YPTOSPACE ICO преглед, оценка и пълен анализ

През последните няколко години значителен брой ICO излязоха с идеи за изграждане на революционни екосистеми за криптовалути и не успяха. YPTOSPACE различен ли е? Базирана на Сейшелски острови, YPTOSPACE планира да пусне на пазара за цифрова валута, онлайн магазин, крипто карта, банкова система, сайт за залагания, бот за търговия и много други услуги.

YPTOSPACE: Финансова екосистема, задвижвана от Crypto

YPTOSPACE е амбициозен базиран на блокчейн проект, който планира да изгради екосистема за всички основни приложения на крипто. Използвайки токена на компанията (YPTO), крипто инвеститорите могат да търгуват с алткойни и биткойни на скоро пусната платформа за търговия. Те също така ще имат достъп до специален бот за търговия, който автоматизира всичките им дейности.

Те могат да четат крипто новини и да взаимодействат с други инвеститори на уебсайта за новини на екосистемата и форумите за чат. Тези, които обичат стрийминг съдържание, ще придобиват новини в YPTO TV на платформата, докато инвеститорът ще има специална платформа за търговия с идеи.

Уникална банкова платформа, известна като BankYPTO, ще помогне на инвеститорите на проекта да държат парите си в сметка, интегрирана с множество портфейли. Те също така ще могат да изпращат и получават пари, използвайки fiat и повечето криптовалути.

Подобно на всяка съвременна банка, потребителите на BankYPTO, както и потребителите, които не използват, ще имат достъп до дебитна карта, която ви позволява да пазарувате и теглите пари на всички банкомати в света. Собствениците на карти ще я допълват с крипто, евро или щатски долари. Все още в банковото дело, инвеститорите ще имат достъп до PayYPTO, приложение за електронен портфейл, което ви позволява незабавно да изпращате и получавате средства чрез крипто или FIAT.

Последният компонент на YPTOSPACE ще бъде уебсайт за пазаруване, където хората купуват и продават различни продукти. Мислете за него като за платформа, подобна на eBay – само че тя се захранва от блокчейн и крипто е стандартният начин на плащане.

  • Подробна бяла книга

YPTOSPACE подробно описва всички аспекти на своя проект в ясен документ от 31 страници. Започва с акцент върху всички индустрии, които крипто е нарушил, преди да се задълбочи в екосистемата YPTOSPACE и как се изгражда.

Всичко, което YPTOSPACE иска от своите инвеститори да знае, е интелигентно документирано. Основната цел на ICO за изграждане на платформа, която свързва реалните услуги с блокчейн, е обяснена в дълбочина. Употребите на токена на ICO и стойността, която инвеститорите получават от него, са правилно изброени. Техническите аспекти са обяснени с ясни и кратки думи. Нещо повече, техническият документ обяснява професионално услугите на YPTOSPACE и техните предимства. Няма усещане за преувеличение и нереалистични обещания.

За съжаление техническият документ оставя важни подробности, които много инвеститори биха искали да знаят. Например в документа се твърди, че YPTOSPACE се състои от квалифицирани членове на екипа, но не посочва имената на нито един член на екипа.

Той също така оставя информация за това как ще бъдат използвани събраните средства. Бялата книга споменава, че ICO има за цел да добие 150 милиарда монети YPTO. 60% от тях вече са предварително разработени. 30% ще бъдат продадени по време на ICO, докато останалите 30% ще бъдат запазени от YTPOSPACE. Но освен това, не се споменава за какви цели ще се използват парите, събрани във фазата на ICO.

YPTOSPACE ICO видео


Профил на глобалния екип

Много ICO споделят информация за членовете на своя екип и техните пълномощия. По неразкрити причини YPTOSPACE разкрива само подробности за техния основател.

  • Григорий СТЪПИ—Основател и главен изпълнителен директор. Грегъри има опит в разработването на софтуер. Преди това е основал няколко компании и е работил като уеб разработчик на свободна практика, преди да стартира YPTOSPACE. Неговото образование също е свързано с компютърни науки, умения, които се надява да му помогнат да насочи крипто старта си към глобални висоти.

YPTOSPACE Силни страни

  • Targets Services Доказано работи в блокчейн пространство

Въпреки че се смята, че блокчейнът има способността да решава широк спектър от реални проблеми, той е успял повече в някои сектори, отколкото в други. YPTOSPACE е насочена към всички ключови области, в които блокчейнът е успял: банкиране, търговия, хазарт и онлайн пазаруване.

Ако ICO е в състояние да изгради функционираща базирана на блокчейн екосистема, има голям шанс проектът да успее във всички сектори, към които е насочен.

  • Използва Blockchain

Цялата екосистема YPTOSPACE ще се основава на блокчейна. Това е важен бонус за успеха на всяка ICO. От сигурността до платежните системи, проектът ще бъде интегриран и защитен от сигурния и неизменен блокчейн проект.

  • Огромен пазарен потенциал

Всички отрасли, насочени към YPTOSPACE, са индустрии за милиарди долари. Пазарите на онлайн банкиране и хазарт нарастват още от стартирането им. Крипто търговията е струпана от милиони, докато пазаруването е световна индустрия от десетилетия.

По същество екосистемата има огромен, готов пазар. Всичко, което трябва да направи, е да изпълни обещанията си и да продава услугите си по подходящ начин, а монетата YPTO може да скочи стремително..

Бизнес модел: YPTO Token

YPTOSPACE планира да се възползва от своята екосистема, като запази част от токените YPTO и начислява ниски такси за търговия за някои от своите услуги. За да бъдем конкретни, основателите на компанията ще държат 30% от 150 милиарда YPTO токени. По време на фазите на ICO ще бъдат продадени 45 милиарда токена, докато останалите 40% ще бъдат добити на по-късна дата.

Екосистемата на компанията ще зависи от YPTO жетони за почти всяка покупка. Независимо дали става въпрос за търговия на пазара или конвертиране на пари в банката, токените ще бъдат използвани някъде. Ако YPTOSPACE успее, компанията също ще успее. Ако се срине, компанията и всички инвеститори на токена ще страдат.

За да гарантира, че проектът е успешен, маркетинговият отдел на стартиращата програма в момента провежда програма за препоръчване, която възнаграждава всички, които популяризират YPTO токена. Екипът е активен и в социалните медийни канали, като провежда редовни кампании и други промоционални методи.

Технология за поддръжка: Стартирана Testnet

YPTO ще работи върху блокчейн екосистема, изградена от нулата и интегрирана с традиционни софтуерни програми. Стартирането ще използва блокчейна, за да защити своята екосистема и да поддържа бързи плащания с ниски такси.

Основната мрежа на компанията ще бъде пусната по-късно. Той ще бъде проектиран така, че да се справя лесно с разширяването на компанията, да интегрира множество валути и междублокови обмени. Това допълнително ще позволи на потребителите на екосистемите на YPTO да търгуват ефективно с fiat и крипто.

Крипто устойчивост

Проверката на KYC е задължителна за инвеститорите да участват в проекта YPTOSPACE. Има обаче и ползи от това да бъдеш ранен инвеститор. Тези, които купят YPTO токени преди 25 март, ще плащат само 0,01 долара на токен. Други инвеститори ще плащат повече. Инвеститорите могат също така да спечелят повече символи, като участват в програмата за препоръки.

Разпределение на токени

YPTO е добил само 60% от своите приблизително 150 милиарда токена в момента. Въпреки че не показва подробно как ще се споделят жетоните, той дава намек за това как ще бъдат разпределени. 30% от предварително добитите символи ще бъдат задържани от компанията, вероятно за да бъдат споделени между нейния персонал. Останалите 30% ще бъдат продадени по време на фазите на ICO.

ICO не казва какъв процент токени получават неговите съветници и дали акциите на членовете на екипа ще бъдат заключени от съображения за сигурност. Много ICO споделят такава информация от съображения за прозрачност и за да гарантират на инвеститорите, че изпълнителният директор няма да избяга, след като ICO приключи.

Приемане от общността

Проектът YPTOSPACE стартира отскоро и понастоящем популяризира своите услуги в социалните медийни платформи. Мениджърите на компанията във Facebook, Twitter, Instagram и Telegram са активни.

Пътна карта

  • Етап на проекта

 Те имат професионален уебсайт и бяла книга, която споделя неговата визия, има няколко четвърти от завършването на техните услуги. В момента компанията е в своята ICO фаза и планира да събере твърда граница от 1,05 млрд. Долара за четири седмици.

С капитала компанията ще пусне своята основна платформа през тримесечието на 2019 г. Платформата ще включва PayPTO, BetPTO, TradePTO и CardPTO. Той ще пусне своите платформи за чат и идеи през тримесечието и ще пусне повече услуги в края на 2019 г. и през първото тримесечие на 2020 г..

Бележка за инвеститорите

YPTOSPACE е амбициозен проект, който обединява много от услугите, на които феновете на крипто се радват другаде. ICO идва с обещанието за по-ниски такси и нулеви такси за листинг за своите търговци и партньори altcoins.

С добавянето на медийни канали, услуги за залагания и банкови системи, многоезична поддръжка, YPTOSPACE изглежда като идея, твърде добра, за да се случи. С времето ще стане ясно дали агресивните им цели ще станат реалност или не.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map