SwC Poker – истинска биткойн покер игра

Докато криптовалутите все още се опитват да намерят краката си в други индустрии, онлайн хазартната индустрия прие новата форма на „пари“ с двете си ръце. Това доведе до много съществуващи и предстоящи уебсайтове за хазарт, които въвеждат криптовалути като метод за депозиране / теглене, като само някои токенизират напълно. Тук SwC Poker се откроява, тъй като предлага на покер феновете обогатяващо онлайн покер изживяване – но с „Без банкиране, само биткойн“.

SwC Poker Резюме

SwC Poker е чист биткойн покер сайт, който стартира през март 2015 г., след като SealsWithClubs етично спря. Потребителските имена и сумите на крила бяха запазени. Етосът на новия сайт беше подобен на стария, с акцент върху анонимни акаунти, нисък рейк и бързи тегления. Интернет-базирана организация с географски разпределени сървъри и служители, SwC Poker бавно набира популярност след рестартирането им през ноември 2018 г. „Bitcoin Poker 3.0“. Откакто надграденият софтуер стартира, играчите се радваха на стабилно онлайн покер изживяване в 4 клиентски версии: Windows, Mac, Android и HTML5. SwC Poker приема играчи от цял ​​свят, включително играчи от САЩ във всички щати.

Нов софтуер: Поздравете Bitcoin Poker 3.0

Тъй като предишните версии на играта не предлагаха на играчите стабилното, първокласно онлайн покер изживяване, което те изискваха, екипът на SwC реши да обнови цялата платформа и да назове новата версия „Bitcoin Poker 3.0“. Биткойн покерът на SwC вече може да се играе чрез изтегляне на собствени приложения за Android, Mac и Windows, или може да се играе в браузъра на клиента HTML5, като дава на играчите бърз и лесен начин да започнат. Докато играта на играта в браузъра отнема неприятностите при изтеглянето, клиентското изтегляне позволява на потребителя да получи чудесно управление на множество таблици в плочки или каскадни оформления. Докато интерфейсите за компютър и MAC са доста изчистени, позволявайки на сериозните играчи да играят на множество маси, дизайнът на приложението му за Android позволява изживяване в движение.

Регистрация

За да осигурите анонимно изживяване, регистрацията за SwC Poker акаунт е бърза и лесна. Той не изисква никаква лична информация за процеса на регистрация, като по този начин дава възможност на онлайн играчите да се насладят на играта, без да разкриват самоличността си. За регистрация е необходим само имейл адрес.

Рейк и диапазон от маси

SwC Poker има най-ниския рейк в бранша, възможен само чрез използване на биткойн, като по този начин не се начисляват никакви банкови такси, които могат да достигнат над 30% от всеки депозит за базирани на фиат базирани онлайн покер сайтове. В момента SwC Poker има рейк от 0% -2,5% от кеш игрите с ниско ограничение и 2% -5% за турнири с шанс от 50% Рейкбек чрез своята програма за лоялност Krill. Този „несправедливо евтин“ рейк прави сделката, предлагана в SwC, несравнима навсякъде в онлайн покер пространството. 

Въпреки че рейковете са ниски, това не намалява игровото изживяване, тъй като сайтът предлага пълен набор от видове игри, които включват:

  • Hold’em: Без лимит, фиксиран лимит и пот лимит.
  • Пот лимит Омаха: Високо / ниско, 5 карти и 5 карти високо / ниско.
  • Stud: Фиксиран лимит.
  • Китайски покер, включително OFC и OFC 2-7.
  • Равенство: Фиксиран лимит.
  • Къса колода: Без ограничение.
  • Смесени: HORSE, 8-Game, 11-Game и Lowball.

Турнири, 24/7 фрийроли, & Bad Beat Jackpot Представен

Сайтът се стреми да предоставя удобни за играчите функции и промоции. Наскоро той представи The Bad Beat Jackpot, който е безлимитна маса на hold’em кеш игри, които изграждат джакпот фонд, без да начисляват допълнителен рейк над нормалната сума. Квалификацията за удряне на BBJ в SwC Poker е аса с десетки или по-добър ритъм, като и двамата играчи използват и двете карти с дупки. Това прави чести BBJ хитове, средно 1 на всеки 50 000 ръце.

За турнирните играчи BIG BTC е водещият турнир на сайта и често има безплатни или евтини начини да получат достъп. Ако някой провери лобито на турнира, той ще намери всички различни начини за влизане. 10 000 чипа или 0,01 биткойна е бай-ин, а наградният фонд започва от 1 000 000 чипа или 1 биткойн.


Сайтът предлага и турнири с фрийрол, които се провеждат 24/7/365. Винаги има фрийрол при късна регистрация или неактивна регистрация в рамките на 30 минути след стартирането, така че новите играчи могат да тестват софтуера, без да правят депозит или просто да играят безплатно, когато пожелаят. Когато играч на фрийрол спечели малък брой чипове, той има бай-ин за маси „Без рейк микро залози“, които вземат 0 рейка. Тези таблици с микроклимат предлагат на играчите на най-ниските граници на сайта фантастична среда за тестване на стратегии или за игра на покер с почти никакъв риск. Основна цел на SwC е да създаде здравословна покер икономика от най-ниските до най-високите залози. 

Поверителност, обслужване на клиенти и сигурност

Докато сайтът работи в пълна анонимност, той предлага двуфакторно удостоверяване за важни действия по акаунта, като влизане в системата или теглене на средства. Освен това, когато става въпрос за осигуряване на биткойни, SwC използва система, която разделя средствата на всички играчи в няколко портфейла с различна достъпност. Играчите също са гарантирани, че няма да бъдат измамени от опонентите си. Надстройката на Bitcoin Poker 3.0 идва с подобрени инструменти за откриване на сблъсък.

За обслужване на клиенти сайтът е разположил имейл е официалният канал за поддръжка, но потребителите могат да получат основна помощ в чатбокса и Twitter в целия сайт. Скоростта на отговорите обикновено е няколко часа, а точността е почти идеална.

Заключение

Като биткойн само, SwC покерът предоставя прекрасно и в същото време професионално крипто покер преживяване. Неговата троица от силен софтуер, ниски рейкове и като най-големият покер сайт за биткойн го прави един от най-добрите в бранша.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector