Преглед и анализ на ICO по протокол ENDO

Общ преглед

Документите, сертификатите, споразуменията, поръчките, договорите и други видове документи са дълбоко включени в живота ни, които съдържат важна лична, както и бизнес информация. Хартията обаче е крехък материал, който подлежи на износване и разкъсване заедно с закаляването. Протоколът ENDO ICO навлиза на пазара с цел насочване към сектора на личната информация и идентификацията. Като се има предвид огромното значение на тези документи и измамите, на които са обект, протоколът ENDO е оборудван с автоматично четене на данни, интегриране на документи и технология за блокчейн, за да защити лица, институции и компании от измами.

ENDO протокол: Сертифициран протокол за проверка на данни

„Платформа с отворен код с бизнес и потребителски приложения, задвижвана от Blockchain“

ENDO Protocol е основно протокол, който има за цел да реши множество проблеми, присъщи на сертифицирано проследяване на информация и съхранение на криптирани данни. Въпросите, с които се справя ENDO, са централизацията, проверката, модификацията на информацията, неудобството при съхранението, екологията, производството и защитата.

Както е дефинирано от екипа в неспециализиран план,

„Протоколът ENDO е протокол, който решава проблема със сертифицираното проследяване на информация и съхранението на криптирани данни. Екосистемата ENDO Protocol позволява на организации и потребители да участват в обмен на информация и услуги чрез EToken. ”

Набор от правила, алгоритми и логика на бизнес процесите, протоколът ENDO регулира взаимодействието между мрежовите единици, позволява им да комуникират и прехвърлят данни помежду си по сигурен начин.

 • Обяснителна бяла книга & прототип

Екипът е създал ясен и точен бял документ, определящ значението на платформата ENDO. С различните случаи на използване в различни индустрии, това допълнително ни дава представа какво да очакваме от този проект. Той обаче не предоставя информация за бюджетирането на средствата.

Що се отнася до прототипа, проектът има своето хранилище на „MVP за Blockchain платформа, която изпълнява ENDO протокол. Форкиран от Graphene, сега се актуализира до EOS ”на GitHub. Наличието на работещ прототип е голяма точка в полза на този проект.

Endo ICO

 • Профил на отбора

ENDO Протоколът има голям екип, състоящ се от 72 души от различни области, включително общност, инвестиции, HR, системен архитект, правна поддръжка, UX / UI дизайнер, развитие на бизнеса, бизнес анализатор, разработчик на бекенда, дигитална реклама, говорител, оператор, управление на проекти и Връзки с инвеститорите.

Ян Палмачински – Основател и главен изпълнителен директор, Ян е предприемач в областта на ИТ технологиите и основател на международна ИТ компания, заедно с услугите на SAAS, които използват AI.

Владислав Утушкин – CMO, с над 10 години опит в маркетинга, консултациите и анализа, Владислав успешно затвори $ 12.000.000 продажба на символи за MARK.SPACE.


Михаил Пляскин – Главен оперативен директор, от икономически и управленски произход, Михаил е основател на компания, която обединява организации в сектора на комуникациите.

Що се отнася до партньорствата, очевидно компанията води преговори с големи институции, които скоро ще разкрие.

 • Бизнес моделът, ET: Помощен маркер

EToken (ET) е вътрешен платформен символ ENDO Протокол, който е маркер за помощна програма. Това е единственото средство за обмен, което може да се използва за плащане на проверка и обмен на данни. Освен това тези символи ще се използват за проверка на данни, за гласуване за разработването на протокол и за стимулиране на разработчиците.

Екипът взе под внимание и волатилността на високо ниво, присъща на стойността на маркера. За да се справи с този проблем, цената на услугата ще бъде обвързана с долара. Както е посочено от компанията,

„Когато промените цената на маркера, която се определя от независими източници, броят на услугите, предоставени за една единица от маркера, ще се промени. По този начин, независимо от цената на токена, това няма да повлияе неблагоприятно на търсенето и неговата сила на платформата ще расте. “

 • Технология за поддръжка: блокчейн, базиран на Ethereum

Проектът се основава на популярната платформа за провеждане на ICO, т.е. Ethereum blockchain. В бъдеще ENDO Protocol също ще интегрира EOS блокчейна, което означава, че „интелигентните EOS договори ще съществуват като приложения на платформата ENDO“.

Що се отнася до съветниците, въпреки че екипът все още не е публикувал имена, според уебсайта им, 6-те съветници ще бъдат обявени скоро. Освен това той следва процедурите на KYC, за да гарантира сигурността и спазването на нормативните изисквания.

 • Устойчивост на криптопродажбата

Протоколът ENDO принадлежи на юрисдикцията на Сингапур, която е крипто и ICO благоприятна държава и въведе мерки и разпоредби за стимулиране на растежа на този сектор.

Разпределение на токени

Общото предлагане на токени е 100 милиона на цена от $ 0,375 за токен, който по-късно ще бъде продаден на дребно с цена от $ 1.

Голяма част от маркера, т.е. 40%, ще бъде използвана при продажбата на маркера. Насърчаването + C-пул се разпределя 15 процента, докато други 15 процента отива за ликвидния фонд. Екипът и съветниците ще получават съответно 14 и 12 процента. Останалите 4 процента се разделят, по 2 процента, между награда и препоръка.     

 • Приемане от общността

Що се отнася до присъствието на пазара, ENDO Protocol следва широк подход, както се вижда от наличността му на множество платформи. Facebook, Telegram, Youtube, Twitter, Reddit, Medium, Instagram, LinkedIn и GitHub са каналите за социални медии, използвани от Endo Protocol. С над 11 000 членове в Telegram, ENDO Protocol привлече много внимание, което се очаква предвид факта, че неговата ООП е маркетинг експерт.

 • Пътна карта

Етап на проекта:

Съгласно своята пътна карта, проектът е на етап 4, където е завършил маркетинговата си кампания и е готов да влезе в частта от MVP за продажба на токени и платформа. С ясна пътна карта, важните етапи, които предстоят през тази година, са стартирането на публичната тестова мрежа на нейната платформа и стартирането на mainnet заедно с пускането на много други функции. През 2019 г. те ще имат интеграция EOS, докато през 2020 г. ще се обърнат към правителството.

Endo ICO

Бележка за инвеститорите

Идентифицирането и проверката са неразделна част от живота на индивида и бизнеса. Този сектор крие огромни рискове, но му липсва работещо и ефективно решение. Като насочва към точките на болка в този сегмент, ENDO Protocol създава добра идея. Но няма информация за бюджетирането на събраните средства, която също трябва да е приоритет на екипа.

Идеята, съчетана с прототип, опитен и разнообразен екип, заедно с амбициозна пътна карта ни дава прогресивна и потенциална картина. Това, което остава да се види обаче, е колко ефективно екипът на Endo Protocol изпълнява плановете си в действие.

Методология

За да оценим ICO, следваме списък с параметри, които основно са KPI (ключови показатели за ефективност) на даден проект, а именно:

 • Бяла хартия – Наличие на код или прототип, разбивка на средства, портфейл за краудсейл
 • Профил на отбора – Сила и репутация на отбора
 • Бизнес модел – Решен проблем, цел & полезност на маркера и икономическия модел
 • Технология за поддръжка – Блокчейн инфраструктура, яснота на термините & условия и токен софтуер
 • Устойчивост на криптопродажби – Включване, разпространение на символи, правни рискове и аспект на сигурността
 • Приемане от общността – Яснота & честота на комуникация и присъствие в социалните медии

Като задаваме правилните въпроси, ние поддържаме целостта и жизнеспособността на нашия ICO преглед, като същевременно следваме метод за оценка, който се основава на критичността на определен фактор. Например на елементи като токен полезност и разбивка на средствата е отредено най-голямо значение, докато репутацията на членовете на екипа и планът за привличане на потребителска база са със средна критичност.

Имаме екип от надеждни професионалисти, които оценяват ICO проектите по напълно безпристрастен начин.

Искате вашата ICO да бъде прегледана от Coingape? Уведоми ни

Внимание: Coingape публикува прегледите на ICO проекти само с информационна цел. Това не е покана за инвестиция. Когато вземате инвестиционни решения, направете вашата индивидуална оценка и се консултирайте със съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector