Преглед на ICO на ликвидната мрежа и пълен анализ

Contents

Преглед на ICO на ликвидната мрежа

Общ преглед

В сравнение с основните платформи за плащане като MasterCard, които могат да обработват хиляди транзакции в секунда, блокчейнът Bitcoin и Ethereum все още не могат да извършват такова ниво на транзакции. Тези блокчейн мрежи са изправени пред проблема с мащабируемостта и сега повече, тъй като тяхното приемане се увеличава значително. Бавните и скъпи транзакции са проблемите, които трябва да бъдат решени. Нашата днешна ICO прави точно това, тъй като доставя моментални и евтини транзакции, като същевременно предлага децентрализирано решение за обмен и мащабиране. За да знаете всички важни точки или недостатъците, прочетете нашия Ликвидност. Преглед на ICO в мрежата да вземе информирано инвестиционно решение.

Ликвидност. Мрежа: Блокчейн плащания за всички

Liquidity Network е решение за плащане, което позволява на множество потребители да изпращат микроплащания на Ethereum за първи път. Това е първата по рода си система за разплащане извън веригата, при която потребителите могат да извършват двупосочни преводи на Ethereum.  

Ликвидност. Мрежа основно използва разклонителните центрове за разплащане, които позволяват на два възела да комуникират директно помежду си. Това означава по-бързи транзакции и колкото повече потребители на тази платформа, толкова по-бързи транзакции ще се извършват.

В традиционната блокчейн всяка транзакция изисква високи разходи за захранване за проверка, но с разклонителни центрове за плащане плащането ще бъде по-бързо, което означава, че трансферите не могат да струват почти нищо.

Тази мрежа и цялата свързана с нея информация ще бъдат защитени чрез използване на технологията blockchain, тъй като цялата информация за потребителя ще бъде в блокчейна Ethereum.

Сега, времето за оценка!!

 • Интерактивна бяла книга

Бялата книга на проекта е обяснителна и атрактивна в най-добрия случай. С подходящ фон, насочени проблеми, решения и сравнения са направени спрямо неговите конкуренти, екипът е свършил добра работа. Освен това той обхваща и техническите аспекти, но без да го опакова с технически жаргони.

Най-хубавото на това ICO е, че те вече имат работещ MVP, който днес е трудно да се намери. Портфейлът MVP работи на testnet, който е достъпен за тестване. Готов за Ethereum, той може да бъде разположен и на Ethereum classic или Rootstock. Освен това, Dfinity и NEO са други възможни блокчейни.

Кодовете обаче не са налични в GitHub, което тук е малко извън точката, като се има предвид факта, че блокчейнът включва проекти с отворен код.

Няма разяснения относно бюджета на средствата, събрани по време на краудлейз. Въпреки това, използването на средства в класификацията от $ 10 млн. $ 20 млн. И след това е споделено, което ще се фокусира върху инженерството, научните изследвания, маркетинга и комуникациите, развитието на бизнеса и правните услуги.

 • Профил на талантлив екип

Екипът има седем души, освен съоснователя и изобретателя, който принадлежи към областта на развитието, блокчейн, маркетинга & комуникация и стратегия. Понастоящем компанията наема екип за позиции на COO и екип за разработки заедно със съветници.

Работен екип на Liquidity.netРаботен екип на Liquidity.net

Артър Жерве, д-р. Съосновател, той е и съосновател на инструмента за официална проверка на интелигентния договор security.ch и е получил докторска степен. в сигурността на блокчейн от ETH Zurich.


Рами Халил – Rami е изобретателят на REVIVE, който е първият децентрализиран протокол за балансиране на каналите за плащане без транзакции по веригата. Образователното и професионалното му образование е насочено предимно към аспекта на сигурността.

И двамата съоснователи са от академичната област и познаването на блокчейн пространството със сигурност работи в тяхна полза. Екипът е неразделна част от успеха на проекта и ликвидността. Мрежата може да няма голям екип, но те работят за разширяване.

Участие на VC: Проектът вече е привлякъл VC средства като zk Capital, Danhua Capital (DHVC), YouBi Capital и ZMT Capital.

Liquidity.networkПодробности за работата на Liquidity.net

 • Бизнес модел: Помощен маркер

Родният маркер на Liquidity.Network е LQD маркер, който ще бъде ERC20 маркер за помощна програма. Тези LQD токени ще се използват за достъп до първокласните функции на платформата, като гарантиран брой транзакции в секунда, достъп до услугата AOI или споразумение за ниво на услугата за високо време на работа

Този знак ще бъде приет от Ликвидност. Мрежа в замяна на услуги с добавена стойност.

Използваемостта или сигурността на протокола на системата обаче не разчита на използването на маркера. Също така полезността на токена като токен за достъп до обработката на плащания извън веригата ще се увеличи с броя на членовете.

 • Технология за поддръжка: блокчейн Ethereum

Екосистемата Liquidity.Network се основава на платформата Ethereum и е преносима за всяка блокчейн интелигентна поръчка. Това също означава, че платформата се възползва от съществуващата общност за развитие и изследвания.

Що се отнася до условията, минималният лимит за инвестиция за участие е 300 USD. Те също така стартираха мерки на KYC, за да се съобразят с швейцарските финансови регулатори (FINMA), които се извършват върху всички участници. Ще има две отделни мерки за KYC, за вноски под 3000 CHF ще се проведе лека KYC, докато за вноски над този брой ще трябва да преминете през пълен KYC, който включва заверено копие на ID / паспорт или видео.

 • Устойчивост на криптопродажбата

Включена в Швейцария, компанията е в крипто благоприятна държава. ICO е ограничено до САЩ, Китай, Канада и Тайван. Освен това, за да постигнат спазването на нормативните изисквания, те работят с адвокатска кантора Bratschi в Швейцария. Няма обаче съветници, споменати в бялата книга или уебсайта.

Разпределение на токени

От общо 100 милиона LQD, 15 процента от жетоните ще бъдат пуснати за публична предварителна продажба, докато 50 процента ще отидат за публична продажба.

С фокус върху развитието на Ликвидна мрежа екосистема и нейната общност, 35 процента от общото предлагане на символи ще бъдат задържани от LiquidChain. В момента на етапа на изграждане LiquidChain GmbH е за разработването на платформата. Тези символи ще бъдат спечелени за период от 2 години и няма да бъдат разпределени средства на членовете на екипа.

Ликвидност.Мрежова ICO – Рейтинги

Средна оценка: 7,7 / 10

 • Приемане от общността

Проектът присъства на Medium, Telegram, GitHub и Twitter. С над 1700 последователи в Twitter и близо 13 000 членове на Telegram group, компанията се справя добре, когато става въпрос за изграждане на общност около техния проект. Липсва обаче по-широк подход, тъй като канали като Bitcointalk липсват в социалния профил на проекта.

Те също така са активни в предоставянето на актуализации за своя проект чрез блогове. Проектът обаче не е толкова хайп, колкото би трябвало да се има предвид, че е холандски търг.

 • Пътна карта

Етап на проекта:

Пътната карта на проекта стартира от тримесечието на миналата година с неговата алфа версия. Според плана компанията е на прав път, след като вече пусна своята MVP версия. В пътната карта обаче не се споменава нищо от краудсейла и се фокусира само върху важните етапи, когато следващият е да пусне официалната версия на Liquidity.Network следващия месец.

Основни препятствия:

Холандският търг, който има своите плюсове, може да повлияе на потенциалната възвръщаемост на инвестициите на даден проект. Също така не за първи път се въвежда система за транзакции извън веригата, поради което справянето с конкуренцията от вече работещи системи като Raiden и Lightning Network заедно с предстоящите проекти ще бъде пречка за компанията.

Бележка за инвеститорите

Предприетата идея със сигурност е солидна и най-важното тук е работеща MVP, която потенциалните инвеститори могат да тестват. Насочвайки се към подобрената скорост на транзакциите за различни блокчейн като Ethereum, Bitcoin и NEO, наред с други в бъдеще, той се фокусира върху съществен елемент. До края на 2018 г. ще бъде пуснат напълно работещият продукт.

Въпреки това, въпреки че има добри основатели, няма споменати съветници. Друг важен момент е настоящата конкуренция на пазара на платежни системи извън веригата. Също така, кодовете на проекти не са достъпни в GitHub и на екипа липсва по-широко присъствие в социалните медии. Като каза това като цяло, този проект има потенциал, който със сигурност изисква внимание.!

Методология

За да оценим ICO, следваме списък с параметри, които основно са KPI (ключови показатели за ефективност) на даден проект, а именно:

 • Бяла хартия – Наличие на код или прототип, разбивка на средства, портфейл за краудсейл
 • Профил на отбора – Сила и репутация на отбора
 • Бизнес модел – Решен проблем, цел & полезност на маркера и икономическия модел
 • Технология за поддръжка – Блокчейн инфраструктура, яснота на термините & условия и токен софтуер
 • Устойчивост на криптопродажби – Включване, разпространение на символи, правни рискове и аспект на сигурността
 • Приемане от общността – Яснота & честота на комуникация и присъствие в социалните медии

Като задаваме правилните въпроси, ние поддържаме целостта и жизнеспособността на нашите ICO преглед докато следвате рейтингов метод, който се основава на критичността на определен фактор. Например на елементи като токен полезност и разбивка на средствата е отредено най-голямо значение, докато репутацията на членовете на екипа и планът за привличане на потребителска база са със средна критичност.

Имаме екип от надеждни професионалисти, които оценяват ICO проекти по напълно безпристрастен начин.

Искате вашата ICO да бъде прегледана от Coingape? Уведоми ни

Внимание: Coingape публикува прегледите на ICO проекти само с информационна цел. Това не е покана за инвестиция. Когато вземате инвестиционни решения, направете вашата индивидуална оценка и се консултирайте със съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector