Преглед на рали ICO

Общ преглед

Пазарът на първоначално предлагане на монети (ICO) е не само свръх, но и нараства с милиарди. Последната нетипична ICO, която влиза на крипто пазара, е Rally. С идея да преобрази пазара за споделяне на съдържание, Rally е тук, за да възнагради потребителите за това, което те вече правят всеки ден и стимулирайки рекламодателите с разширен обхват, по-ниска цена и повишена лоялност. Нека да влезем в нашия Rally ICO Review и да разберем цялата му стойност!

Рали: Пазар за споделяне на съдържание, за да ангажирате вашата общност

Rally е съществуващ пазар, който позволява на рекламодателите да възнаграждават потребителите за това, което правят вече всеки ден, т.е.присъединяване към общност или споделяне на съдържание. Съдържанието може да се споделя чрез всякакви носители, било то текстови, имейл, социални или чат.

„Ралито е посветено на приписването на справедлива стойност на споделянето на съдържание, връщането на властта в ръцете на хората и награждаването им.“

Освен това те се фокусират върху съживяването на мощната традиционна маркетингова формула от уста на уста, като я комбинират с технологията blockchain за идващата епоха. Страхотен стимул е липсата на ограничение за броя на символите, които могат да бъдат спечелени от потребител за присъединяване, ангажиране и препращане на възнаграждения за рекламна общност.

Времето за оценка!!

 • Чисто & кратка бяла книга

Rally предоставя ясна информация чрез своя точен документ. С просто и кратко съдържание, без технически жаргон, този документ отговаря и на неспециалист.

Компанията вече има социална платформа, която е достъпна за потребителите за изтегляне от App Store и Google Play. Поради причината, поради която този проект не продава своите токени, а поема по маршрута на airdrop, за да разпространява токените, няма изискване за информация за портфейла на средствата за краудсейл..

 • Малък, но силен профил на отбора

Екипът на Rally според уебсайта му включва 9 членове. Екипът се състои предимно от съветници, заедно с Blockchain Architect, регулаторните въпроси и изпълнителния директор на бизнеса, освен президента и основателя.

Джеймс Кашиола Основател: Прикаченият профил обяснява над 30-годишния опит на Cashiola в проектирането и разработването на софтуер. Завършил Университета в Южна Калифорния, той основава множество стартиращи компании и придобива и софтуерни патенти.    

Дейвид Филипоне Председател: С над 20 години опит в медиите и финансите, Филипоне е работил с редица големи имена, докато е обработвал дълбоки знания в различни области, а именно. М&A, финанси, бизнес стратегия и онлайн маркетинг.  

Джейсън СилвърBlockchain Architect: Джейсън има опит от повече от 20 години в областта на технологиите. Той също така разработи и продаде технологичен пазар на Overstock.com, като същевременно ръководи тяхната платформа за автомобилни технологии. След като е завършил електротехника, той има висящи патенти с използване на блокчейн в автомобилното пространство.


 • Бизнес модел: RALLY – знак за актив

Rally Token (RALLY) е стимулиращата валута на платформата, чиято стойност се определя както от броя на потребителите и рекламодателите, така и от това колко са ангажирани на пазара.

Рекламодателите използват тези символи като част от своите оферти, които могат да бъдат придобити обратно, като им предлагат стоки и услуги.

За потребителите токените могат да бъдат спечелени по няколко начина:

 • Ангажиране: споделяне на съдържание или ангажираност в отговор на оферта от рекламодател
 • Препращане: потребителите изпращат връзки към нови потребители и / или рекламодатели, за да се присъединят към платформата
 • Лицензионни възнаграждения в Общността: потребители, които са насочили други потребители към платформата, получават токени, когато посочените потребители печелят токени

Що се отнася до това как могат да се използват тези символи:

 • Осребрявайте награди, стоки или услуги от рекламодатели
 • Натрупвайте жетони за повишено положение на класациите, значки или награди
 • Изпращайте токени на други потребители на платформата
 • Потребителят преминава към роля на рекламодател и използва маркери, за да стимулира други потребители
 • Технология за поддръжка: Blockchain, базирана на Ethereum

Рали използва популярната ICO платформа Ethereum blockchain, за да изгради своята платформа. Причината да отидете по блокчейн маршрута е „да реализираме пълния потенциал на икономиката на споделяне на съдържание и изискванията за прозрачност, сигурност, стимули и приписване“.

 • Устойчивост на криптопродажбата

Включена в Пуерто Рико, компанията има 4 съветници със сър Кенет Олиса, като най-известният е OBE. В момента той е заместник-председател на Института на директорите и председател на Interswitch (най-голямата компания за електронни плащания в Африка) и е бивш директор на Thomson Reuters и Eurasian Natural Resources Corporation (ENRC).

Разпределение на токени

Уебсайтът на компанията предоставя ясна картина на разпространението на Rally жетони, които „ще бъдат издадени като стимул за потребителите да се присъединят, да се удостоверят, да насочат нови потребители и да се ангажират с оферти от рекламодатели“.

От общото предлагане на 5 000 000 000 RALLY токени, по-голямата част от символите, т.е. 35% ще отидат при рекламодатели, за да подтикнат Rally общността да предприеме действия и да бъде възнаграден.

Company Reserve за целите на развитието на бизнеса получава 10 процента от жетоните, докато 7 процента отива за мениджъри на общността, които управляват канали, курират съдържание и подкрепа на общността. Само 3 процента са разпределени за съветници, които са трети страни, подкрепящи ралито. Останалите 5 процента са за програмата Bounty, за да предоставят на потребителите, които популяризират Rally Airdrop със създаване и споделяне на съдържание.

За целите на сигурността платформата Rally избра блокчейн, особено Ethereum. Нещо повече, той допълнително се засили чрез програма за награди за грешки, „която изисква значителна техническа експертиза“.

 • Приемане от общността

Екипът е ентусиазиран от техния проект, тъй като предоставя информация за развитието на своите инвеститори. Въпреки че компанията не е в списъка на отпуснатите и пощенски услуги, тя предлага добър достъп до своите потенциални инвеститори чрез LinkedIn, Telegram, Facebook, Twitter, Medium и Bitcointalk.

 • Пътна карта

Етап на проекта:

 • Разработката на проекта стартира няколко години през 2015 г. с разработването на уеб-базираното приложение за игра на цифрови купони. През следващите години стартира двигател за онлайн покупка на реклами, разработването на пълен комуникационен модул и сега системата за рали точки се обединява в блокчейна.

Основни препятствия:

 • Малък и ограничен екип според информацията, предоставена на уебсайта му, няма номера, който да се справи с амбициозен проект.
 • Компанията не споделя бъдещи перспективи, така че за да получим по-нататъшна представа, ще трябва да разчитаме на съобщения, направени в бъдеще.

Бележка за инвеститорите

Идеята за стимулиране както на потребителя, така и на рекламодателя, като се предлагат множество предимства под формата на без ограничение за придобиване на броя токени, различни начини за печелене и използване на жетоните, като същевременно се осигуряват ниски рекламни разходи и широк обхват на рекламодателите, има много потенциали.

Въпреки че на екипа липсват числа, Рали е включил правилната комбинация от таланти, като е имал опитен архитект на блокчейн, регулаторни въпроси и съветници. Освен това излъчването за разпространение на RALLY токените е интелигентен ход, въпреки че вече разполагате с платформа.

Методология

За да оценим ICO, следваме списък с параметри, които основно са KPI (ключови показатели за ефективност) на даден проект, а именно:

 • Бяла книга – Наличност на код или прототип, разбивка на средства, портфейл за краудсейл
 • Профил на отбора – Силата и репутацията на отбора
 • Бизнес модел – Решен проблем, цел & полезност на маркера и икономическия модел
 • Технология за подкрепа – Блокчейн инфраструктура, яснота на термините & условия и токен софтуер
 • Устойчивост на криптопродажбите – включване, разпространение на символи, правни рискове и аспект на сигурността
 • Приемане от общността – Яснота & честота на комуникация и присъствие в социалните медии

Като задаваме правилните въпроси, ние поддържаме целостта и жизнеспособността на нашия ICO преглед, като същевременно следваме метод за оценка, който се основава на критичността на определен фактор. Например на елементи като токен полезност и разбивка на средствата е отредено най-голямо значение, докато репутацията на членовете на екипа и планът за привличане на потребителска база са със средна критичност.

Имаме екип от надеждни професионалисти, които оценяват ICO проектите по напълно безпристрастен начин.

Внимание: Coingape публикува прегледите на ICO проекти само с информационна цел. Това не е покана за инвестиция. Когато вземате инвестиционни решения, направете вашата индивидуална оценка и се консултирайте със съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map