Darb Finance Review – амбициозна крипто инвестиционна екосистема

Криптовалутната индустрия постигна огромни постижения през последните десет години. Въпреки това все още е твърде сложно да се инвестира за милиони хора там. Той също е осеян с препятствия пред сигурността, които възпират много институции да го приемат сериозно.

За щастие всички тези проблеми скоро могат да приключат, ако стартирането на блокчейн Darb Finance успее в мисията си да опрости процеса на крипто инвестиране за всички. Компанията вече е определила основните проблеми, тормозещи крипто индустрията, както следва:

 • Лошо проектиран крипто обмен
 • Неефективна поддръжка на клиенти за търговци
 • Лоша уеб защита
 • Прекалено големи крипто портфейли
 • Портфейли, несъвместими с множество монети
 • Стръмни криви на обучение с повечето крипто проекти
 • Ограничена езикова поддръжка

Darb Finance – решение на едно гише за крипто инвестиции

Darb е цялостна екосистема за всичко свързано с криптовалути. Той разполага с платформа за търговия с altcoin, портфейл с много вериги и символ, чрез който инвеститорите могат да печелят пасивни доходи. Той също така представя панел за стартиране, където предстоящите криптопроекти могат да популяризират своите услуги.

Въпреки многото услуги, Darb Finance се разглежда като портал към света на блокчейн. Той центрира услугите си върху опростяването на целия процес на инвестиране в блокчейн. Той също така планира да се справи с жизненоважни проблеми като сигурност, липса на мащабируемост, бавни скорости и неизползваеми уеб интерфейси.

За да покаже своята ангажираност, Darb Finance използва бърз механизъм за съвпадение на поръчки, който може да обработва 3.7 милиона поръчки в секунда. Това го прави един от най-бързите двигатели за търговия там, по-бърз от MasterCard, Visa и повечето крипто борси.

Darb също е сигурна платформа. Освен че е изграден с помощта на най-съвременните стандарти за сигурност, той също така редовно се проверява и тества за уязвимости. За да гарантира, че инвеститорите също така остават в безопасност, мрежата ви позволява да защитите вашите данни и крипто чрез множество настройки за поверителност. Те включват:

 • Двуфакторно удостоверяване
 • Потвърждение на имейла
 • Пароли
 • Кодове против фишинг
 • Вход за един браузър
 • Спомняне на безопасни IP адреси

Бялата книга на DARB Finance

Никой проект за блокчейн никога не е завършен без подробна бяла книга, обобщаваща услугите му. Darb Finance разполага със сложна бяла книга от 29 страници, която предоставя основна информация за създателите на проекта, целите на проекта и как те ще бъдат постигнати.

Бялата книга описва Darb като „професионална платформа, която ще бъде врата към света на блокчейн за хората по целия свят.“ Продължава да описва целевата група на Darb като всеки, който се интересува от крипто. Това означава, че няма да ограничи маркетинговите си усилия само до интелигентни инвеститори.

За да бъдем по-точни относно услугите на мрежата, това са някои от услугите, очертани в нейния бял документ:

 • Създадена и работеща борса за крипто и FIAT
 • Всеобхватен портфейл за алткойни и IEO / ICO токени
 • Платформа за управление на портфолио
 • FIAT към крипто терминал, за да помогне на инвеститорите за първи път да се качат с крипто без усилие
 • Сметки за социална търговия за начинаещи
 • Медиен канал редовно се актуализира с крипто новини и социално-икономически тенденции

Разбира се, някои от горепосочените услуги се предлагат от много други компании там. Darb Finance се откроява, като предоставя следните предимства на своите клиенти:

 • Възможност за депозиране и теглене на пари в брой или крипто
 • Стартовата площадка на IEO за популяризиране на предстоящи крипто проекти
 • Многоезична подкрепа за по-ефективно достигане до света
 • Впечатляващо ниски такси за търговия: 0,05% за маркетмейкърите и 0,15% за участниците
 • Регулиран и лицензиран да предлага спокойствие на търговците
 • Darb IEO токен като инвестиционен актив
 • Доказателство за сделки
 • Партньорска програма, която позволява на клиентите да правят пари, като препоръчват своите приятели

Екипът зад Darb Finance


DARB се състои от 12 членове на екипа и шепа партньори и съветници. Компанията твърди, че нейните професионалисти са семейство, което не само работи заедно, но и поддържа връзка през цялото време. По-долу са най-изявените членове и съветници:

Хуберт Кравчик-(ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР). Hubert произхожда от опит в управлението на проекти, но също така е обучен в технически и бизнес анализи. Той е участвал в много крипто проекти, включително първата базирана в Полша компания за наука за данни.

Лукас Милър– (CTO). Изцяло разработен уеб разработчик и анализатор на бизнес системи, Милър ръководи всички технически проекти на Darb. Преди това той стартира уеб-базирани приложения и така притежава необходимия опит, за да помогне на Darb да проектира стабилни платформи.

Szymon Kot— (маркетинг директор). След като доведе няколко други компании до маркетингов успех, Кот притежава знанията и опита, необходими за популяризирането на Darb в света. Той също така е служил като ръководител на проекти като експерт по бизнес развитие за телевизионно шоу.

Пьотър Галка-(Адвокат). Piotr е главен юрисконсулт на Darb по начини за регулиране на компании, инвестиции, учредяване и управление на криптовалутни услуги. Той е чудесно допълнение към екипа на компанията, тъй като той предоставя обширен списък от услуги.

Органът за финансови услуги на Малта (MFSA) – MFSA е известен регулатор в Европа. Той регулира финансовите услуги на DARB, за да гарантира, че той остава професионален и следва стриктни насоки за управление на данните и финансовите услуги.

Бизнес модел: DARB токени

Токенът Darb е валута, която обединява цялата екосистема на Darb Finance. Това е ERC23 жетон за помощ по дизайн. Може да се използва като основна валута на борсата за търговия Darb. Инвеститорите могат също да го купят и продадат като инвестиция или търговия на Darb и да го получат като награда.

Като токен ERC23, Darb има достъп до интелигентните договори на Ethereum. Мрежата използва тези договори, за да определи колко токени да даде както на маркетмейкърите, така и на вземащите. Производителите получават 65% от предлаганите токени, докато получателите получават останалите 35%.

В готовност за инфлация на пазара, Darb казва, че не винаги ще дава една и съща част от токени на търговците. Вместо това, той ще разпредели символите на етапи, разделени на проценти, докато хората копаят жетоните. С първите 10% компанията ще присъжда 35% от ежедневните си приходи на търговци. След това ще се увеличи до 40%, 45% и 50% в последните етапи на копаене на неговите символи.

И все пак на DARB токените те извършват няколко полезни услуги. Те се използват за:

 • Споделяне на приходите: това е основната цел на маркера. Те ще бъдат използвани за награждаване на ежедневни търговци.
 • Привилегия за участие в анкети: Darb извършва редовно проучвания, за да получи предложения и идеи от търговците. Само тези с жетони Darb обаче могат да участват в тези анкети.
 • Присъединете се към Консултативния съвет: ако купите достатъчно жетони за топ 50 на инвеститорите в Darb, ще получите място в консултативния съвет на компанията. След това можете да споделите вашите предложения за това как да подобрите компанията за един месец.
 • Приоритет в поддръжката на клиенти и проверката на KYC: притежателите на токени ще получат специална поддръжка на клиенти и тяхната проверка на KYC ще бъде приоритетна. Това има за цел да насърчи повече хора да купуват Darb жетони.
 • Привилегия за печалба от търговия с копия: ако закупите DARB токени, ще можете да се поучите от най-добрите търговци и дори да копирате ходовете им.

Такси за търговия

DARB финансите не налагат такси за депозити. За търговия, компанията коригира своите такси според вашия месечен обем на търговия. Като такъв бихте могли да правите сделка с 0.05% такса този месец и 0.015% следващия месец. По-долу е даден контур на таксите.

Ниво Сума (BTC) Създател (%) Вземащ (%)
Общ <100 0,05 0.2
VIP I 100-500 0,045 0.2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10K-19,999 0,03 0,12
VIP V 20K-39,999 0,035 0,1
VIP VI 40K-79,999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149,999 0,015 0,06
ВИП VIII 150K- 0,01 0,04

За тегления таксата и минималният лимит за теглене варират от една крипто до друга. Биткойнът например привлича такса от 0,001BTC и лимит от 0,002BTC. Можете да изтеглите минимум един DARB токен, 0,02 ETH и един XRP. Ако изберете пари в брой на Fiat, можете да теглите само 5 евро или 1 долар безплатно.

Приемане от общността

DARB finance оценява мрежите на социалните медии и има акаунти на всички популярни платформи. Компанията има над 5000 последователи в Instagram, най-добре представящият се профил в социалните медии. Екипът на мрежата е активен и в Twitter, Facebook, Medium и Reddit.

Бележка за инвеститорите

DARB Finance е амбициозен проект. Но както се казва, амбицията е безценна. Ако екипът на DARB работи усилено, за да осигури отлична платформа за търговия, сигурен портфейл и остане верен на обещанията си – той със сигурност може да лети до Луната и обратно.

Компанията предоставя обширен каталог от услуги. Но най-важното е, че е решено да осигури шлюз за хората да инвестират в крипто бързо и безпроблемно. Ако постигне това, Darb Finance може да спечели невероятно огромна база от фенове по целия свят.

Таксите за търговия са нелепо ниски, което означава, че търговците имат причина да търгуват на платформата. Той също така възнаграждава маркетмейкърите и потребителите, като им позволява да правят пари, независимо дали купуват или продават крипто. Освен това екипът на Darb Finance е топъл и на разположение, за да помага на търговците 24/7, нещо, което би могло да направи дълъг път, за да накара всички да се чувстват добре дошли в мрежата.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector