ChainLink Предвиждане на цените за 2021: Нараства по-високо с увеличаване на търсенето на оракули

ChainLink – Обобщение на прогнозата

Прогноза за ChainLink: H1 2021

Цена: $50 – 60 долара

Двигатели на цените: Настроеност на крипто пазара Covid-19, статус на убежище, програми за стимулиране

ChainLink прогноза: 1 година

Цена: $ 100 – $ 120

Двигатели на цените: икономическо възстановяване, пост COVID-19, статус на безопасно убежище

ChainLink прогноза: 3 години

Цена: $ 200 – $ 300

Двигатели на цените: По-строги парични политики, статут на убежище, икономическо възстановяване

Chainlink започна живот преди две години, в началото на 2019; и се превърна в бичи веднага щом беше представен на обществеността. До края на миналата година цената се е увеличила над 4,50 долара. Повечето от тези печалби бяха загубени след мечият ритъм, който последва, но купувачите продължават да опитват нагоре, като всеки път правят по-високи върхове и изглежда, че са спечелили битката; тъй като LINK / USD се движеше над $ 35. Плъзгащите се средни вършиха чудесна работа при осигуряването на подкрепа и повишаването на цената по-високо, но основната причина за скока е фактът, че търговците са се обърнали към криптовалути, които са действали като безопасни убежища от средата на 2020 г. Отстъплението през последната седмица на февруари все още беше по-малко, отколкото в повечето крипто и купувачите отново възобновяват контрола. 

Икономическата и политическа несигурност, която коронавирусът донесе по целия свят, направи опасно да се купува каквото и да било на финансовите пазари, с изключение на криптовалутите, които са абсолютно нарастващи, и Link не е изключение. ChainLink също се възползва от факта, че има монопол върху мрежата на Oracle, като Ethereum, и мрежата нараства експоненциално през последните две години, тъй като търсенето на цифрови плащания и транзакции също нараства експоненциално. Тъй като основите са напълно възходящи и техническата картина не показва признаци на отстъпление след неотдавнашния скок, ChainLink е длъжен да се изкачи допълнително нагоре, първоначално до $ 50, а след това над $ 100.    

 

Текущ ВРЪЗКА / USD Цена: $

Последни промени в цената на паладий

месечен цикъл Промяна ($) Промяна%
1 месец +10.30 +46,4%
3 месеца +19.10 +143,6%
6 месеца +16.10 +98,2%
Една година +28.20 +641%
2 години +31.50 +3000%

 

Фактори, засягащи ChainLink

ChainLink е децентрализирана мрежа от възли и единствената, която има монопол в тази област, основана от Сергей Назаров, което й помогна да привлече огромен интерес през последните месеци. Повече от 415 криптопроекта използват технологията ChainLink по един или друг начин. Той се увеличи със 100 от 315 през ноември миналата година и броят им ще се увеличи още повече. Пазарната капитализация нараства бързо и в момента е 13,807 милиарда долара към средата на февруари 2021 година.

Мрежата превежда данни и информация от извън блокчейн източници / поръчки в интелигентни договори на блокчейн чрез оракули и използването на мрежата се увеличава бързо. Този сравнително нов алткойн, който е само на две години, се превърна в изключително бичи от началото на 2021 г., като се увеличи от $ 1 на почти $ 35. Тенденцията остава възходяща поради редица фактори, като положителните настроения за криптовалутите като новият пазар на безопасни убежища и за ChainLink като доставчик на мрежата Oracle. Икономическата нестабилност и несигурността поддържат търсенето по-високо за крипто, което се увеличава допълнително за ChainLink, така че всичко изглежда бичи.


ChainLink Live Chart

ChainLink Предвиждане на цената за следващите 5 години

ChainLink е децентрализирана oracle мрежа, изградена на базата на Ethereum, която стартира в добро време през май 2019 г., след като приключи големият спад на криптовалутния пазар през 2018 г. С разширяването на интелигентните договори DeFi, търсенето на LINK / USD също се увеличи и се очаква да продължи да го прави, тъй като капацитетът и функциите на оракула се увеличават. ChainLink се възприема от различни компании, така че активността в мрежата ChainLink се е увеличила и екипът на ChainLink планира да представи някои нови и интересни разработки, както и някои нови партньорства с други   

Увеличаване на активността на ChainLink

ChainLink е по същество като мост между интелигентни договори, които излизат от оракулите и приложения извън веригата, за да се предостави достъп до извън веригата ресурси, като уеб API, хранилища за данни и т.н. С нарастващ брой несъвместими блокчейни, Приложните програмни интерфейси (API) и набори от данни, нуждата от по-добра комуникация между финансовите светове извън веригата и веригата също се увеличава. LINK е начело на решаването на този проблем, като предлага децентрализираната oracle мрежа от оператори на възли. Това увеличи активността в ChainLink, тъй като данните на Glassnode показват постоянно нарастване на броя на новите адреси, които се формират, и на пасивните адреси, които стават активни. Това показва, че нови инвеститори навлизат на пазара на крипто ChainLink, тъй като цената продължава да расте, което допълнително подхранва бичия инерция.

Друг интересен показател, подчертан от Santiment, също предоставя интересен индикатор за данни. Той показва все по-широко използване на най-новия ATH, който е създаден на гърба на увеличената циркулация на символи. Броят на неактивните символи, които се движат наоколо, също се е увеличил, както и нивото на уникална адресна активност, което е устойчиво.

Деятелността на Github и Google Trends също показват възходяща тенденция в активността за маркера LINK през последните шест месеца и продължава да се ускорява, което отчасти обяснява скорошното бичи рали в LINK / USD, тъй като активността в LINK- пророчествата се увеличава неимоверно във финансовата система DeFi. Да, сега се превърна в система и вероятно ще се превърне в основна сравнително скоро. Друго нещо, което поддържа бичия импулс на ChainLink, според мрежовите данни на Glassnode, е LINK процентното предлагане в интелигентни договори, което е достигнало ATH от 55.950%. Със споменатите по-горе показатели имаме бичи пристрастия в LINK.  

Предстои за ChainLink

Децентрализираният разработчик на мрежи Oracle, ChainLink, който се различава както от разпределените мрежи, така и от централизираните, обяви, че се обединява с важен оператор на възли, базиран в ЕС.  Вулканска връзка получи грант, за да интегрира ChainLink в мрежата на SKALE. SKALE е „напълно“ децентрализирана съвместима с мрежата Ethereum Layer-2 доказателство за залог (PoS). Според тях SKALE предлага всички предимства на децентрализацията и скоростта на транзакциите, без да се застрашава сигурността на блокчейн платформите.

ChainLink публикува публикация в блог за това:

„Радваме се да съобщим, че Vulcan Link, базиран в ЕС оператор на възел ChainLink и компания за разработка и консултиране на Web3, е избран за получател на безвъзмездна помощ от общността за интегриране на ChainLink в мрежата SKALE. Като блокчейн-агностична oracle мрежа, ChainLink ще поддържа мрежата SKALE, като позволява на разработчиците им да създават по-усъвършенствани приложения за интелигентни договори, използвайки данни от реалния свят и API услуги, предоставени чрез ChainLink Oracles. “

ChainLink преобръща парадигмата на Google и други подобни екипи за разработка, които са изградили платформите и приложенията върху протоколите, които захранват интернет, извличайки цялата стойност. ChainLink улавя цялата стойност на протоколния слой в самия токен, тъй като е изградена върху блокчейн протокол. Освен това ChainLink няма истинска конкуренция, тъй като работата по изграждането в това пространство започна още преди Ethereum, което означава, че ChainLink има предимството да бъде първият двигател, подобно на Bitcoin и самия Ethereum. Пространството на оракул е доминирано от ChainLink, който има пълен виртуален монопол.

ChainLink като средство за плащане и инвестиция

Основната причина, поради която криптовалутите бяха въведени, беше да ги използват като платежно средство и те също така спечелиха статут на инвестиране на активи, тъй като и сега работят като безопасни убежища. Основните имена приемат Link токени, за да позволят плащания, като Deutsche Telekom AG, която е най-голямата телекомуникационна компания в Европа, по отношение на приходите. Това ги прави третият по големина доставчик на данни за Chainlink, който предлага единствената услуга oracle, на която разчита финансовият пазар на DeFi. Да, Deutsche Telekom тихо е помогнал значително с инфраструктурата в PoS блокчейн и всъщност е започнал да пази, залага и печели крипто награди, освен че предоставя поддръжка на данни за DeFi.

Както знаем, оракулите на ChainLink са система от емисии с данни. Те транспортират данните в блокчейн света на интелигентните договори, който разчита на всеки един централизиран източник. T-Systems обяви, че ще стартира възел ChainLink през август 2020 г., в момент, когато транзакциите на DeFi експлодират, тъй като повишената несигурност насочи инвеститорите към криптовалути. През това време станахме свидетели на невероятно каране, което все още продължава. И така, големите имена възприемат системата за възли ChainLink, а съоснователят на Oracle Сергей Назаров казва, че „е въпрос на време други големи компании и фирмени фирми да последват примера на Deutsche Telekom“. Той добави, че „ChainLink дава възможност на най-добрите инфраструктурни екипи като T-Systems да монетизират своята глобално разпределена инфраструктура и опит в областта на сигурността в многото вериги, които вече се обслужват от оракули на Chainlink.“

 Освен че е прието като средство за транзакция, ChainLink се разглежда и като инвестиционен актив. Един от най-големите мениджъри на крипто активи в света, Grayscale, който разполага с около 26 милиарда долара в управлението на активи за разнообразен набор от продукти, е включил още шест тръста, включително тези, свързани с ChainLink, които бяха създадени от Delaware Trust Company наскоро месеци. Майкъл Соненшейн, главен изпълнителен директор на Grayscale Investments, казва, че „Grayscale винаги търси възможности да предлага продукти, които отговарят на изискванията на инвеститорите. Понякога ще правим заявки за резервации, въпреки че подаването не означава, че ще изведем продукт на пазара. Grayscale съобщава – и ще продължи да го прави – когато нови продукти се предоставят на инвеститорите. ” Но знаем, че част от тези пари ще се вливат в Link, което ще доведе до по-нататъшно оценяване.

Технически анализ – Плъзгащите се средни ще продължат ли да избутват ВРЪЗКА / USD надолу?

На дневната графика тенденцията беше възходяща за LINK / USD, като плъзгащите се средни тласкаха цената нагоре към дневната графика LINK / USD, притискайки я към върха на диапазона през юни 2020 г. След това дойде пробивът, който изпрати това криптовалутата нараства през юли и август, въпреки че купувачите я оттеглят под 20 долара, а цената намалява по-ниска до последната седмица на септември, когато решиха да се върнат. Но изкачването през октомври и ноември изглеждаше слабо в сравнение с други големи криптовалути, които постигнаха невероятни печалби. Цената се отдръпна по-ниска, но все пак беше възходяща, като се покачваше до последната седмица на декември, когато 200 SMA (лилаво) настигнаха цената и ChainLink скочиха по-високо, достигайки близо 35 долара до средата на февруари. 20 SMA (сив) предоставя солидна подкрепа през последния месец, като тласка цената по-високо.

20-те SMA не са успели да наваксат през февруари

На седмичната графика пълзящите средни също вършат чудесна работа при осигуряването на подкрепа. 100 SMA (зелено) направиха това през март миналата година след първоначалната катастрофа на коронавирус, а след това 20 SMA високо (сиво) и 20 SMA нормално (лилаво), държани като подкрепа преди последния скок. Сега те дори не могат да наваксат цената. В миналото сме виждали три обрата след бичи ходове, но този път изглежда различно. 

 Напрежението продължава в ChainLink

ChainLink Live Rate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector