PhoenixDAO: Децентрализирана платформа за цифрова идентичност, даваща на потребителите залагащи награди

PhoenixDAO, децентрализирана платформа за управление на цифрова идентичност с отворен код, обяви планираното стартиране на своя Event Marketplace DApp, който предоставя списъци и пазар за билети за събития – както безплатни, така и платени – преди края на Q1 2021. Това следва последното бета стартиране на модернизирания DApp на Phoenix DAO.

Пуснат на пазара през 2020 г., PhoenixDAO има за цел да премахне случаите на манипулация с китове чрез създадения от него DAO. Платформата използва управляван от общността подход за управление, който дава на притежателите на символи способността да създават и гласуват предложения за проекти и DApps, които ще бъдат изградени на платформата. PhoenixDAO се захранва от собствените си PHNX токени – също използвани при гласуване. 

Както се вижда по-горе, PhoenixDAO се състои от две основни части – DAO (за управление) и DApps (полезност) – давайки на потребителите глас при вземането на решения чрез PHNX токена

В центъра на PhoenixDAO е DAO, или децентрализирана автономна организация, която е протоколът за управление на мрежата. Според изявление DAO позволява участие на общността в гласуването на предложения, както е споменато по-горе, а също така споделя безвъзмездни средства за проекти, облагодетелстващи екосистемата PhoenixDAO. 

При стартирането екипът на PhoenixDAO стартира кампания за залагане в партньорство с Ferrum Network бързо последвана от екипа, стартиращ първия си флагмански залог dApp Q3 2020 и се очаква да пусне втория си пазар за събития по-късно това тримесечие. Следващата в пътната карта е NFT Marketplace, която идва по-късно през годината.

Залагането на платформата е възможно по два начина – или чрез Spot staking DApp, или осигуряване на ликвидност в Uniswap. Залагането на Spot залагане DApp дава на потребителите възможността да печелят до 20% APY, платени в PHNX. Започната през юни, потребителите също могат заключване / осигуряване на ликвидност на PHNX Uniswap LP за един месец, за да спечелите награди ETH / PHNX. 

Успехът на DAO не може да се подценява като ликвидност и обеми на скока на платформата от началото на годината. На 14 февруари PhoenixDAO счупи 24-часовия си рекорд за Uniswap и други изброени борси на $ 950 000, което показва потенциала на мрежата. Uniswap (PHNX / ETH) пул за ликвидност определи високата ликвидност за всички времена от $ 394 700 в сряда тази седмица. 

Друг фантастичен етап достигна днес като $ PHNX притежателите надхвърля 1000 на @etherscan! &# 128640;

Това заедно с над 300 000 долара сега в PHNX: ETH # Размяна LP &# 128293;#cryptocurrencies # Крипто pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15 февруари 2021 г.

Независимо от това, PhoenixDAO също се отвори за широк кръг от партньори в екосистемата за криптовалути, от търговци до разработчици. PhoenixDAO обяви партньорство в средата на 2020 г. с Ferrum Network, доставчик на крипто портфейли, за да подобрят цифровата идентичност в своя портфейл Sub-Zero. Ferrum Network е децентрализирана мрежа с уникално предложение за стойност – „вместо да се фокусира върху нови монети, тя може да представлява монети в други мрежи“.

Партньорството бързо последва с маркетингови съюзи с LunaPR и Crypto Daily, които се готвят да нарушат пазара на управление на DeFi и DAO. The партньорство с Luna PR, глобална фирма за финтех маркетинг и PR, обявена в сряда, има за цел да обедини пазара и да създаде увереност и вяра, че системата PhoenixDAO ще спечели пазара. 

„Брандирането е наложително за всяка индустрия“, се казва в изявление на PhoenixDAO. „Без публичен имидж никоя организация не може да оцелее на този конкурентен пазар.“

След успешното тестване на DAO, това вече е по-близо от всякога, за да стартира, след като започне на живо, това ще бъде първата стъпка към виждането на разработчици по целия свят, които надграждат върху екосистемата PhoenixDAO. По-късно през 2021 г. екипът ще споделя подробности около стартирането на магазина dApp. Това също така дава възможност на потребителите да печелят пасивни доходи чрез залагане – очаквано следващия месец. 


Радвам се, че имам вашата подкрепа @Thecryptomist! Наистина си прав.

Насладете се на предимствата на нашия залог сега с V2, който излиза следващия месец! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19 февруари 2021 г.

Токенът PhoenixDAO, PHNX, в момента се търгува на $ 0,088997, което е рязко увеличение от 220% през последния месец, с обща циркулираща доставка от 51 897 138. Общата пазарна капитализация за PHNX токени е $ 4,778,869, което е 7,3% спад през последните 24 часа.

Опровержение: Това е платена публикация. Направете свое собствено проучване, свързано с популяризираната компания или някое от нейните филиали или услуги, споменати в статията. Coingape.com не носи отговорност за Вашите щети или загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector