Kuailian ecosytem – донася технологията на блокчейн в света

Изминаха 10 години от раждането на Биткойн и първата употреба на Blockchain, технология, която не е спряла да се развива и това не е чудно. Blockchain отвори огромен свят на възможности както за големи компании, така и за отделни потребители, не само за разработването на нови приложения или подобрения на компютърните системи, но и за възможността за получаване на награди чрез добив на криптовалута, като по този начин създава пазар, който е по-конкурентен всеки ден . В този смисъл виждаме, че отделните потребители постепенно са изоставени от „традиционния“ пазар за копаене на криптовалути и затова днес искаме да ви запознаем с Куейлийска екосистема.

Какво е Kuailian?

Kuailian е децентрализирана екосистема, която ни предлага инструменти за лесен достъп до света на криптовалутите (закупуване и размяна на криптовалути в своята криптобанка).

Регистриран в Естония, една от най-напредналите страни в света, що се отнася до блокчейн, Kuailian предоставя на всички свои потребители пазарни ресурси, базирани на блокчейн технология, като поема управлението на всички системи, като по този начин позволява достъп до различните услуги без трябва да имате големи познания и големи количества криптовалути.

Основни атрибути на куейлиан

Разбира се, много е трудно да се избере една характеристика, която може да определи екосистема като тази на Kuailian, но честността и прозрачността, с които компанията работи, трябва да бъдат подчертани и наистина по изключително много, тъй като благодарение на самата технология на блокчейн ни позволява да се консултираме с операциите и движенията на компанията в реално време. Като отделяте толкова време, колкото е необходимо, можете да проследявате всички движения и операции и да се уверите, че криптовалутите работят и генерират резултати (не забравяйте, че блокчейн записите са публични и неизменни).

Освен това можете да се запознаете с правните записи на компанията в Естония и с двата лиценза, издадени от финансовия регулатор на тази държава.

Работа на неговия Smart Pool и Proof of Stake технология

С появата на биткойн започна доказателство за работа или доказателство за работа, където е необходимо да разполагате с мощно компютърно оборудване, което остарява за кратко време и също така води до огромни енергийни разходи, като ги кара неуморно да работят ден след ден. Но не всички криптовалути използват тази система за валидиране, в други случаи се използва добивът, наречен Proof of Stake или доказателство за участие, където за валидиране на операциите трябва да притежавате предварително определено количество криптовалута, което работи с тази система. Под тази предпоставка Kuailian ни помага, като създава големи борси за криптовалута, които позволяват валидиране на операции и генериране на награди за това.

Но технологичната еволюция не спира (както и еволюцията на Kuailian). Най-модерните и мощни мрежи използват нови консенсусни протоколи. Много хора вече знаят, че Kuailian работи с Master Nodes, които в обобщение са валидатори на високоефективни операции и един от основните продукти, с които работят, но днес в Kuailian се поддържат различни консенсусни технологии като:

Доказателство за залог, Делегирано доказателство за залог, Доказателство за праг на залог, Masternodes, Доля на печалба, Доказателство за съгласие, Доказателство за история, Доказателство за правомощия, Tendermit, Магистрала, Византийска толерантност към отказ (BFT), Non-BFT, Show, Multi BFT BFT, асинхронен BFT – бъдещи Каспер и Уроборос.

Тук се появява способността на Куейлян да направи достъпно за обикновените хора нещо, което иначе би било … невъзможно. Както за необходимото количество криптовалути, така и за знанията, необходими за нейното внедряване. По този начин Kuailian използва 1000-дневна дългосрочна стратегия за залагане и прост начин за залагане (Stake / Unstake), които скоро ще бъдат включени.


Автоматизация на Kuailian

Kuailian групира и разпредели главните възли, така че те да са достъпни за всички, като по този начин позволява достъп до част от наградите, генерирани от техния Smart Pool.

След това обясняваме как протича процесът на въвеждане на Kuailian.

  1. Създайте акаунт в Kuailian.
  2. Попълнете KYC (тъй като говорим за компания, законно регистрирана в Европейския съюз) и платете таксата за регистрация (50,95 щ.д., платени в етер).
  3. Купете Kuais, който искаме, на цена от $ 100 всеки (плаща се в етер). Kuai не е символ и не е криптовалута, това е мерната единица на капацитета на залагане на лиценз за експлоатация на софтуера за 1000 дни. Колкото повече лицензи, толкова по-висока възвращаемост.
  4. Посочете портфейла на Ethereum, където искаме да събираме ежедневното разпределение на обезщетенията.

Трябва да се отбележи използваемостта на Kuais. От една страна, той е достъпен за всички поради ниската си цена, а, от друга страна, успява да насочи криптовалутите на потребителите към Smart Pool, тоест системата, разработена от Kuailian за автоматизирано управление на потребителските криптовалути и Master Nodes. По този начин се постига, че всяка седмица нови главни възли могат да бъдат внедрени чрез новите лицензи, придобити както от нови, така и от съществуващи потребители.

Всички вноски се управляват от система за машинно обучение, чиято функция е не само да сглобява Master Nodes автоматично, но също така анализира пазара на криптовалути, за да определи, че Master Nodes са най-печелившите и с достатъчна ликвидност, за да могат безпроблемно да извличат генерираните и в същото време, че самите Master Nodes могат да бъдат ликвидирани, като по този начин се прехвърлят както наградите, така и Master Nodes на Bitcoin или Ethereum

Не на последно място, трябва да се отбележи, че ползите, генерирани от приноса на потребителя, се разпределят ежедневно и автоматично директно в портфейла на потребителя. Голямо предимство, тъй като обикновено се налага да се справяме с интерфейси, които изискват минимално количество теглене, закъснения при ръчно извършване на плащания или дори зависят от упълномощаване, за да имате в крайна сметка собствени пари. Kuailian в своя ясен ангажимент за прозрачност предлага автоматизирана дисперсионна система, разработена в мрежата Ethereum или обикновено наричана Dispersion Smart Contract, чиято функция е да разпространява ежедневно и без възможност за измама или грешки, предимствата сред потребителите и най-важното, всичко видими през блокчейна Ethereum.

Екстра: Както Smart Pool, така и Kuailian Bank и останалите услуги имат система за свързване, чрез която всеки реферал, който стане потребител на Kuailian, ще генерира печалби за този, който е бил негов домакин.

Kuailian Bank и следващите иновации

В стремежа си да създаде цялостна екосистема, Kuailian може да предоставя финансови услуги, като получи своите лицензи и сътрудничеството си с различни партньори в сектора. В момента има услуга за обмен на криптовалути с валути „FIAT“, но те планират да добавят собствен портфейл, дебитна карта, цифрови терминали за разплащане, наред с други финансови услуги.

Освен това Smart Pool не спира да се развива и се разработват нови опции, като високочестотна търговия (HFT) или арбитражни системи; всички управлявани от една и съща система за машинно обучение, която управлява екосистемата.

 Нарастваща екосистема

Kuailian не е просто финансова екосистема, тя отива много по-далеч, точно както технологията на блокчейн. Основната цел на Kuailian е да сближи съществуващите пазарни ресурси, базирани на блокчейн технологията, да ги направи по-ефективни, по-прозрачни и с невиждано досега потребителско изживяване, благодарение на блокчейн технологията. Съвсем скоро той ще бъде включен в системата на Kuailian Travel, услуга извън „финансовия“ сектор, но това несъмнено ще отбележи преди и след на туристическия пазар, превръщайки Kuailian в еталон в света на блокчейн.

Заключение

Ако търсите компания, която прави влизането ви в света на блокчейн и криптовалутите по-достъпно и по-близо … Kuailian е вашият най-добър съюзник.

Официални връзки

  1. Уеб: https://kuailiandp.com/
  2. Instagram Official: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Официален член на Enterprise Ethereum Alliance: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector