BitSafe ICO преглед и пълен анализ

Общ преглед

За обикновения потребител биткойнът е труден за използване като платежна система и сложен за съхранение. Тази нова ICO обаче е тук, за да предложи на потребителите различни лесни за използване методи за плащане, с които традиционно са запознати. BitSafe ICO предлага на потребителите на крипто прости, лесни и бързи средства за управление на техните пари и крипто портфолио заедно с изпращане на плащания. Нека да се потопим в BitSafe ICO, за да знаем как точно ще постигне това!

BitSafe: Биткойн банката – улесняване на биткойните

За да ви даде възможност да управлявате парите си и да управлявате крипто портфолиото си, беше въведена Bitcoin Bank BitSafe, която ще бъде достъпна на множество езици, като предлага 24/7 поддръжка на клиенти.

Що се отнася до управлението на парите ви, BitSafe предлага предимствата от създаването на множество акаунти, създаването на съвместни сметки, задаването на месечни бюджети и преместването между сметките, като същевременно ви позволява да видите последните транзакции.

Възможността да купувате и продавате криптовалути чрез кредитни карти и банкови преводи и да търгувате криптовалути една срещу друга на своята борсова платформа, ви позволява да управлявате крипто портфолиото си в BitSafe.

BitSafe освен това позволява незабавни, безплатни и лесни транзакции с директни дебити и периодични плащания. Широко разнообразие от възможности, а именно. телефонен номер, имейл адрес, биткойн / крипто адрес или акаунти в социални медии, включително Twitter, Facebook, YouTube, Reddit и Telegram, човек може да изпраща пари по всякакъв начин и дори в чужбина.

 • Ясно & Кратко Бяла книга

BitSafe разполага с ясна и точна бяла книга, която покрива всички детайли на проекта, без да прекалява или да играе маркетингови или визуални трикове.

Компанията все още няма прототип на своя продукт, но споделя подробности, уточняващи, че продуктът е пълен около 80 процента и е на фаза бета тестване. Освен това приставките за уебсайт и електронна търговия са все още във фаза на разработване, докато дизайнът и интерфейсът ще се променят според обратната връзка.

Що се отнася до разпределението на финансирането, половината от средствата ще бъдат използвани за маркетинг и брандиране за популяризиране на услугите му и за по-нататъшно привличане на бизнеса и потребителите. Друга голяма част ще отиде към процеса на набиране, докато останалите 10 процента ще бъдат изпратени в резервите, в случай че възникне някаква непредвидена ситуация.

 • Профил на отбора


Дийн Нолан – главен изпълнителен директор, Работейки в биткойн и крипто индустрията от 2012 г., той има опит в управлението на над 6000 BTC инвестиционни фондове. Нолан беше и главен изпълнителен директор на един от първите уебсайтове за залагане на биткойни BetKing.io, стартиран през 2013 г..

Уебсайтът или бялата книга не предоставят никаква друга информация за екипа на проекта. Споменава се обаче, че екип от опитни разработчици работят върху уебсайта и приложението, заедно с инструменти за BitSafe. В момента те също са в процес на набиране за различни роли, включително маркетинг, подкрепа и развитие.

 • Бизнес модел: BitSafe Coin (BTSC)

Токенът на приложението BitSafe Coin (BTSC) ще се използва за плащане на всички такси в платформата. Тези такси могат да бъдат такси за търговци, такси за теглене, обменни такси и такси за покупка или продажба, наред с други.

Освен това, чрез стимулирането на 50 процента отстъпка за използване на BTSC за плащане на такси, потребителите ще бъдат допълнително подтикнати да използват собствения си токен.  

BitSafe също ще използва 40 процента от печалбата си, за да изкупи обратно BTSC жетоните. Той ще изгори тези жетони впоследствие, докато 60 процента от BTSC не изкупи обратно.

Bitsafe

 • Технология за поддръжка: Ethereum Blockchain

Постоянно популярният и най-често използваният блокчейн Ethereum е избран от BitSafe, което означава, че BTSC токените ще бъдат ERC-20 токени.

 • Устойчивост на крипто-продажба

Bitsafe вероятно ще бъде регистрирано в Обединеното кралство, за да премине по-късно към крипто и блокчейн приятелска Малта, която винаги е популяризирала тази зараждаща се индустрия и планира да бъде център на крипто и блокчейн индустрията.

Що се отнася до съветниците, на уебсайта няма такива, но както споменахме, BitSafe води разговори с много хора. Все още обаче не са подписали никого като официален съветник.

Разпределение на токени

Токените ERC20 BTSC имат общо предлагане на пазара от 100 000 000. Крайната продажба на BitSafe ICO получава най-голямата част от токените, т.е. 60% или 60 милиона. За краудсейл се приемат Bitcoin, Ethereum и Litecoin.

Компанията ще запази 30 процента от общото предлагане. Докато останалите 10 процента отиват за съветници и ангелски инвеститори.

Сигурност – Сигурността на потребителските средства е приоритет на Bitsafe, за който той включва портфейли за студено съхранение, където ще се съхраняват всички средства, двуфакторно удостоверяване и достъп до ПИН за заключване на достъпа до приложението BitSafe и скрити акаунти. Освен това са предвидени и определяне на лимити за изпращане и доказателство за платежоспособност.

Сигурните архиви също са част от мерките за сигурност на BitSafe, което означава, че ако една част бъде загубена поради опасност, потребителските средства все още могат да бъдат възстановени. Той също така ще осигури защита в случай на кражби, тъй като нападателите няма да могат да използват средствата на клиентите. Тук резервните семена на портфейла са криптирани и разделени на части, където всяка част се съхранява в множество и сигурни географски местоположения.

Инструменти за сигурност с функции като списък с адреси за теглене, пълен одит

дневници на действията на всички акаунти, бели списъци с IP адреси и заключения, базирани на местоположение, също се предоставят, за да запазят сигурността на своите акаунти.        

 • Приемане от общността

Екипът на проекта е достъпен в Telegram и Twitter с над 1500 членове и съответно 1400 последователи.

BitSafe все още не е работил по маркетинговия си план, за който ще продължи да прилага маркетингова стратегия и да рекламира приложението в социалните медии сред други подходящи канали.

 Bitsafe ICO рейтинг

 • Пътна карта

Етап на проекта:

 • Проектът представя работеща и осъществима пътна карта, започвайки с неговата ICO. Понастоящем на старта на ICO и фазата на бета тестване, през следващата година ще стартира уебсайтът и мобилното приложение BitSafe, платформата за обмен и след това услуги за инвестиции и заем.

Бележка за инвеститорите

BitSafe навлиза на пазара с приложение, което позволява на потребителите не само да управляват своето крипто портфолио, но и да ги търгуват на своята борсова платформа. Освен това, той допълнително дава възможност за незабавни и почти безплатни транзакции, заедно с извършване на плащания в чужбина. Със своя продукт в бета фаза и съсредоточен върху сигурността, проектът идва с обещание.

BitSafe ICO е в най-ранните етапи с предстоящата си краудсейл. Така че има дълъг път пред проекта с много важни етапи под формата на стартиране на борса, заедно с инвестиционни и заемни услуги, които могат да му осигурят предимство пред другите.

Методология

За да оценим ICO, следваме списък с параметри, които основно са KPI (ключови показатели за ефективност) на даден проект, а именно:

 • Бяла книга – Наличност на код или прототип, разбивка на средства, портфейл за краудсейл
 • Профил на отбора – Силата и репутацията на отбора
 • Бизнес модел – Решен проблем, цел & полезност на маркера и икономическия модел
 • Технология за подкрепа – Блокчейн инфраструктура, яснота на термините & условия и токен софтуер
 • Устойчивост на криптопродажбите – включване, разпространение на символи, правни рискове и аспект на сигурността
 • Приемане от общността – Яснота & честота на комуникация и присъствие в социалните медии

Като задаваме правилните въпроси, ние поддържаме целостта и жизнеспособността на нашия ICO преглед, като същевременно следваме метод за оценка, който се основава на критичността на определен фактор. Например на елементи като токен полезност и разбивка на средствата е отредено най-голямо значение, докато репутацията на членовете на екипа и планът за привличане на потребителска база са със средна критичност.

Имаме екип от надеждни професионалисти, които оценяват ICO проектите по напълно безпристрастен начин.

Внимание: Coingape публикува прегледите на ICO проекти само с информационна цел. Това не е покана за инвестиция. Когато вземате инвестиционни решения, направете вашата индивидуална оценка и се консултирайте със съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector