Unibright ICO Review and Complete Analysis Report

UNIBRIGHT ICO преглед

Съществуваща компания с добър опит в съчетание с впечатляващ списък от партньори и клиенти, Unibright ICO има много неща за това. В среда, в която блокчейнът има толкова голям потенциал и възхищение, проект, който може да интегрира съществуващия бизнес с технологията на блокчейн, със сигурност изглежда примамлив. Ето защо ние се заехме да ви предоставим a Преглед на Unibright ICO за да разберете какво точно може да предложи на инвеститорите.

Важни точки

 • Начална дата за продажба на символи– 10 април 2018 г. в 13:00 UTC (14:00 CET)
 • Максимално предлагане – 150 милиона жетона
 • Цена – 1 UBT = 0,14 USD
 • Минимално ограничение (включително всички предварителни продажби) – 2 200 000 щ.д.
 • Максимално ограничение (публична продажба на токени) – 13 542 375 щ.д.
 • Приети криптовалути – ETH, BTC, други чрез Shapeshift.io

Предложение за стойност: Бизнес интеграция, базирана на блокчейн

Компанията определя Унибрайт като „единна рамка за бизнес интеграция, базирана на блокчейн, и набор от приложения, използващи тази рамка.“

Екип от разработчици, който има над две десетилетия опит в бизнес интеграцията, целта на UBT ICO е да се интегрира блокчейн технология в съществуващ бизнес.

С убеждението, че блокчейн технологията ще стане всеобхватна, целта на проекта е да осигури сигурна и ефективна бизнес интеграция, като направи използването на тази технология по-печеливша и осъществима. Компанията освен това може да се похвали, че е „уверена, че е в добра позиция, за да стане първият доставчик на интеграция, базирана на блокчейн.

Времето за оценка!!

 • Сложна бяла книга

Бялата книга на проекта е изключително подробна в обяснението на неговата концепция, рамка и екосистема за това как точно Unibright ще направи интеграцията на бизнес-блокчейн. Представяне на публиката с предизвикателствата и съответните решения, Бяла хартия говори за многобройните случаи на използване на проекта и предоставя различни шаблони.

Наличен е прототипът на проекта, който в момента свързва системата SAP на компанията със смарт договорите на Ethereum. Те ще се съсредоточат върху инструменталната част през второто тримесечие, която ще бъде готова като бета версия до края на юни. Вътрешните части като механизъм за картографиране и генериране на код вече са разработени за прототипа, докато интерфейсът все още предстои да бъде интегриран.  

Що се отнася до краудсейла, компанията използва уеб портфейла. Бялата книга на компанията осигурява ясно разпределение на символичните продажби, където около 50 процента от тези продажби ще отидат за разработка на платформа, до 20 процента ще бъдат запазени за генериране на шаблони за бизнес случаи, отдел за връзки с обществеността и маркетинг ще получи 15 процента дял, а останалите 15 процента от приходите от продажби ще отидат за пилотни клиенти и ще създадат партньорства в бранша.

 • Профил на отбора & Впечатляващ списък с партньори & клиенти

С екип от 14 души, фокусиран върху Германия, проектът има главен изпълнителен директор, технически директор заедно с други отдели като инженеринг, маркетинг и комуникация. Около половината от екипа работи като съветници на проекта.

Преглед на Unibright ICOUNIBRIGHT ICO: Екип

 • Мартен Юнг – главен изпълнителен директор, основател и ръководител на Blockchain Development
 • Стефан Шмит – технически директор, съосновател, ръководител на софтуерна архитектура
 • Патрик Лоури – Управляващ партньор & Главен изпълнителен директор, рисков капиталист с 8-годишен опит. PwC одитор и стартиращ съосновател / финансов директор с MBA, CPA лиценз.
 • Проф. Гюнтер Шмит – съветник по модели, 40+ години опит в математическото моделиране, абстрахиране и конкретизиране

Екипът основно се гордее с висококвалифицирани и компетентни хора с дългогодишен опит в съответните области. Що се отнася до консултантския екип, той е богат с богат опит в индустрията.

Партньорства: С имена като Microsoft Partner, Chainium, Ambisafe, Iconiq lab и Zuhlke, тази немска компания е готова.

Клиенти – Подобно на партньорите, Unibright вече има някои големи клиенти, а именно. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita и OpenStorage AG.


Преглед на Unibright ICOUNIBRIGHT ICO: Параметри

 • Бизнес модел

Предвид нарастващото търсене и растежа на блокчейн технологията, представената от Unibright идея има съществена тежест. Освен това, с цел да облекчи трудностите по отношение на наличието на опитни блокчейн инженери, прилагане на интелигентен договор към блокчейни, интегриране на блокчейн в съществуващия бизнес и трансформиране на блокчейн данните в нещо полезно, проектът адресира валидни проблеми и предлага легитимни решения.

The Унибрайт знак (UBT) ще освободи общо 150 милиона, чиято цел е да упълномощи рамката на Unibright. За да се регистрирате за интелигентните договори на Unibright, трябва да платите в Unibright Tokens, което е единствената налична опция.

Освен това, ако някой иска да се възползва от допълнителните услуги на Unibright, да речем интелигентни адаптери за интегриране на текущата ERP система към блокчейна, Unibright Token е единственият начин да го получите.

Продажбата на токени ще се управлява от блокчейн услугите и доставчика на ICO решения, Ambisafe Financial, който успешно е управлявал над 15 продажби на токени в миналото.

 • Технология за поддръжка: Базиран на Ethereum ERC20

Проектът се основава на блокчейн Ethereum, който в момента е добре позната и най-използвана технология за ICO проектите. Разполагайки с екип от 7 съветници с динамичен индустриален опит в области като блокчейн, криптовалута, ERP система, стартиране и стратегия, проектът показва добър потенциал.

UBT ICO не предоставя такива условия и условия, които инвеститорът трябва да спазва, въпреки че са предоставили всички подробности относно целия им проект, целта, която желаят да постигнат, рамката и бъдещите очаквания.

 • Устойчивост на криптопродажбата

Компанията е регистрирана в Германия, където жетоните са основно полезни и операторите на ICO трябва да отговарят на определени условия.

Разпределението на токени Unibright от 150 милиона токени ще има най-голямото парче, което представлява 67 процента от тези токени за публична продажба. За първите купувачи ще бъдат заделени 9 процента, докато 12 процента ще отидат в резерва за ликвидност на хладилните складове. Що се отнася до екипа, 6 процента жетони ще отидат в този отдел, който ще бъде заключен за 12-те месеца, а останалите 6 процента са за правните или разходите за продажба на символи..

Сигурността със сигурност е въпросът, който трябва да се разгледа за компанията, тъй като както бизнес интеграцията, така и блокчейнът включва сигурност по отношение на криптиране и валидиране, но няма никаква особена информация за същия.

 • Приемане от общността

Екипът направи своите LinkedIn профили достъпни заедно с Xing, където можете да получите цялата професионална и образователна квалификация на членовете в детайли. Що се отнася до компанията, те присъстват на канала Telegram с над 7000 членове. Освен в Telegram, те могат да бъдат намерени и във Facebook, Twitter, Medium и Reddit.

Преглед на Unibright ICOUNIBRIGHT ICO: Оценки

Средна оценка: 8,5 / 10

 • Пътна карта

Етап на проекта:

Компанията майка предоставя решение на SAP от 1989 г. и има опит в корпоративната интеграция от над 20 години, който се е вписал в блокчейн технологията преди около 4 години.

В момента, съгласно пътната карта на проекта, продажбата на символи ще бъде през първата половина на тази година, т.е. април 2018 г. Фазата на изпълнение ще бъде през второто тримесечие на тази година, докато напълно функциониращият продукт ще дойде до 2020 г..

Червени флагове:

Компанията няма налични кодове на Github, които да могат да работят срещу нея, въпреки че искат да създадат стратегия за тестване в бъдеще и тестовете им да бъдат тествани от други компании. Като се има предвид присъщата сложност на блокчейна, идеята за бизнес интеграция не е толкова проста и гладка, колкото изглежда, предизвикателството ще бъде да се постигне.

Привлекателната черта на проекта са неговите партньори и екип, но изпълнението на такъв сложен продукт ще отнеме значително време. Като инвеститор човек се нуждае от нещо повече от идея, на която да разчита.

Бележка за инвеститорите

The Unibright ICO проектът ни предоставя ясна, но много техническа бяла книга, заедно с шаблони и техническа книга, която разказва за рамката и екосистемата на Unibright с изключителни подробности. Да имаш компания майка и да работиш в някакъв подобен бизнес от десетилетия, със сигурност работи в полза на проекта. Бизнес моделът, заедно с екипа му, също показват достоверност. Въпреки че има атрактивна идея, проблемът е в действителната интеграция. Компанията със сигурност говори за голям разговор, но изпълнението е мястото, където компанията трябва да покаже нещо съществено.

Методология

За да оценим ICO, следваме списък с параметри, които основно са KPI (Основни показатели за ефективност) на проект, а именно:

 • Бяла хартия – Наличие на код или прототип, разбивка на средства, портфейл за краудсейл
 • Профил на отбора – Силата и репутацията на отбора
 • Бизнес модел – Решен проблем, цел & полезност на маркера и икономическия модел
 • Технология за поддръжка – Блокчейн инфраструктура, яснота на термините & условия и токен софтуер
 • Устойчивост на крипто-продажба – Включване, разпространение на символи, правни рискове и аспект на сигурността
 • Приемане от общността – Яснота & честота на комуникация и присъствие в социалните медии

Като задаваме правилните въпроси, ние поддържаме целостта и жизнеспособността на нашите ICO преглед докато следвате рейтингов метод, който се основава на критичността на определен фактор. Например на елементи като токен полезност и разбивка на средствата е отредено най-голямо значение, докато репутацията на членовете на екипа и планът за привличане на потребителска база са със средна критичност.

Имаме екип от надеждни професионалисти, които оценяват ICO проектите по напълно безпристрастен начин.

Внимание: Coingape публикува Прегледи на ICO проекти само с информационна цел. Това не е покана за инвестиция. Когато вземате инвестиционни решения, направете вашата индивидуална оценка и се консултирайте със съветник.

Искате да прегледате вашата ICO от Coingape? Уведоми ни.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector