Индийското държавно министерство обсъжда техния голям крипто ход с основателите на крипто бикове в Индия

Криптосистемата в Индия тихо набира скорост след историческото решение на почтения върховен съд на Индия.

Всъщност няма съмнение, че решението за отмяна на забраната за крипто банкиране се превръща в път напред за международните инвеститори и собствените известни инвеститори в страната да инвестират в индийски крипто и блокчейн стартиращи компании. В допълнение към това, решението също проправи пътя на криптозащитниците на страната в регулаторния режим да пристъпят напред с тяхното крипто иновативно движение в Индия.

Докато циркулярът за забрана за крипто банкиране, издаден от Резервната банка на Индия (RBI) през 2018 г., почти беше убил няколко крипто компании и надеждите на инвеститорите, премахване на забраната за крипто банкиране от съд на Apex и скорошна „крипто регулаторен доклад, Споделено от Bloomberg Quint, възстанови надеждата за крипто иновации в страната.

Като се има предвид това, India Crypto Bulls е катализатор за включване на милиарда индийски потребители в нововъзникващата крипто и блокчейн екосистема. Инициирано от базираната в Лондон Cashaa и базираната в Дубай O1Ex, India Crypto Bulls е национално изложение, което ще се проведе в над 14 големи града на Индия. Инициативата се ръководи от Кумар Гаурав и Гаурав Дюбей с визия за насърчаване на крипто иновациите и масово приемане на крипто във втората по големина населена нация.

Съгласно първоначалния план, India Crypto Bulls беше насрочен за 15 дни от 03 април до 24 април в над 14 града, но с директивите на здравното министерство поради настоящата пандемия на Corona, India Crypto Bulls реши да отложи планираното събитие . Докато новите дати все още са в процес на обмисляне, екипът зад India Crypto Bulls непрекъснато работи за приемане на крипто приемане в индийските маси.

Индия Crypto Bulls се среща с министъра на Раджастан

Основателят на India Crypto Bulls имаше привилегията да се срещне Амин Патън, председателят на комитета Dargah, Dargah Khwaja Saheb, Ajmer (Министерство на малцинствата) и вицепрезидент на Раджастанската крикетна асоциация обсъдиха своите виждания относно крипторазработката, инвестициите и иновациите в страната. Срещата отбелязва, че държавата се опитва да бъде домакин на конференция с участници, включително индийски служители на административните служби, които са загрижени и свързани с ключовите въпроси, свързани с биткойн и други финансови услуги за цифрови активи.

Освен това, предстоящата конференция в щата от министъра на Раджастан ще включва и обучителни сесии за спазване на изискванията, как може да се развие инвестицията в криптовалута, предпазни мерки, които инвеститорът трябва да следва, преди да се занимава или планира да инвестира в криптовалута и няколко други фактора. Като се има предвид това, те вярваха, че пътното шоу на крипто бикове в Индия е тясно свързано с тяхната визия за домакинство на предстоящи конференции.

Спортист, превърнал се в министър и председател на благочестивия „Аджмер Шариф Дарга“, Амин Джи е лидер, на когото трябва да се ориентира в бъдещето и любовта си към технологиите. Сигурни сме, че India Crypto Bulls ще могат да разпространяват правилните знания за CryptoCurrencies в Раджастан с огромен обхват, под неговото мъдро ръководство, каза Гаурав Дюбей, главен изпълнителен директор & Управляващ партньор, O1ex.

Повтаряйки подобна нота, Кумар Гаурав, основателят и главен изпълнителен директор на Cashaa, заявява, че;

Намерих Шри. Амин Патан Джи вдъхновение за младежта в Индия и на борда, който загуби надежда от индийските политици. След срещата с Aminji се чувствам уверен, че под негово ръководство и с подкрепата на BJP, нововъзникващите технологии като Blockchain ще получат силната подкрепа на индийското правителство, уточни Кумар Гаурав, добавяйки, че той също беше много любезен да се присъедини към моето рожден ден и сподели своите визия за безкорупционна и младежка овластена Индия с екип на ICB. Аз и целият екип на ICB сме развълнувани да го имаме на борда на роудшоуто за крипто бикове в Индия.

Следователно срещата завърши с футуристична беседа за приемането и развитието на крипто в Индия. В допълнение към това, министерството покани India Crypto Bulls в Раджастан като начин да наблегне на крипто дискусията.

Беше удоволствие да се срещна с уважаемия г-н Амин Патън и имахме кратка дискусия за Търговското куче, каза Атеек Фаруки, съосновател на TradeDog. Той беше доста впечатлен от начина, по който TradeDog ръководи проекта и получи няколко много ярки предложения от него, които през следващите дни TradeDog ще внедри в тяхната система, за да предаде правилните знания на своите потребители и накрая наистина бих искал благодаря му за ценното му време.

Заслужава да се отбележи, че неотдавнашната среща с Mr.Amin се състоя на следващия ден от стратегическата среща за роудшоуто на India Crypto Bulls, което се проведе на 15 март с крипто лидери. Заслужава да се отбележи, че индийските крипто лидери, инфлуенсъри, собственици на проекти и основатели на борси активно са допринесли за своите прозрения и мнения за това кои стъпки могат да бъдат следващата голяма промяна за цялата индийска криптосистема.


Накратко, Crypto Bulls India с тяхното тясно взаимодействие с тези лидери и регулаторни органи са готови да внесат новата вълна на крипто движение в Индия.

Следете да знаете преразгледаните дати на крипто роудшоуто.

Последвайте ни в социалните медии на – Уебсайт  Twitter | Facebook | Instagram | Linkedin | Телеграма

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector