеми като „помпа и сметища“ и „51% атаки“ са смекчени.

Платформа за търговия с криптовалути Primexbt със 100x лост

9 причини за търговия на платформата PrimeXBT

Докато много от платформите, свързващи търговците с крипто-активи, се състоят само от тесен набор от инструменти, PrimeXBT включва широка гама от функции и типове поръчки, позволявайки както на начинаещи, така и на опитни потребители да изпълняват напреднали стратегии за търговия с относителна лекота. Платформата PrimeXBT поставя високо ниво за индустрията и ето причините, поради които трябва да обмислите отварянето на личната си сметка за търговия.

 • 100x лост за биткойн, етериум, лайткойн и други

Ливъриджът е ключова характеристика на платформата за търговия PrimeXBT и може да бъде мощен инструмент за търговец. Всеки може да го използва, за да се възползва от сравнително малките движения на цените и да накара капитала да расте по-бързо.

PrimeXBT предлага най-високите коефициенти на ливъридж (до 100x) на пазара на криптовалути, предоставяйки на потребителите възможности за значително увеличаване на рентабилността на успешните стратегии за търговия и за търговия със значително по-големи от възможните обеми без такъв лост.

 • Кратко продавани крипто-активи

По време на мечи пазари и периоди на спад на цените платформите за търговия, които не предоставят възможност за съкращаване на определени активи (например биткойн), пречат на потребителите да печелят през тези периоди.

PrimeXBT предоставя механизмите, необходими на търговците да късат срещу криптовалути и да печелят от намаления в цената, както и от увеличения.

 • Обобщена ликвидност от 12 доставчици

Приплъзването и невъзможността за създаване на ефективни позиции поради по-ниски обеми се смекчават чрез комбиниране на ликвидността от 12 други водещи борси. Това осигурява възможност за точно изпълнение на търговски стратегии, като същевременно се постигат идеални цени за влизане на пазара и гарантира, че сделки от всякакъв размер могат да се извършват на PrimeXBT.

 • Няколко типа поръчки

PrimeXBT предоставя 5 вида поръчки, достъпни за потребителите: Market, Limit, Stop, OCO и Protection поръчки. Поръчките за защита са специално подходящи за начинаещи и се поставят за изпълнение, ако цената се премести срещу съществуваща позиция, ефективно защитавайки от потенциални загуби.

 • Изискани мерки за сигурност

Кришираното хеширане на пароли, студено съхранение на активи, DDOS защита и двуфакторно удостоверяване са стандартни за всички сметки за търговия на PrimeXBT, като гарантират, че водещите пазарни протоколи за сигурност са на разположение за всички потребители.


Prime XBT прилага допълнителна защита на средствата на клиентите под формата на принудителна процедура за бял списък за изтегляне на адреси.

Тази процедура се извършва, за да осигурите вашия депозит. Ако нападателите успеят по някакъв начин да получат вашето потребителско име и парола от личния ви акаунт на Prime XBT, те няма да могат да изтеглят средства на BTC адрес, който не сте потвърдили.

 • Без KYC – проста регистрация за по-малко от минута

Тежестта на одобрението на KYC е премахната в PrimeXBT, което позволява бързо и анонимно създаване на акаунт. Регистрацията и търговията изискват само проверка на имейл адрес, позволяващ наистина анонимна търговия с криптовалута.

Като премахва изискванията на KYC и рационализира процеса на регистрация на акаунта, PrimeXBT позволява на глобално разпръснати търговци от цял ​​свят бързо и лесно да създадат акаунт и да започнат достъп до пазарите на криптовалути..

 • Мобилен достъп за iOS и Android

Търговията може да се управлява в движение с родните мобилни приложения на PrimeXBT за iOS и Android. Свържете се с вашата търговска сметка чрез приложението PrimeXBT, за да отваряте и затваряте позиции, да управлявате депозити и тегления от телефона си – навсякъде и по всяко време.

 • Финансиране чрез кредитна карта или други криптовалути

PrimeXBT внедри необходимата интеграция, която позволява на всички потребители да купуват биткойн с кредитната карта или да сменят всяка друга криптовалута и да я депозират директно на своя биткойн адрес в PrimeXBT.

 • До 10 пъти по-високи изплащания с препоръчана програма PrimeXBT

Регистрирайки се в програмата за препоръчани потребители, потребителите могат да се насладят на най-високите проценти на изплащане на реферали и регистрации в бранша. PrimeXBT предоставя система за препоръчване на много нива, позволяваща на потребителите да печелят значително повече от други програми за препоръчани криптовалути.

Регистрация, финансиране и търговия

Процесът на регистрация, финансиране на търговска сметка и започване на търговия на PrimeXBT не може да бъде по-лесен. Обширна мисъл и планиране са влезли в потребителския интерфейс на платформата, с цел да се осигури мощна, но проста система за оптимизиране и изпълнение на успешни стратегии за търговия, базирани на криптовалута.

Записвам се:

Процесът на регистрация на PrimeXBT е проектиран да бъде рационализиран, като изисква само проверка на имейл адрес, за да се депозира и започне търговия.

KYC проверка не е необходима, за да се използва PrimeXBT, а лични данни като име, адрес и телефонни номера също се премахват от процеса на регистрация, за да се гарантира анонимност и да се улесни простотата при регистрация.

След като бъде предоставен имейл адрес, предоставете парола за акаунта и се съгласете с условията на услугата. След проверка на имейл адреса, потребителите могат да получат достъп до своя акаунт и да финансират сметката си за търговия.

Финансиране:

В таблото за управление на сметката се вижда ясно раздела „Депозити“ вляво на страницата. Веднъж в раздела Депозити, автоматично присвоен адрес за финансиране на Биткойн ще бъде видим във вашия акаунт.

 

Както адресът на портфейла за депозит в Биткойн, така и QR кодът, представляващ този портфейл, могат да бъдат намерени в раздела Депозити и след като депозитът бъде направен и изчистен в блокчейн Bitcoin, това ще бъде отразено във вашия акаунт.

Няма такси за депозити, направени в PrimeXBT, въпреки че има минимален размер на депозита от 0,001 BTC.

Ако искате да използвате други методи за депозит, вместо да правите директен депозит в Биткойн, приспособлението за плащане може да бъде намерено в раздела „Алтернативни депозити“ в раздела Депозити.

Търговия

Има 3-стъпков процес, за да можете да търгувате на PrimeXBT:

 1. Направете депозит във вашата сметка, за да финансирате вашите сделки.

 2. След като акаунтът ви бъде финансиран с биткойн, прехвърлете го в своя търговски акаунт.
 3. Започнете да търгувате, като кликнете върху раздела ‘Търговия’ в таблото за управление на акаунта.

Резюмето на сметката се намира в горния десен ъгъл на таблото и предоставя важна информация като салда, собствен капитал, нереализирана печалба и загуба, използван марж, наличен марж и процент на наличния марж.

Сделките могат да се извършват от а) приспособление за списък за наблюдение, б) приспособление за диаграми и в) приспособление за табло за управление.

След като бъде направена сделка, джаджата за позиции може лесно да се използва за проследяване и промяна на всички текущи позиции. Поръчката може да се коригира и в приспособлението за поръчки, което позволява замяна на една поръчка с друга.

PrimeXBT Launch Day: 4 февруари

След месеци на разработка и подготовка, PrimeXBT е готов да революционизира начина, по който търговците, фокусирани върху криптовалутата, се ангажират с пазарите.  

С много очакване списъкът на чакащите за първи достъп до платформата се увеличи до над 125 000 потребители от цял ​​свят и продължава да расте всеки ден, водещ до деня на старта.  

Ако искате да станете част от събитието за стартиране на PrimeXBT и да се присъедините към списъка с чакащи, регистрацията може да бъде намерена на https://PrimeXBT.com/comingsoon.  За повече информация относно PrimeXBT и мощните функции, налични на платформата, вижте https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector