Топ 5 кранове IOTA – всичко, което трябва да знаете

Топ 5 кранове IOTA

Криптовалутите са купили много нови концепции за света, които никога преди не са били виждани и чувани.

Крипто кранове в един такъв инструмент, който привлича много хора към него поради своите безплатни предложения и също се превърна в чудесен начин за реклама и пускане на пазара на монета. За хора, които не знаят, крипто крановете са уеб страници или сайтове, които предоставят крипто в замяна на изпълнение на микрозадачи като преглед на реклами или решаване на малки пъзели или капчи.

Има различни уебсайтове за кранове, които стават известни и привличат много хора към тях, но не всички всъщност са печеливши поради непланирана дейност или работа по кранове, които раздават не толкова ценни монети.

Докато през първоначалните години всички кранове се концентрираха само към биткойни, през последните години се появиха много кранове за алткойни и прилепи много ентусиасти към тях. Сред тези алткойни, крановете на IOTA също са спечелили много сцепление, тъй като много хора вярват, че IOTA може да е монетата, която може да има голям скок на цените през следващите години.

Какво е IOTA?

IOTA е изобретена от фондация IOTA, която успешно направи дебют на крипто пазара около 2015 г..

Цялата цел на проекта и монетата беше да се даде възможност за интернет на нещата. Основателната компания, която стои зад проекта, IOTA Foundation е организация с нестопанска цел и носи пълната отговорност за това как функционира мрежата и как ще продължи да расте в бъдеще. Фондацията също носи отговорността за създаване на всяко стратегическо партньорство, което е в подобрение на проекта. Въпреки че развитието върви отлично, проектът вече се разрасна и създаде някои отлични партньорства с големи компании по целия свят, включително Volkswagen, Samsung, Bosch и Fujitsu.

Според много анализатори на улицата, IOTA като технология е доста революционна, тъй като се опитва да създаде нов слой за трансфер на данни и уреждане на транзакции за интернет на нещата (IoT), който самият е бил рекламиран като бъдещето на технологията. Монетата се основава на нова технология на разпределената книга (DTL), която се нарича Tangle и се смята, че преодолява недостатъците и неефективните дизайнерски дефекти на текущите блокчейни. Това означава, че не се изисква копаене, тъй като няма блокове и блокчейни. Вместо това IOTA въвежда изключително нов начин за постигане на консенсус, който всъщност е равностойна система и напълно децентрализиран.

С цел да елиминира системата от блокове, заплитането на IOTA се опитва да намери решения за по-добри възможности за мащабиране. На Tangle всеки създател на транзакции трябва да извърши някаква изчислителна работа и да одобри поне две предишни транзакции, преди транзакцията му да премине. Това може да се разглежда като транзакция в IOTA без никакви такси, което може да се третира като награда за сътрудничество и помощ на други и осигуряване на мрежата.

Илюстриран IOTA Tangle– Илюстриран IOTA Tangle Illustrated

Защо общността е оптимист по отношение на IOTA?

Смята се, че IOTA има светло бъдеще сред другите криптовалути, защото това е нещо, което се рекламира като бъдещето на технологиите – The Internet Of Things.

Екипът на проекта предприема всички правилни стъпки, за да докаже, че това ще бъде монетата на бъдещето. Основните стъпки, които екипът предприема, всъщност привличат много хора при закупуването на IOTA и поддържането на активността на нейните кранове..


 • Страхотни партньорства: Екипът IOTA има много страхотни партньорства, които могат да го използват в реалния свят – мечта, която повечето крипто проекти искат. Неговите CISCO, Samsung и Volkswagen са избрали IOTA, за да тестват технологията си. Всъщност дори град Тайпе тества IOTA, за да издава лични карти на своите граждани, които ще се базират на Tangle.
 • IoT е следващото голямо нещо: IoT е навсякъде и затова може да бъде негов фасилитатор IOTA и затова светът бавно застава зад него. Очаква се B2B разходите за IoT технологии, софтуер, приложения и решения да достигнат 250 млрд. Евро (267 млрд. Долара) до 2020 г.. И към този вид пазар се обръща IOTA.
 • Превъзходна технология: По времето, когато дори най-големите от блокчейните не са в състояние да се предпазят от проблеми и се борят, IOTA току-що даде на света решение, което може да бъде добра алтернатива. Така че IOTA не просто дава алтернативна технология, но нещо е, което е по-забележително и на ниво по-горе.

Въпреки че екипът по IOTA и неговия Tangle трябва да свърши още много работа, но в играта има достатъчно месо, което държи всички привързани към монетата и затова много хора се привързват към кранове на IOTA. Затова си помислихме да ви ги донесем най-добре, където можете да получите безплатни IOTA.

Най-добрите кранове IOTA

В един изглед тук са най-добрите кранове IOTA и техните ключови характеристики –

Име на кранчето Основни характеристики
MineIOTA
 • Изисква много малко или практически никаква работа от потребителя.
 • Много е лесен и лесен за използване 
 • Кранът е един от най-добрите платци и без ограничения
 • Не забавя плащанията, които обикновено са в рамките на един ден.
IOTAfaucet
 • Помага на хората да научат и разберат за IOTA и Tangle.
 • За оттегляне трябва да се попълни формуляр за заявка
 • Веднъж на ден теглене
 • Ограничава шансовете за измама, тъй като допълнителни инструкции се изпращат по имейл, за да се действа 
IOTAFaucet Reddit
 • Той разпределя награди на потребителите, когато те публикуват в под.
 • Това изисква много по-малко работа, която потребителят трябва да свърши
 • Изключително опростен и лесен за използване за потребители
 • Смесителите дават добро заплащане от около 20 IOTA на пост
 • Той позволява шест публикации на ден
IOTA Boombitcoins
 • Потребителят трябва да работи на всеки 5 минути, за да разреши нова Captcha.
 • Кранът е много лесен за употреба 
 • Изплащането на кранчето е прилично и плаща до 1200 на час
 • След като потребителят достигне 100 000 IOTA, той може да поиска теглене и изплащането се извършва за 12 часа 
IOTAlottery Reddit
 • Разпределението на лотарията е само един билет за един потребител
 • Цената на билет е +10 000 IOTA
 • Тегленето на лотария се случва само веднъж месечно 

1. MioneIOTA

Това уебсайт за кран, който всъщност кара потребителите да копаят Monero и да им плащат в IOTA. Такъв е случаят с повечето кранове на IOTA, който пита потребителите си да копаят Monero за IOTA, тъй като Monero все още е блокчейн, а IOTA не. Но това, което прави MioneIOTA различна, изисква много по-малко работа от потребителя. Освен това е едно от най-добре плащащите кранове условието е добивната мощност, която системата на потребителя може да осигури. Кранът също се изплаща незабавно и няма дневен лимит за теглене

2. IOTAfaucet

Този кран е експериментален и бета проект, който е създаден с цел да разработи истински кран, така че да може да раздава безплатни IOTA за разпространение и също така да позволява на повече хора да се обучават и запознават за IOTA, нейната технология Tangle и как тя е различна. Като експериментален кранът има някои правила, които са малко по-различни, тъй като всеки потребител се очаква да изтегли само по един на ден и за да получи монетите, потребителят трябва да попълни и подаде формуляра за искане за теглене. Публикувайте кой потребителят ще получи имейла за инструкциите

3. IOTAFaucet Reddit

Друг кран, който дава на потребителите доста прилично заплащане без много работа. Интерфейсът на уебсайта е супер опростен и е много лесен за навигация. Кранът моли своите потребители да публикуват нова публикация с текущата фраза и да получат своите безплатни токени. Всеки потребител получава шест публикации на ден. Плащането от крана е доста прилично и за всяка публикация потребителите получават до 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoin

Boombitcoins е един от най-добре плащащите сайтове за IOTA и дава възможност на потребителите да изтеглят над 100 000 IOTA с изплащане за по-малко от 12 часа. За да увеличи максимално изплащането си, потребителят трябва да предяви иск от 100 IOTA за 1000 пъти. Кранът изисква от потребителите да полагат усилия на всеки пет минути и по този начин задържат потребителя доста зает и, на пръсти, на всеки пет минути. Дори и с усилието на всеки пет минути, кранът е доста лесен за използване и така навигацията му в уебсайта.

5. IOTAlottery Reddit

Този кран е изграден като лотария, където всичко зависи от късмета. Това лотарийно теглене се провежда само веднъж месечно и определено, ако потребителят харесва лотарийната система и нейното вълнение около нея. Щастливият победител в тази лотария се плаща в IOTA, които могат да бъдат разменени, за да получат пари по всяко време, когато потребителят пожелае. За да може потребителят да участва и да получи билет за участие в лотарията, той трябва да депозира 10000 IOTA. Този кран се счита за добра инвестиция за поемащите риск.

Може също да ви харесат: Crypto Faucets 101: Moon Mooncoin ли е най-добрият кран Litecoin

Заключение

Съвсем ясно е, че IOTA е монета, която може да остане тук известно време и хората отиват да търсят все повече и повече кранове, тъй като намират стойност в IOTA. Все още е трудно да се намери чист кран IOTA, тъй като монетата не може да се поддава на монтиране, но въпреки това с цялата свързана дейност и доколкото потребителите получават IOTA, е доста добра.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector