Заеми от Bankera: Най-добрата платформа за кредитиране за собствениците на крипто?

Намирането на крипто заеми е трудна задача. Първо, трябва да се притеснявате, че няма да бъдете измамени. Ако намерите легитимен кредитор, може да се наложи да се задоволите с експлоататорски интереси. Но случаят не е такъв Заеми от Банкера, бързо растяща опция за кредитиране за собственици на крипто.

Преглед

Bankera Loans се разработва от същия екип зад Bankera и SpectroCoin с над 6 години опит на финтех и крипто пазарите. Въпреки че има други играчи в индустрията, предлагащи подобни услуги, компанията се прослави благодарение на ниските лихвени проценти и лесния достъп до заемите както за физически лица, така и за фирми по целия свят.

Основната разлика е, че Bankera Loans е алтернатива за финансиране за собствениците на криптовалути, които се нуждаят от финансиране и не искат да ликвидират своите притежания. В зависимост от размера на кредита, заемите, предлагани от Bankera, могат да бъдат разделени в три категории:

  • Микро
  • Стандартен
  • Голям

Микро заеми

Както подсказва името, микро заемите са най-ниската категория по отношение на размера на кредита, който може да се получи и варира от 25 EUR до 1000 EUR. Когато кандидатстват за заем, клиентите са длъжни да избират измежду три налични пакета за заем в зависимост от техните нужди.

Трите пакета, предлагани от Bankera Loans, са: Най-ниските цени, Най-популярни и Максимална LTV. Тези пакети имат за цел да улеснят разбирането на клиентите за начисляваните лихвени проценти по заемите и валутите на обезпечението.

Клиентите могат да избират измежду трите пакета в зависимост от размера на заема, от който се нуждаят, и размера на обезпечението в техния кредитен портфейл. Съотношението заем / стойност (LTV) варира от 25% до 75% (едно от най-високите на пазара). Лихвените проценти, разбира се, ще зависят от избрания пакет. Най-ниският LTV пакет има минимален лихвен процент, а пакетът Max LTV има най-висок лихвен процент.

Когато кандидатствате за микрозаем, като обезпечение могат да се използват редица криптовалути. Те включват (BTC), етер (ETH), NEM (XEM) и тире (DASH). 

Стандартен заем

Тази категория предлага заеми от 1000 EUR до максимум 5000 EUR. LTV и лихвените проценти отново ще зависят от пакета от заеми, който клиентът избере. Ако обаче клиентът избере най-популярната или Max LTV като опция за заем, приетите валути за обезпечение ще бъдат ограничени само до биткойн и етер.

Голям заем


Кредитите, попадащи в категорията Големи заеми, варират от 5000 EUR до максимум 1 милион EUR. Той е отворен както за физически лица, така и за корпоративни организации, а условията за достъп до заема са същите като тези на другите категории.

Процесът на получаване на заеми в Bankera Loans

Получаването на заем с криптовалута в Bankera Loans е доста просто. Следвайте стъпките по-долу:

Етап 1. 

Започнете с регистрация, за да можете да създадете акаунт в Bankera Loans. Целият процес ще ви отнеме само минута.

Стъпка 2.

След като влезете, ще трябва да заредите портфейла си на Bankera Loans с криптовалутата, която ще използвате като обезпечение. След като депозирате криптовалутите в портфейла си, ще бъдете насочени чрез подкани към мястото, където сте получили наличната за вас сума на заема.

Стъпка 3.

Преди да бъде одобрен вашият заем, ще трябва да изберете най-подходящия пакет за заем. Както беше обсъдено по-рано, пакетите са разделени на най-ниските цени, най-популярните и максималните LTV. След това ще трябва да изберете предпочитаната сума за теглене и валута. Bankera Loans предлага както фиат, така и опции за теглене на криптовалута, включително евро (EUR), Tether (USDT), биткойн (BTC), етер (ETH), NEM (XEM), тире (DASH) и собствена криптовалута на Bankera – банков токен (BNK). 

Също така ще трябва да изберете периода на изплащане на заема, който може да бъде краткосрочен или дългосрочен в зависимост от вашия избор. Няма фиксиран график за изплащане на заема, което означава, че заемите могат да бъдат изплатени дори преди падежа на заема. Така или иначе максималният период не трябва да надвишава 24 месеца. Въпреки това, Bankera Loans предлага възможност за удължаване на срока на заема до друга година с по-високи лихвени проценти, ако срокът не бъде спазен.

Размерът на обезпечението ще се изчислява автоматично в зависимост от размера на заема, който заемате. След като приключите, ще видите сумата на заема си и всички условия, показани на една страница. Щракнете приемете и изчакайте заявлението Ви за кредит да бъде прегледано. Ако бъде одобрен, ще получите пълната сума на заема, която ще бъде депозирана във вашата сметка в Bankera Loans.

Условия за достъп до заеми на Банкера

За разлика от традиционните заемодатели, услугите на Bankera Loans са много по-достъпни и приспособими, за да отговарят на лични изисквания като продължителност на заема, сума, валути на обезпечение и опции за теглене. Освен това заемите се придобиват срещу депозираната сума, нещо, което не е налично в традиционните кредитни системи. 

След като прочетете условията, посочени за заемите на Bankera, ще трябва да щракнете върху „Приемам“ преди подаването на искането за заем като индикация, че приемате всички дадени условия.

Такса начислена 

Лихвените проценти, начислявани по заеми, зависят от пакета, който клиентът избере. Всеки пакет диктува размера на лихвите, които трябва да бъдат начислени в рамките на 1 или 2 години. Пакетите за условията на заема са както следва;

  • Най-ниски цени; от 6,95% за 25% LTV
  • Най – известен; от 9,95% за 50% LTV
  • Макс LTV; от 12,95% за 75% LTV

Лихвените проценти са много по-ниски, ако изберете BNK токен като валута за изплащане.  

Bankera Loans също е в процес на въвеждане на повече крипто монети, които да се добавят към приетите като обезпечение валута. Такива ходове ще улеснят процеса на достъп до кредити на Bankera, тъй като няма да е необходимо да преминавате през конвертиране на валута, в случай че клиентът не държи приетата валута. 

Поддръжка на клиенти

Услугите на Bankera Loans могат да бъдат достъпни от клиенти от всяка точка на света. Компанията може да се похвали с компетентен екип за поддръжка на клиенти, който е на разположение 24 часа в денонощието. Обърнете се към поддръжката на компанията на адрес [имейл защитен] или чрез тяхната функция за чат на живо.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector