DIGIPULSE ICO преглед и пълен анализ

Здравейте, момчета! Ако сте почитател на крипто света, трябва да сте чували за ICO и ако сте сред тези, които непрекъснато търсят големия ефир или биткойн, вие сте на правилното място! Така че днес Coingape екип ще ви преведе през един от успешно работещите DigiPulse ICO. Въпреки че няма такива писмени стандарти за претегляне на ICO, ние ще се опитаме да анализираме тази ICO спрямо някои избрани от експерти параметри, за да предоставим ясна картина.

Digipulse ICO преглед

Ако се притеснявате да не загубите цифровите си активи или ако мислите да ги предадете на законните му наследници ви безпокоят, тогава това е една оценка на ICO, която не трябва да пропускате.

Криптовалути са били доста успешни в изграждането на шоу шоу за себе си през последното десетилетие и макар че тези (криптовалути) служат като близки до удобни възможности за инвестиции за инвеститори от нова ера, те работят безупречно, когато става въпрос за създаване на активи за бъдещо поколение. Има обаче основен проблем, който повечето не успяват да обсъдят, а именно предаването на наследството му на законния му наследник.

DigiPulse е тук, за да разреши точно този ваш проблем. По същество, макар че те ще бъдат първите, които ще се заемат с проблемите на измамата, те са планирали да гарантират, че вашите цифрови активи ще достигнат до законните им наследници, като създадат инфраструктура, която работят, за да превърнат в криптоиндустриален стандарт за бъдещите поколения. идвам.

Какво се опитва да реши DigiPulse

Отне доста време след въвеждането на блокчейн и биткойн през 2009 г., за да могат хората да приемат същото. Но сега нещата се промениха, тъй като именно тези криптовалути играят ролята на основни инвестиционни опции в настоящите сценарии. Както вече бяхме въведени, тези криптовалути имат недостатъци в себе си и този, адресиран от екипа на DigiPulse, е не друг, а недостатъкът на измама, според който, ако собственикът на цифровия актив (дигитален портфейл) не е в състояние за достъп до същия или поради смърт, или дори в случай на загуба на памет тези активи ще останат при избрания доставчик на услуги за срока, посочен в условията и условията на договора и след това тези активи ще бъдат върнати на държавата на регистрираното дружество.

Бизнес модел – С абонаментна такса, начислявана ежемесечно или годишно (DGP токенът или фиатните валути са валидни срещу заплащане), DigiPulse организация работи на платформата SaaS. Ако обаче потребителят избере опцията на DGP токена да плати таксата, той / тя ще плаща 50% по-малко за същия период от време в сравнение с фиатната валута. Въпреки че сме сигурни, че тази стъпка от екипа на DigiPulse ще помогне за повишаване на признанието за монетата, същото ще мотивира хората да копаят токена, за да се възползват безплатно от услуги.

Технологията DigiPulse – Потребителят ще бъде този, който ще реши с каква интеграция желае да свърже акаунта си и метода, по който желае да проследява своята активност (дори периодът на бездействие, който ще предизвика изпращането на данните). Платформата автоматично установява статуса на потребителя и с трите, приложението за настолни компютри, уеб-базирани интеграции и мобилно приложение.

Прехвърлянето на активи се извършва – С възможност за удостоверяване с и без потребителски идентификатор, DigiPulse гарантира, че потребителите (които са избрали да влязат без идентификатор) могат да осигурят прехвърляне на активите към третата страна по избор, като действат като дигитален изпълнител. Докато ако потребителят реши да влезе с поддръжката на ID, информацията ще бъде директно предадена на наследника с подкрепата на информация, предоставена от оригиналния притежател на актив.

Потребителят на DigiPulse може да избере една от две опции за всеки трезор и същият ще се пази като тайна, което означава, че никой няма да получи никаква информация, освен притежателя на актива или наследника (след като трезорът бъде създаден). Ако обаче изграждате образ, че този процес е по-малко многостранен, отколкото сте си помислили, тогава грешите. След като се достигне период на неактивност, DigiPulse започва с процеса на намиране на местонахождението на титуляра на акаунта, когато се потвърди, че наследникът трябва да бъде поставен на позицията, се прилага един от трите сценария в зависимост от свързания тип интеграция.

Състояние на проекта 

• С разработена платформа DigiPulse очаква бета версия, която е планирана след няколко месеца, след като първоначалното предлагане на монети приключи.

• Приложението за смартфон е готово и очаква да бъде пуснато в магазините за приложения.


• DigiPulse, екипът планира да създаде ниво на защита PCI DSS, с подходящо сертифициране. PCI DSS е често използван тип сертифициране от банки и други финансови индустрии, които изискват силен одит и защита на личните данни (информация за самоличност).

• В процес на събиране на екип от професионалисти, специализирани в областта на ИТ, правото и криптовалутата домейн

• Придобити първи партньорски услуги – базирана в Сан Франциско Coinbase 2 (Доставчикът на портфейл за криптовалути е направил DigiPulse допустим за прехвърляне на актив на стойност до 50 000 USD от името на потребителя)

• Стартиран в Латвия през 2016 г. (от „APNIKA“), основната концепция на проекта идва от Дмитрий Дементьев-Деделис, който притежава задълбочени технически и психологически познания за набиране на средства.

• DigiPulse няма да разполага с ескроу – DigiPulse вярва, че ескроу не добавя допълнителен слой на доверие, а по-скоро става излишен.

• По време на краудсейла средствата ще отидат на договор и след това ще бъдат преразпределени в мултисиг портфейл

• Подробна разбивка на събраните средства е обяснена на уебсайта и в технически документ

Сега е време за оценка!

  1. Екипът зад Digipulse

Несъмнено този екип, който предстои да обсъдим, вярва в правилната комуникация, в края на краищата не само те успяха да обяснят своя продукт по възможно най-лесния начин, но и подпомогнаха да разберат, че е необходимо. Когато го помолиха да обясни с най-прости думи, Нормунд обясни този проект като „цифрова последна воля“.

Всъщност, попитан какво имат да кажат за своя екип, Нормундс ни каза, че „докато екипът е нов за крипто„ сцената “, но ние се приветстваме от стартовите и банкови сцени, които са известни с това, че най-трудолюбивите хора. Това, което ни липсва в пряката репутация, ние покриваме, като работим усилено за нашата цел и създаваме тази услуга ”.

Digipulse ICO прегледDigipulse ICO преглед

Дмитрий Дементьев-Деделис, Съосновател & Технически директор – с намерение да придобие по-добри познания за поведението на хората, Дмитрий в момента управлява непълен бакалавър в областта на психологията. Той наистина вярва, че това поколение живее половината от живота си онлайн, поддържайки и генерирайки цифрови активи, и няма съмнение, че идващото (поколение) ще похарчи повече. Оттам е доста важно тези активи да не са просто обезпечени, а предоставени на законните им наследници. Докато работи в сектора за набиране на средства за университети, Дмитрий придобива знанията и уменията за сливане на два свята (поведение в реалния свят и дигитално царство) заедно. Също така е написал договорите за издаване на токени и действителния софтуер за издаване на токени.

Нормундс Квилис, съосновател & изпълнителен директор – с магистърска степен по икономика и трудов опит като анализатор във водеща скандинавска банка, където се фокусира върху най-добрите възможности за инвестиции и анализ на финансовия пазар. Нормундс винаги е държал криптовалутите в списъка си с приоритети. И това е причината той да е в състояние да разбере проблемите и да работи върху решенията.

2. Наличие на прототип или код – според това, което разбрахме чрез Normunds, те имат прототип за платформата зад услугата в алфа фазата. В момента фокусът им е върху ICO и разработчикът пише кода на интелигентния договор, планиран да бъде пуснат за преглед на общността през следващите няколко дни.

Има много малко случаи, когато можем да кажем, че ни е обяснено за продукта по възможно най-илюстриран начин, но този екип прави същото. Както когато ги попитахме дали идеята, по която работят, си струва да се инвестира, Нормундс ни каза: „Първо, тя ще създаде услуга, която липсва в тази индустрия. Всички са заловени в преследването на печалби, но това е истински проблем, който трябва да бъде решен – ние планираме да го развием правилно. Второ, тъй като експозицията на нашата услуга и потребителската база нарастват, ще има повече монети, които ще бъдат използвани за плащане на нашата услуга.

Digipulse ICO прегледDigipulse ICO преглед

Общи или неясни – екипът не е ограничил по никакъв начин кой може да участва. С по-прости думи, те работят по този проект с цел да помогнат на общността. Те обаче се съгласяват с факта, че макар да не е идеален за всички, те искат да направят най-доброто изживяване за тези, които виждат стойност при прехвърлянето на активите си.

Докато те планират да се свържат със съществуващите нотариуси и застрахователни брокери, които вече имат изградена клиентска база и работят с тях. DigiPulse има и втори план за действие, който се доближава до цифровите услуги и предлага партньорства (както при coinbase). Според екипа ICO ще им осигури достатъчно лост (подкрепа от общността), за да каже, че те виждат това като взаимно подобрение на съществуващия проблем.

3. Целта на жетона – Целта на жетона е да помогне на екипа да разбере кой е допринесъл и това също работи като допускане до техния фонд монети. С прости думи, жетоните работят като ключ, който позволява на потребителя да получи достъп до монетите DigiPulse.

Например, в случай, че почувствате нужда от услугата DigiPulse, можете да я използвате, като платите абонаментна такса, но ако сте допринесли рано, ще спечелите монети (ако държите жетона) и по този начин ще направите само една плащане в началото.

• Всички излишни монети могат да бъдат продадени на борсите за допълнителен доход.

• Токенът ще предостави и функцията „пасивно копаене“, която ще позволи на хората да получат пропорционален дял от монети от колективния майнинг пул, без да се налага действително да ги добиват.

4. Икономически модел – при запитване да опише жизнеспособен икономически модел зад него, Нормундс ни каза „нашата услуга се използва за два вида клиенти: тези, които са участвали в ICO и тези, които не са участвали. Затова ще започна с последното. Хората могат да се абонират за нашата услуга, използвайки fiat и криптовалути (месечен, годишен абонамент). В този случай генерираме печалба, която допълнително се използва за стимулиране на растежа и операциите на компанията.

Така че, колкото по-голяма е нуждата от услугата, толкова повече монети ще бъдат извлечени. И тъй като те се използват като платежно средство, те в крайна сметка ще се върнат в DigiPulse, който от своя страна ще може да регулира общото количество монети в регулация с помощта на борсите “.

Явни възприемани или реални регулаторни рискове – Един от основните рискове е по отношение на Съединените щати и Закона за ценните книжа на САЩ от 1933 г. Наскоро SEC обяви, че ICO попадат в обхвата на решението на Закона за ценните книжа и затова DigiPulse не може ICO за граждани на САЩ. Това е очевидно и реално. Рискът се крие в това, че други страни могат да последват примера.

5. Изграждане на общността

С редовното регистриране на бюлетин и поддръжка на Bitcointalks е доста лесно да се каже, че този екип е доста успешен в изграждането на общност около техния продукт.

Нашият поглед върху проекта

Сервирането с решение на проблем е един аспект, но гарантирането, че потребителят е в състояние да разбере същото и да размаже неговите свойства, е съвсем различно. Екипът на DigiPulse работи доста усилено, за да е сигурен, че не само хората, които са разбиращи в технологиите, разбират какво се случва в света на криптовалутите, но всички трябва да имат знанията за същото.

Digipulse ICO прегледDigipulse ICO преглед

Средна оценка: 9/10

Можете също да се абонирате за нашия среден канал на адрес https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map