Най-добрите приложения за проследяване и управление на крипто портфолио през 2021 г. [АКТУАЛИЗИРАНО]

Криптовалутата бавно става популярна като инвестиционен актив и все повече хора се привличат към нея. Въпреки че обещават висока възвръщаемост в дългосрочен план, инвестирането в криптовалута определено не е игра от седмица, тъй като активът е нестабилност на инвестициите и риск. И лудият подем нагоре 2017 г. и след това стръмните капки 2018 г. току-що изплашиха живота на много инвеститори. Докато много спекуланти, които навлязоха на пазара през 2017 г. в алчността да правят бързи пари, се отдалечиха, докато останалите са дългосрочни инвеститори. И те винаги търсят инструменти, които могат да ги задържат в играта и да вземат мъдри решения. И за да вземат тези мъдри решения, инвеститорите трябва да ги оборудват с най-добрите инструменти там и един от тези инструменти е добър криптовалутен портфейл за проследяване & приложения за управление, които ще разгледаме днес.

Прочетете също: 5 грешки, които търговците на криптовалута обикновено правят

Възходът на Altcoins

2017 г. беше не само годината на покачване на цените, но и купи много алткойни в играта. Те бяха разделени на Utility Tokens, Security Coins, Privacy Coins и т.н., но в крайна сметка разшириха пазара на altcoin, затруднявайки инвеститора да избере и задържи този, който може да даде най-много възвръщаемост. Днес има хиляди алткойни и броят им бавно и стабилно се увеличава ежедневно.

Портфолио подход за крипто инвестиране

Всеки човек, който е търгувал на който и да е пазар, знае силата на портфейлен подход. Портфейлният подход се счита за основа на дългосрочното, успешно управление на парите.

Ако отидем да дефинираме, подходът на портфейла се основава на създаването на персонализиран инвестиционен портфейл, който отразява инвестиционните нужди през различните етапи от живота. Много хора изискват опит за това как човек трябва да създаде портфолио в криптовалута, научените на улицата предлагат някакво правило за дългосрочна инвестиция в криптовалута. Според мнозина всяка монета, която е взета в портфейл, трябва да има влиянието на тези черти.

 • Пазарен дял: Пазарният дял може да се определи като дела на пазарната капитализация, който криптовалутата има. Големият пазарен дял обикновено показва господство.
 • Стойност на полезността: Когато определяте дали дадена криптовалута ще бъде тук след няколко години, трябва да попитате и да намерите отговори на въпроси като- Полезна ли е криптовалутата? Има ли пазар на потребители? Тези въпроси са важни, тъй като те са най-полезните криптовалути, които вероятно ще бъдат широко приети.
 • Обем на транзакцията: За да се определи дали всъщност се използва криптовалута, може да се погледне нейният обем на транзакциите. Този показател говори и за дългосрочното използване на валутата.
 • Пазарни новини: Пазарните новини наистина влияят на цената на нечия криптовалута и биха имали ретроспективен ефект върху портфейла, така че е наложително да сте готови да реагирате. Като цяло човек трябва да бъде в крак с новостите на пазара, включващи криптовалути, за да може да взема информирани инвестиционни решения.

Ако някой приложи тези филтри към пълния списък с монети, той може да се окаже заобиколен от много предложения за монети и именно по този начин трябва да подходи към него, като диверсифицира своята инвестиция.

Необходимостта от крипто портфейли за проследяване

С институциите, които се придвижват към крипто играта, съветваното управление на „крипто“ портфейл ще се увеличава и много хора биха държали много монети като част от портфолиото си, където следват портфейлния подход или не.

Наблюдението на тези притежания в различни монети бавно се превръща в предизвикателство за хората и с променящи се сценарии това трябва да се увеличи. Това е мястото, където много играчи се опитват да създадат портфолио тракери, използвайки технология, точно като тази, налична в капитала и други класове активи.

Прочетете също: Най-добрите приложения за агрегиране на новини за криптовалута


Какво е Crypto Portfolio Tracker?

Крипто портфолио тракер е програма или услуга, която позволява на инвеститорите, потребителите и търговците да проследяват движението на цените на активите, които притежават като част от техните индивидуални притежания. Тази програма предоставя на потребителя представа как се поставя и подрежда текущото му разпределение заедно с неговите или нейните дългосрочни финансови цели и решения. Това също така дава идея на инвеститора как се справят техните крипто портфейли в сравнение с останалата част от пазара.

Инвеститорът трябва да добави портфейли от своите търговски или инвестиционни сметки, за да импортира автоматично или ръчно да създава портфейли, за да тества определени стратегии. Докато правите това, винаги трябва да имате предвид, че тракерите са добро решение за наблюдение на портфолиото им във всеки даден момент от времето, но редовното проверяване на портфолиото може да доведе до прекомерна търговия. Но ако някой иска да запази разпределението на активите ви по правилния път, портфолиото за проследяване е прост и ефективен начин да го наблюдавате.

Повечето крипто борси имат някакъв инструмент за проследяване и проучване, но можете да използвате само акаунти, свързани с тази борса. Следователно много тракери на трети страни са влезли в криптопространството в предоставеното персонализирано решение за крипто инвеститори, за да следят портфолиото си.

Качества на страхотен крипто портфейл за проследяване

Страхотните портфолио тракери разполагат с голям набор от инвестиционни тикери и информационни индикатори, което позволява на потребителите да черпят от и предоставят страхотни и лесни за използване изследователски инструменти. Въпреки че е много личен избор коя програма отговаря на кого според неговите или нейните желания, има някои стандартни критерии, които се отнасят за мнозина и ни помагат да съставим най-добрите тракери. Те включват-

 • Цена: Докато повечето крипто портфейли за проследяване имат безплатна опция за започване, някои от добрите имат добавки, които могат да бъдат закупени за подобряване на преживяването. Препоръчително е за начинаещи да използват безплатния метод и да тестват тракерите, преди да предприемат нещо напреднало и скъпо.
 • Голям брой проследими активи: Каква полза от портфолиото за проследяване, ако инвеститорът не може да проследи пълното си портфолио от цифрови активи? Добрият тракер ще ви позволи да следите всички видове и размери на монети, жетони и дори новодобавени монети.
 • Скорост: Времето е ценен компонент в крипто търговията. Минута тук и там и инвеститорът може да се окаже в позиция, в която може да не иска да бъде. Следователно е очевидно, че той би искал тракер, който се зарежда бързо в телефона или лаптопа му и също така актуализира цените бързо. Крипто портфолио тракер трябва да бъде в състояние да публикува в реално време (или близо до него) ценови котировки като инвеститори или търговци, които не можете да търгувате, ако цените се забавят.
 • Удобен за потребителя интерфейс: Крипто портфолио тракер трябва да бъде лесен за използване и достатъчно прост, за да могат потребителите от всяка възрастова група да се адаптират към него и да го управляват безупречно.

Най-добрите приложения за проследяване на портфолио за крипто: 

1. Coinstats

Coinstats отново е популярно приложение, което се предлага за iOS, Mac OS и Android. Докато потребителският интерфейс на приложението черпи малко от усъвършенстването, той има някои страхотни функционалности от своя страна. Приложението поддържа и предоставя подробности за 1800 монети, с живи цени от повече от 80 борси. Функцията за автоматичен портфейл за импортиране на борси е достъпна за впечатляващи 30+ борси. Нейният агрегатор на новини проследява широк кръг източници (над 40), включително Reddit и Twitter за всяка монета. Настройките за предупреждение на Coinstats също са диференциатор, с възможност за получаване на известия въз основа не само на цена, но и на пазарна граница и обем.

Въпреки че приложението е достъпно безплатно, то има версия Pro на цена £ 27,99 годишно, която позволява множество портфейли и автоматични сигнали за промени в цените.

Професионалисти:

 • Добра интеграция на обмен
 • Актуализации на новини
 • Уведомление за ценови предупреждения

Минуси:

 • Pro акаунтът отнема най-добрата функция
 • Интерфейсът се нуждае от малко почистване.

CoinStats портфолио тракер

2. Блокфолио

Blockfolio е самоизработено „най-популярното приложение за управление на портфейл от биткойни и криптовалути в света“. Въпреки че се поддържа на iOS и Android за мобилни устройства, приложението определено се основава на факта, че няма десктоп версия на същия.

Той има впечатляващи графични способности и може да се похвали с поддръжка за 207 борси, без повече съмнения в процеса. Друг недостатък на приложението е, че пропуска някои често срещани двойки за търговия, като USDT. Други ключови характеристики на приложението, които предоставя незабавни сигнали за достигане на определено ниво на цената. В приложението се намира и раздел за агрегиране на новини, който предоставя полезен начин да бъдете в течение на последните събития. Последното допълнение е актуализираната функция Signal, която предоставя незабавни актуализации от екипите за разработка на вашите портфейлни екипи, въпреки че някои може да намерят тези известия за малко разсейващи.

Професионалисти:

 • Инструмент за невероятни диаграми
 • Разделът Новини действа като допълнително предимство
 • Уведомление за ценови предупреждения

Минуси:

 • Няма приложение за настолни компютри е огромен недостатък
 • Липсва поддръжка на Exchange и достъп до API

Blockfolio - крипто портфолио тракер

3. Crypto Pro

Crypto Pro е универсално приложение за проследяване на портфолио от криптовалути. Потребителите могат да четат новините, да задават сигнали за цените, да проследяват портфейли и да преглеждат най-новите оферти за криптовалути и благородни метали. Приложението е налично на всички устройства на Apple (iPhone, iPad, Mac и Apple Watch) и потребителите могат сигурно и безпроблемно да синхронизират данните си.

Приложението е ориентирано към поверителността, тъй като по никакъв начин не събира никаква лична информация или наблюдава своите потребители. Той се предлага пълен с функции като преки пътища на Siri, приспособими джаджи, калкулатор на криптовалута, импортиране на токени ERC-20 и много други.

Crypto Pro е безплатен за изтегляне, но струва $ 7,99 на месец или $ 47,99 годишно за първокласни функции като API за неограничен обмен на връзки.

Професионалисти:

 • Цени на живо
 • Неограничени портфейли
 • Обмен и портфейлни връзки
 • Разширени диаграми с индикатори

Минуси:

 • Все още няма версия на Android.

Проследяване на портфолио на Crypto ProПриложение за проследяване на портфолио Crypto Pro

4. Делта

Delta е едно от най-известните приложения за крипто портфолио, което е широко достъпно на настолни (macOS, Windows и Linux) и iOS / Android мобилни платформи. Приложението е много чисто, скромно се описва като „най-добрият тракер за биткойн, ICO и криптовалута. Навсякъде. ” Това, което ясно се откроява за Delta, е, че проследява огромно множество токени (2000+) в подкрепа на твърдението си да има най-голямата библиотека от поддържани монети. Той има поддръжка за обмен (175+), функционалност за свързване на API (до 13 обмена) и удобен за потребителя интерфейс. Докато цялостното преживяване е силно завладяващо, тракерът няма някои доста ограничени опции за графики и известия.

Професионалисти:

 • Голяма гама от жетони и борси
 • Самостоятелно настолно приложение
 • Проследявани такси за търговия
 • Поддръжка на множество портфейли

Минуси:

 • Ограничен график
 • Неограничен обмен на API връзки, ограничени до Pro версия

Delta - портфолио тракерDelta – приложение за проследяване на портфолио

5. CoinGecko

Възходът на продуктите за децентрализирано финансиране (DeFi) също е довел до съответния ръст на продуктите, предлагани от един от най-големите уебсайтове за агрегиране на крипто данни Coingecko. Платформата позволява на потребителите да създават свои собствени портфейли, добавяйки DeFi токени и пулове на ликвидност към своя портфейл за проследяване. 

Професионалисти

 • Предлага огромни възможности за токени DeFi и други криптовалути.
 • Лесна за навигация. 

Минуси

 • Ръчен избор на вашите любими монети. 

Приложение Coingecko

6. Cryptocompare

Един от най-популярните сайтове, който предоставя пълна информация и има страхотен портфолио за проследяване, е Cryptocompare. Уебсайтът е професионален център, фокусиран върху данни, подходящ както за организации, така и за физически лица. Въпреки че в момента приложението е достъпно на уебсайта и телефоните с Android, все още има тишина в неговите версии на IOS. Екипът зад приложението е работил много добре по интерфейса, което го прави много впечатляващ, като показва огромно количество данни за всеки актив. Тъй като CryptoCompare предоставя по-добра информация чрез новини, статии и публикации във форума, тя е силно препоръчителна в крипто общността. Сайтът има и функция за времева линия, която показва пътуването на всяка монета и ключовите етапи, които е постигнала, заедно със своите прозрения в социалните медии.

Професионалисти:

 • Налично огромно количество информация
 • Покрити са близо 5000 монети и съответните 240 000 търговски двойки
 • Създадена платформа с надеждни актуализации.

Минуси:

 • Няма приложение за iOS

CryptoCompare Портфолио тракер

7. Киптограф

Това е едно от най-новите приложения за проследяване на портфолио Crypto на пазара, предлагащо голям брой функции на потребителите. Kryptographe предлага на потребителите чиста и лесна за навигация платформа, показваща печалбата, загубата и процентните промени във вашето портфолио. Той също така позволява интеграция на мобилен и хардуерен портфейл, за да направи списъка Ви с активи лесен за управление и контрол. 

Той също така ви позволява да видите други най-ефективни инвеститори на платформата и и процентилна ефективност спрямо други инвеститори. Изтеглянето на основната функция е безплатно, но премиум и златните планове струват $ 4,99 и $ 6,99 месечно. 

Професионалисти 

 • Удобен и уникален потребителски интерфейс.
 • Предоставя раздел с новини, за да следи текущите събития.
 • Предлага се на множество езици.

Минуси

 • Премиум функциите са малко скъпи. 
 • Липса на автоматизирано добавяне на крипто към вашето портфолио. 

КриптографаKryptographe – крипто портфолио тракер

8. Coinmanager

Coinmanager е приложение, което не само проследява портфолиото, но също така предоставя и арбитражна функция, която проследява ценовата разлика между борсите. Приложението има API връзки към Binance, Bittrex, Bithumb и Coinone, позволяващи търговия директно през приложението. Приложението се предлага както във версии за iOS, така и за Android и предлага някои впечатляващи и уникални функции. Графирането например се задвижва от водещия в индустрията Trading View.

Професионалисти:

 • Схеми, задвижвани от Tradingview
 • Арбитражна функция
 • Търговия в приложение

Минуси:

 • Няма социални влизания
 • Труден интерфейс и отнема известно време на потребителя да го овладее

Крипто портфолио за проследяване на CoinmanagerПриложение за проследяване на крипто портфолио Coinmanager

9. Cryptopanic.com

Cryptopanic е мощен агрегатор на новини, който също предлага функции за портфолио и предупреждения. Той е достъпен както на iOS, така и на Android платформа, както и има невероятна настолна версия. Pro версията на тракера е на цена от USD 99, което осигурява незабавни сигнали за монети, а също така дава възможност на потребителя да персонализира страницата си с новини, като добавя свои собствени емисии и изключва източници на новини по подразбиране. Докато способностите за картографиране – предоставени от Coinmarketcap.com – са относително ограничени, повечето потребители ще идват в Cryptopanic заради способността му да показва последните новини чрез тикер за монети. Това е нещо, което прави много, много добре.

Професионалисти:

 • Страхотен интерфейс за новини
 • Професионалната опция позволява чудесна персонализация и функционалност за предупреждения

Минуси:

 • В елемента за проследяване на портфолио липсва функционалност в сравнение с други приложения

CryptoPanic Крипто портфолио тракерCryptoPanic Крипто портфолио тракер

10. Altpocket

Altpocket е единствено по рода си приложения, което се откроява заради способността му да комбинира активна общност и ICO списъци заедно с функционалността на портфолио тракера. Тракерът има примамлива уеб версия, докато приложенията му за Android и iOS все още не са пуснати. Приложението обяви, че също така ще стартира форумите и способността за гласуване в анкети ще привлече онези, които търсят уникални гледки и прозрения.

Професионалисти:

 • Функционалност на общността
 • Привлекателен потребителски интерфейс на работния плот

Минуси:

 • Понастоящем автоматичното импортиране е ограничено до Bittrex, Binance, Coinbase и Poloniex
 • Все още няма мобилни приложения.

Крипто портфолио тракерКрипто портфолио тракер

11. Приложение Binance

Приложение Binance

Binance е една от най-добрите борси за криптовалути в света с най-големи дневни обеми, търгувани на крипто двойки. Предвид голямата си потребителска база, Binance създаде безпроблемно и естетически приятно проследяване на портфолио, за да помогне на потребителите лесно да следят своите крипто активи. 

Борсата е подходяща за краткосрочни търговци, за да поддържат портфейлите си, но не е препоръчително да държите дългосрочното си портфолио на борси – тъй като те съхраняват вашите средства в горещ портфейл, склонни към хакерски опити. 

Професионалисти

 • Безплатно за използване.
 • Естетически приятен потребителски интерфейс.
 • Подходящ за чести търговци. 

Минуси 

 • Ниски нива на сигурност.
 • Използва само своите борсови цени.

Забележка: Ако сме пропуснали който и да е Crypto Portfolio Tracker & Приложения за управление, любезно ни пишете на [имейл защитен] за да го изброите.

Отказ от отговорност Представеното съдържание може да включва личното мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за Вашите лични финансови загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector