Bitopia – Направете по-голям взрив

През последните няколко години Robo Advisory и Artificial Intelligence промениха възгледите на традиционните компании за управление на богатство и инвестиции. Тези нови участници във вековната инвестиционна индустрия направиха индустрията по-ориентирана към изследвания и процеси, отколкото към базираната на червата.

Докато предимствата на технологията сега се радват на мениджърите на богатство, за да съветват своите клиенти относно традиционни инвестиционни инструменти като акции и облигации, не много са успели да я донесат криптовалута. С очевидните препятствия като нестабилност и отклонение на цените от основните, сложните алгоритми за картографиране са най-голямото препятствие за играчите, които са се опитали да интегрират технологията в прогнозирането на крипто цените. Една компания, която е успяла да интегрира Robo Advisory за инвестиции в криптовалута, е Bitopia.

Битопия – Въведение

Битопия представя себе си като услуга за автоматизирано управление на портфейла, която използва сложен набор от правила и алгоритми за избор и подбор на подходящи инвестиционни портфейли въз основа на апетита за инвеститорите и рисковите рамки. Разграничавайки се от своите конкуренти и Robo съветници, потребителите на Bitopia, търгуват с множество инвестиционни продукти на брокерска платформа, използвайки наличните алгоритмични инструменти и софтуер, които Bitopia предоставя.  

Предлагани продукти

Bitopia разбира разнообразните нужди на инвеститорите и е интегрирала множество инвестиционни инструменти в една платформа. Понастоящем платформата позволява на инвеститора да търгува Forex, криптовалути и CFD на едно място под една сметка. Екипът зад Bitopia разбира, че търговията с CFD става все по-популярна, тъй като търговците искат по-голям контрол върху движението на цените и имат способността лесно да навлизат и излизат от пазарите при поискване, което дава възможност за въвеждане на високочестотна търговия и други видове търговия алгоритми за търговия със сметките от името на клиентите.

Битопия – ключови диференциатори

Предлагайки тази комбинация от инвестиционни инструменти, Битопия става първата компания, която комбинира тези два свята един с друг, като по този начин позволява на клиентите на дребно да търгуват с криптовалути, форекс и CFD чрез алгоритми за търговия, въз основа на техните инвестиционни цели и предпочитания като инвестиционни възможности, толерантност към риска, дългосрочна и краткосрочна цел и т.н..

Освен мулти-инвестиционната платформа, Bitopia предлага някои уникални функции

  • Потребителският интерфейс е изключително лесен, което обогатява потребителското изживяване и улеснява потребителя наистина да разбере къде се инвестират парите му, а също така му помага да контролира експозицията си въз основа на неговия рисков профил
  • За разлика от конкурентите си, които начисляват високи такси за управлявани акаунти, Bitopia препоръчва и изгражда портфейли, използвайки сложни алгоритми без никакви месечни такси
  • Bitopia не притежава никакви средства, нито го докосва. Средствата се съхраняват в личните сметки на потребителите, които се държат от брокери. Потребителят има пълен контрол над своя акаунт и може да влезе и да разглежда, търгува или тегли средства от портфолиото си по всяко време директно с брокера.  
  • Алгоритмите на Bitopia са превъзходно проектирани да извършват множество различни техники въз основа на предлаганите пазарни условия. AI е достатъчно силен, за да разбере как да отваряте както къси, така и дълги сделки, да интегрирате хеджиране и да активирате въз основа на различни модели и технически потвърждения
  • За да подкрепи и обогати клиентското изживяване, платформата осигурява 24/5 поддръжка на клиенти.

Bitopia- Как да използваме платформата

  • При регистрация в Bitopia, потребителят или инвеститорът автоматично се разпределя към един от препоръчаните брокерски посредници на Bitopia, който ще обслужва финансите на потребителя. Всички тегления на депозити и изпълнение на сделки ще се обработват от този назначен брокер.  
  • След като влезе, инвеститорът трябва да посочи своите видове и предпочитания измежду следните избори като предпазлив, авантюристичен или някъде между тях. Потребителите могат да позволят избора, размера на инвестицията си и нивото на риск / възвръщаемост
  • След като селекцията е направена, базираният на Bitopia AI Robo Advisor избира стратегията, която е най-подходяща за нуждите на потребителя. Обикновено плановете следват стратегията за по-високо ниво на риск, толкова по-висока е потенциалната възвръщаемост.
  • След като процесът на включване приключи, потребителят може да финансира сметката си с едва $ 250 и да има достъп до стратегии с по-висока възвръщаемост, които са достъпни за всички видове търговци.

Докато Битопия привлича Robo консултантски за криптовалута, поставя отметки във всички правилни полета, за да се превърне в популярна и успешна платформа. В бъдеще Bitopia може да обогати своята платформа допълнително, като добави по-нови инструменти за инвестиране, като по този начин спомогне за диверсификация на портфейла на инвеститорите.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector