Списък с 5 монети на Crypto Airdrop (август 2019 г.) + Ръководство стъпка по стъпка, за да ги получите

Криптовалутата сама по себе си е купила много нови концепции, за да останат хората залепени за тях. Халявите, маркетинговите трикове и стратегии като цяло са се променили по някакъв начин, откакто са пристигнали крипто и блокчейн, носещи изцяло новия аспект. Една такава стратегия е Airdrops и някои проекти действително ги използват ефективно.

Какво е Airdrop?

По дефиниция airdrop е тактически ход, предприет от проект, чрез който той разпространява своите токени в портфейлите на определени потребители, напълно безплатно. Това са буквално безплатни пари, предадени на притежателите на монети по различни причини. Макар че това звучи доста очарователно за потребителите, airdrops са изчислени маркетингови инструменти, които всъщност спестяват на компаниите много пари в дългосрочен план.

Причина защо проектите правят капки

Всъщност има няколко причини, поради които компаниите може да искат да провеждат въздушни кацания. Най-популярните са както следва –

 • Генериране на информираност: Една от най-важните и често срещани причини, поради които проектите правят въздушни капки, е да се създаде информираност за нов проект. Това позволява на проектите лесно да привличат вниманието на инвеститорите по време на ICO / IEO.
 • Разбиране на потребителите: Някои airdrops молят потребителите да попълнят формуляр с различни въпроси. По този начин проектите се опитват да получат повече информация за своите потребители, потенциален потребител, който ще помогне на екипа на проекта да изготви по-фокусирани маркетингови решения и стратегии към идеалната си аудитория.
 • Награждаване или вдъхновяваща лоялност: Лоялността сред потребителите на крипто е много рядко нещо. Обикновеният потребител иска да спечели колкото се може повече пари и начинът, по който го правят, е непрекъснато да се движи зад „следващия голям знак“, оставяйки новодошлите зад себе си. Следователно някои Airdrops са конструирали по такъв начин, че колкото повече символи притежава потребителят / инвеститорът, толкова повече те получават в следващите Airdrops. Така че, ако потребителят действително е лоялен към токен и държи значително количество от него в портфейла си, той може да бъде възнаграден с повече токени от компанията.
 • По-широко разпределение на токените: ICO може да се обърка чрез намеса на китове. Кит с всичките си парични сили може да отвлече и поеме. Следователно Airdrops са наистина важен инструмент за равномерно разпределение на неговия маркер. Airdrops са доста ефективен метод за постигане на широко и равномерно разпределение.
 • Твърди вилици: По дефиниция вилицата е състояние, при което състоянието на блокчейна се отклонява във вериги, при които част от мрежата има различна перспектива за историята на транзакциите, отколкото различна част от мрежата. Така че, по случай хард форк, потребителите на оригиналната монета могат да получат новите монети в резултат на въздушно кацане.

Може да се интересувате и от  Как да изберете първата си ICO, в която да инвестирате?

Най-горещите текущи и предстоящи въздушни капки

1. Трон

Основни спецификации

 • Airdrop стартира на 15 юли 2019 г.
 • Airdrop приключва на 15 август 2019 г.
 • Airdrop връзка: Отидете на Link
 • Обща стойност: 30 000 000 USDT

TRON е широкомащабна децентрализирана мрежа, която позволява на всеки да създава свободно съдържание, приложения и услуги. Това е една от най-пищните монети през 2018 г., чиято монета е оглавявана от Джъстин Сън. Излъчването е обявено от Raybo Technology, технологична компания, базирана в Пекин, Китай, която обяви 30-дневна раздача, започваща от 15 юли, предлагаща да плати бонус на всеки, притежаващ TRST20 базиран USDT. Притежателите ще получават въздушен бонус всеки ден, с до 100% годишна процентна ставка.

За да участват в този самолет, потребителите трябва да конвертират съществуващите си USDT в USDT-TRON. Бонус лихвата ще бъде предоставена на платформи, които автоматично поддържат USDT-TRON. Платформите, които поддържат този самолет, са –

платформи за Tron airdrop

Ръководство стъпка по стъпка
 1. Дръжте каквото и да е количество TRT-20 USDT в частния портфейл на потребителите или поддържаните борси.
 2. Фондация TRON ще пусне общо 30 000 000 USDT до допустими портфейли.
 3. Въздушното излитане ще започне от 15 юли, 09:00 до 15 август, 08:59.
 4. Притежателите ще получават въздушен бонус всеки ден.
 5. Наградената сума се изчислява въз основа на потребителския баланс TRC20 USDT * APR / 365.
 6. ГПР означава годишна процентна ставка. ГПР в първия ден на кацането е 100%. Така че, ако държат $ 1000
 7. SDT-TRON след това ще се изчисли на $ 1000/365 = $ 2,74.

tron airdrop

Прочетете също: Tron (TRX) Прогноза на цените: Прогнозен анализ на 2019 г.

2. Binance Jersey

Основни спецификации

 • Airdrop стартира на 09 юли 2019 г.
 • Airdrop връзка: Отидете на Link
 • Обща стойност: 100 000 €

Binance Jersey е нова крипто-фиат борса, изградена по технология, разработена от Binance, водещата крипто борса в света и една от най-бързите истории за успех в индустрията на блокчейн. Binance Jersey е специализирана в търговията с фиат към крипто валута, където те могат да купуват и продават Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) с лири (GBP) и евро (EUR).

Binance Jersey предоставя 10 EUR на всички потребители, които ще се регистрират и завършат процеса на KYC. Те също могат да спечелят до 100 €, като поканят приятели.

Ръководство стъпка по стъпка:
 1. Посетете Binance Jersey и кликнете върху „Регистрация“.
 2. Регистрирайте се и потвърдете имейл адреса.
 3. Влезте в Binance Jersey.
 4. Кликнете върху „Проверка“ в настройките на профила и завършете Проверка на акаунта (KYC).
 5. Наградите ще бъдат издадени в рамките на 7 работни дни след края на промоцията. Потребителят ще може да влезе и да види своята награда чрез раздела История на разпространение в Центъра за акаунти.
 6. Наградите могат да се използват само за плащане на такси за транзакции и теглене и не могат да бъдат изтеглени.

3. Основен знак за внимание

Основни спецификации

Основен знак за внимание е символът за индустрията за дигитална реклама, създаден от основателя на Javascript. Той плаща на издателите за тяхното съдържание и на потребителите за вниманието им, като същевременно предоставя на рекламодателите повече в замяна на техните реклами. Basic внимание Token споделя 70% от приходите си от реклами с техните потребители. Просто изтеглете браузъра Brave, активирайте „Brave Ads“ в браузъра и получавайте известия за реклами, за да печелите безплатни BAT, докато сърфирате в мрежата. Потребителят може също така да спечели НДНТ, като поиска безвъзмездни помощи на произволен размер на стойност 25-40 НДНТ. Новите безвъзмездни средства обикновено стават достъпни на месечна база. Потребителите могат да искат отпускане на токени веднъж на всеки 30 дни на база първи дошъл първи обслужен. Потребителите трябва да отбележат, че смелите реклами са географски ограничени до следните държави: САЩ, Великобритания, Канада, Германия и Франция. Скоро ще бъдат налични още географии.


Ръководство стъпка по стъпка
 1. Потребителят може да изтегли и инсталира Brave браузър на настолно устройство.
 2. След като изтегли потребителя, трябва да стартира браузъра Brave и да кликне върху логото на триъгълника BAT до адресната лента.
 3. Ще се появи изскачащ прозорец, където потребителят трябва да активира награди, като щракне върху „Присъединяване към награди“.
 4. Сега отидете до настройките за награди от изскачащия прозорец или като напишете „смело: // награди /“ и се уверете, че превключвателят „Смели реклами“ е включен.
 5. Отсега нататък на потребителя ще се представят оферти под формата на известия в момент, който браузърът намери за подходящ и не нарушаващ.
 6. Просто се ангажирайте с тези известия, прегледайте рекламите и потребителят има възможност да спечели 70% дял от приходите от гледаната реклама, докато Brave получава само останалите 30%.
 7. В края на месечния цикъл Brave Rewards, потребителят може да поиска своите натрупани токени. BAT може автоматично да бъде дарен ежемесечно на най-посещаваните сайтове или да се използва за даване на бакшиши на любимите създатели на съдържание или приятели. Скоро те също ще могат да използват НДНТ за първокласно съдържание, както и да го осребрят за реални награди като престой в хотел, ваучери за ресторанти и карти за подарък. Brave също работи по опция, която позволява на потребителите да изтеглят НДНТ от портфейлите си за лична употреба, като конвертират своя НДНТ в местна фиатна валута чрез обменни партньори.

4. Битпанда

Основни спецификации

 • Airdrop връзка: Отидете на връзката
 • Обща стойност: 20 000 000 НАЙ-ДОБРО
 • Начална дата на иска за Airdrop: 9 юли 2019 г.
 • Начална дата на иска за Airdrop: 9 юли 2019 г.

Bitpanda е лесна за използване, директна платформа за търговия, която намалява бариерите за влизане и прави инвестициите достъпни за всички. Те предоставят лиценз за доставчик на платежни услуги PSD2, най-съвременна сигурност и рационализирано потребителско изживяване. Bitpanda излъчва общо 20 000 000 НАЙ-ДОБРИ токени на членовете на тяхната общност. Те държат самолет за проверени потребители на Bitpanda, а също и капки за държачи за притежателите на PAN. Участвайте и в двата самолета, за да спечелите повече НАЙ-ДОБРИ токени.

Ръководство стъпка по стъпка:

Airdrop 1: Общо 10 000 000 НАЙ-ДОБРО за проверени потребители на Bitpanda

 1. Посетете уебсайта на Bitpanda.
 2. Потребителят трябва да се регистрира и да потвърди своя имейл адрес.
 3. След това те трябва да проверят акаунта, като попълнят KYC.
 4. Всеки проверен потребител на Bitpanda, който претендира за излъчване между 09 юли 2019 г. и 12 август 2019 г., ще получи безплатни BEST токени.

ЗАБЕЛЕЖКА: On трябва да е проверен потребител, за да отговаря на условията за това излъчване

Airdrop 2: Общо 10 000 000 НАЙ-ДОБРО за притежателите на PAN (не се изисква проверка)

 1. Потребителят трябва да притежава минимум 500 PAN, за да отговаря на условията за това излъчване.
 2. Снимката на същата ще се състои на 13 август 2019 г., между 13:00 и 14:00 ч. (CET).
 3. Колкото по-голям брой PAN притежава потребителят, толкова повече НАЙ-ДОБРО ще получи.
 4. Наградите ще бъдат кредитирани в портфейла на потребителя веднага след датата на моментната снимка.

5. Звезден (XLM)

Основни спецификации

Stellar е децентрализиран протокол с отворен код за цифрова валута за фиат на валутни преводи, който позволява трансгранични транзакции между всяка двойка валути. Протоколът Stellar се поддържа от организация с нестопанска цел, Stellar Foundation Foundation.

Binance ще започне да залага своите портфейли Stellar (XLM) за топло и студено, започвайки от 20 юли 2019 г. и автоматично ще излъчва награди за залагане месечно на притежателите на XLM. Допълнителни 9 500 000 XLM от предишни дейности по залагане също ще бъдат разпределени на притежателите на XLM. За да се класирате за награди за залагане, просто задръжте минимум 10 XLM в портфейла на Binance и получете безплатни XLM въз основа на общите награди за залагане от Binance. Залагането се извършва автоматично от Binance, така че не се изискват ръчни действия.

Ръководство стъпка по стъпка:
 1. Потребителят трябва да създаде акаунт в Binance.
 2. Те ще трябва да държат минимум 10 XLM в портфейла си на Binance, за да се класират за награди за залагане.
 3. Binance ще прави ежедневни снимки от 20.07.2019 г. в 00:00 AM UTC и ще разпределя награди ежемесечно.
 4. Разпределението на залаганията XLM ще бъде изчислено, както следва:
 1. XLM, генерирани от всеки потребител = Общо XLM награди за залагане, получени от съотношението на притежанията на Binance * User XLM.
 2. Съотношение на потребителски XLM притежания = Потребителски XLM притежания / Общо XLM притежавани от Binance.
 • Наградите ще се изчисляват ежедневно и ще се разпределят на 5-о число всеки месец. Първоначалното разпределение на XLM наградите за залагане ще бъде изчислено до 01.09.2019 г. и средните потребителски салда в XLM ще бъдат изчислени въз основа на ежедневните снимки, а 40-дневните XLM награди за залагане ще бъдат разпределени на 1 септември 2019 г..
 • Допълнителни 9 500 000 XLM от предишни дейности по залагане също ще бъдат разпределени на притежателите на XLM въз основа на средните им дневни притежания.
 • Залагането се извършва автоматично от Binance, така че не се изискват ръчни действия.
 • Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector