Peer to Peer Crypto Exchange, Paxful, сега е най-големият P2P пазар в Индия!

Тъй като приемането на криптовалути нараства в развиващите се страни, необходимостта от партньорски борси става все по-очевидна, за да се улеснят покупката и продажбата на Bitcoin, Ethereum и Litecoin и др. Paxful, един от най-големите P2P крипто борси, има за цел да предостави най-добрите услуги на потребителите в опит да ускори приемането на крипто в развиващите се държави в света в Латинска Америка, Африка и Азия.

Paxful е водещ обмен на биткойни между партньори, стартиран през 2014 г. като EasyBitz, позволяващ на потребителите да купуват и продават BTC с помощта на различни методи на плащане, включително банкови и банкови преводи, Paypal, Venmo, MPESA, карти за подарък на Apple и т.н..

Успешен криптообмен в развиващите се страни

Активите за криптовалута се превръщат в активи за няколко инвеститори като активи като безопасно убежище или актив за диверсификация в портфолиото им. Освен това инвеститорите в развиващите се страни купуват биткойн (BTC) и подобни активи, за да намалят разходите за изпращане на парични преводи в чужбина и като хедж за хиперинфлация на валутите по целия свят.

Криптообменът P2P, воден от Paxful, и един от неговите конкуренти LocalBitcoins, се фокусира главно върху развития свят, даващ възможност на небанковите граждани да купуват и продават BTC лесно и ефективно от местни връстници. По-специално в Индия се наблюдава огромен ръст на криптовалутата и интересите на блокчейн, тъй като общите й седмични обеми, търгувани на Paxful, достигнаха рекорд през миналата седмица.

Ръст на приемането на криптовалути в Индия

Цялостният растеж на криптовалутата и технологията на блокчейн в Индия не е нищо друго освен забележително от регулаторните, технологичните и пазарните аспекти.

Още през 2018 г. най-голямата централна банка на демокрацията в света, Резервната банка на Индия (RBI), въведе пълна забрана за криптовалутите с въведени драконовски наказания. Безчувствените закони за крипто покупки с банкови дебитни или кредитни карти и банкови преводи насочват много потребители в Индия към P2P борси.

Въпреки че Върховният съд на Индия прецени този ход като противоконституционен и вдигане на забраната за RBI, която отвори страната за възхода на централизирани борси Bitcoin пазари, P2P борсите продължават да процъфтяват в страната.

Общи седмични обеми, търгувани на Paxful през 2020 г. досега.

В момента Paxful ръководи таксата, като е завършил над 18,81 милиона долара в BTC сделки на платформата от началото на 2020 година.

Paxful поставя рекорд в седмичните обеми, търгувани в Индия

Според графики, предоставени от UsefulTulips.org, Сега Paxful е най-големият партньорски партньор за криптообмен в Индия след магистрален ръст през 2020 г. Само през последните девет месеца P2P борсата нарасна от едноцифрен пазарен дял до лидер в доминиращия конкурент в индустрията, LocalBitcoins и други лидери на пазара в Индия.


Индия е вторият по големина биткойн P2P пазар в Азиатско-Тихоокеанския регион, следвайки само Китай, тъй като бързото навлизане на пазара на Paxful в страната я поставя на път да предизвика Китай.

Местните биткойни срещу нарастващия растеж от 2015 г. насам

През първите 21 седмици на 2020 г. борсата е регистрирала поне 1 милион долара в седмични обеми в 34 процента от времето. От началото на май, седмично търгуваните биткойн обеми се увеличиха, като поставиха три последователни рекорда за всички времена – седмицата, приключваща на 17 май – отчитайки общо $ 1,521 милиона (ATH).

Борсата предлага на потребителите бърз начин да обменят своите индийски рупии с биткойн и обратно, като свързва различни купувачи и продавачи на ликвиден пазар. И така, как можете да се присъедините към движението Paxful и лесно да купувате и продавате BTC на INR?

Как да купувате и продавате BTC на Paxful

Ако нямате акаунт в Paxful, ще трябва да „създадете акаунт“ и след това да влезете във вашия акаунт. Следвайте инструкциите по-долу.

  1. Отидете при официалния Уютен уебсайт.
  2. Изберете „Купете биткойн“ или „Продавайте биткойн“ от бутоните в горния раздел.

  1. Изберете опцията „Индийска рупия“ и търсете в най-добрите оферти и опции за плащане, предоставени от потребителите на резултантната страница.

NB: Не забравяйте да проверите внимателно репутацията на продавача или купувача, преди да започнете търговията, разгледайте внимателно всеки детайл и се уверете, че вашият доставчик е на разположение.

  1. Изберете предпочитаната от вас оферта и задайте сумата, която искате да закупите.
  2. Ако сте доволни от предоставените условия, кликнете върху бутона „Приемам условията и купувам биткойни сега“.
  3. Получената страница ще осигури поле за чат между купувача и продавача за споделяне на подробности.
  4. След като изпратите плащане, щракнете върху бутона „ПЛАЩАНЕ“, за да получите биткойните.

Борсата обаче ограничава обемите, които можете да търгувате, ако не са потвърдени. Потвърдете имейла и идентификационния си номер, за да увеличите лимитите за търговия.

Заключение

Растежът на Paxful в индийската крипто общност и нейните стотици възможности за плащане предлага на борсата диво конкурентно предимство пред конкуренцията си. Бързите и евтини функции за покупка и продажба, за да направят Paxful идеалната P2P борса за получаване на парче биткойн в Индия!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map