Crypto Review: Започнете крипто търговия днес след минути като начинаещ, използвайки най-съвременната платформа на WhaleTank

Дневната търговия на крипто пазара не е за всеки, поставянето на часове работа пред екрана, анализирането и наблюдението на движението на баровете и опитите за вземане на решения за покупка или продажба могат да бъдат много разочаровани и дори да доведат до неуспешни резултати, затова ние можете да видите все по-голям брой доставчици на сигнали на различни платформи като Telegram, Discard, Reddit и др.

След търсене и изпробване на много от тези услуги намерихме тази, която привлече вниманието ни най-много – Whaletank.

Прегледът на уебсайта им разкрива професионално проектирана и защитена платформа. Интегрирани с Telegram, потребителите могат лесно да се регистрират със своите смартфони за секунди и да започнат да се наслаждават на всичките им услуги, които включват краткосрочни сигнали, притежание на портфолио, информация за монети, новини в реално време и най-новата им, автоматично обаждане до action API, което с прости думи ги прави хедж фонд.

В този преглед ще разгледаме някои от техните уникални характеристики и ще се опитаме да разберем основната технология. Чрез просто влизане в акаунта от лявата страна ще се появи меню, разкриващо всички текущи функции:

Автоматична търговия:

Напълно автоматизирано решение за сигнали Binance. С новата си услуга за автоматична търговия, премиум членовете могат да поставят всичките си сигнали Binance на автоматизирано изпълнение в няколко прости стъпки. Услугата работи през последните няколко месеца и резултатите могат да бъдат прегледани в техния лист с резултати на живо в Google.

Кито портфолио:

Услугата за дългосрочно холдинг ви дава лесен начин да въведете сумата, която желаете да инвестирате, и ще изчисли автоматично сумата за всеки инструмент, който трябва да бъде включен в портфейла на холдинга. Лесно за използване табло за управление, разделено на 3 части, показващо входната точка за сумата, изгледи на наличности по всеки инструмент и поръчки за изпълнение, цялата задна част на системата е свързана към борси и предоставя данните в реално време.

Табло

ще обобщи цялата текуща информация относно вашите притежания, разделена между дневните сигнали и дългосрочните притежания.

Портфолио

Този раздел върви заедно с функцията Whalefolio, предоставя ви новини, свързани само с инструментите в него.


Сигнали

Този раздел обобщава и показва всички сигнали, можем да видим сходството между тях и дългосрочните сигнали в портфолиото на китовете, направени просто за бързото адаптиране.

Whalenews

Тази функция е предназначена за събиране на данни от над 100 източника, сред които са най-големите финансови медии като Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph и др. Тя също така следва регулаторни органи като SEC, IMF, FCA. И важни герои като Доналд Тръмп, Уорън Бъфет, Бил Гейтс и много други финансови влияния. Дори банките и техните изпълнителни директори. Нищо важно няма да се изплъзне от вас, стига да следвате тази невероятна функция в реално време.

Уикикойн

Уикипедия за монети, в този раздел ще намерите информация за всяка монета. Списъкът се актуализира всяка седмица с нови монети.

Чрез изследване на общността и платформата на Whaletank разкрива много професионална услуга, дори когато крипто пазарът показва нестабилни възходи и падения, те продължават да предоставят точни сигнали, като същевременно избягват рискови действия и следователно осигуряват на потребителите си сигурност и доверие.

Whaletank ROI Google Sheet http://bit.ly/whaletanksignals

Уебсайт на Whaletank: http://www.whaletank.trade

Какво прави този канал уникален:

1. Предложението:

Злато – (0,05 BTC) – двумесечен абонамент Платина – (0,01 BTC) – шестмесечен абонамент Diamond – (0,2 BTC) – 24-месечен абонамент

2. Сигналите: Маргинални сигнали – На Bybit

Редовни сигнали – отговарят на най-много борси (ние предпочитаме Binance).

3. Екстрите и специалните характеристики: 1. Whaletank разработи специални калкулатори на риска за управление на риска (за маржин търговия и редовно)

2. От образователна гледна точка Whaletank предоставя актуализации на пазара и графики с описание за почти всяко решение, което вземат.

4. Поддръжка:

Достъпни много бързо и лесно чрез телеграма, също използвайки тяхната платформа, поддръжката е достъпна на всяка страница в горния десен ъгъл.

5. Резултатите: Whaletank публикува всичките си резултати в Google Drive. връзка: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6.Whaletank е уникална и професионална екосистема, която съчетава човешки анализ и обширна гама от технологични инструменти в реално време, поради което Whaletank може да запази своите резултати на върха с бързите промени на крипто пазара. В допълнение, техните резултати и прозрачност им помагат да се мащабират много бързо и развиха много силна общност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector