Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Анализ на цените за седмицата от 23 юли до 29 юли

реклама Phemex

Биковете се радват на позитивните настроения, тъй като те вземат Bitcoin безопасно над 8 000 USD, но Altcoins не възпроизвеждат същия пробег. от своите магазини,

Изглежда, че биковете задържат позициите си на крипто пазарите за втора седмица, тъй като успешно взеха цените на BTC над 8K. За съжаление, това беше случаят само с биткойн, тъй като повечето алткойни, включително Ethererum, Ripple и Bitcoin Cash, не можеха да го възпроизведат, имайки смесена седмица с тесни положителни цени или в някои случаи отрицателни движения.

Докато действието продължаваше на пазара, имаше много други новини, които задържаха крипто улицата. Общата пазарна капитализация тази седмица също се увеличи с близо 5%, което показва приток на средства в, тъй като BTC отново отразява някои положителни новини в медиите. От технологична гледна точка Google внезапно премахна разширението за браузър Dapp MetaMask от магазина за разширения на Chrome без никакво обяснение.

Google също актуализира своите насоки за своя Play Store, който вече забранява приложения, които се занимават с добив на криптовалута. От регулаторите Американската SEC отложи решението си за пет биткойн ETF заявления, подадени от доставчика на фондове Direxion, до септември, докато отхвърли заявлението за ETF, подадено от близнаци Winklevoss.

биткойнИзточник: Coin360.io, достъпен на 29 юли 2018 г., в 10:55 ч. IST.

Биткойн [BTC]

Тази седмица биткойнът отбеляза солиден скок от около 10,5%, който се движи над 8000 щатски долара, поставяйки биковете под контрол за втората седмица. Разположен значително по-горе в зоната на безопасност USD 8000, биткойнът се радва на позитивните настроения, които се изграждат около него, особено с различни новини от нарастващ институционален интерес. Въпреки че имаше няколко разклащания поради отхвърляне и закъснения на биткойн ETF, все пак не беше достатъчно да нарушим значително подкрепата от 8000 USD.

Цените достигнаха най-високата точка от 8 424,2 долара и най-ниската точка от 7 409,10 долара през седмицата. Борсите, които бяха по-активни, в обеми, с BTC през различни двойки тази седмица бяха Binance (5.64%), OKEx (4.17%) и ZB.com (3.96%).  

Тази седмица Business Insider интервюира Джефри Верник, един от ранните инвеститори в биткойн, който каза, че хората не са разбрали биткойна и не са наясно с неговата философия, когато е създаден. Той определи биткойн като „пари на хората“, обяснявайки го като запас от стойност, а не като механизъм за плащане. Бил Милър, основател на Miller Value Partners и главен инвестиционен директор, също обсъди своите възгледи за биткойните, като каза, че BTC е интересен, но не е впечатлен от много алткойни.

Важно: Анализ на биткойн: Защо SEC може да одобри биткойн ETF? Какво е различното този път?

Ethereum [ETH]

Докато биткойн продължи да се движи, Ether не успя да възпроизведе същото, давайки само сантиментална печалба от 0,5% тази седмица. Много анализатори вярват, че Ethereum има свои технически проблеми, включително претоварване на блокчейн, което бавно прави монетата по-малко привлекателна. Метамаската на портфейла му също беше премахната от Google Play Store. Но тъй като седмицата трябваше да приключи, обемът на Ethereum видя луд скок в обемите, който го пое над обема на биткойните, което се смяташе за знак, че биковете може да се завръщат. Следващата седмица трябва да ни каже ясната картина, макар че понякога обемите са склонни да изчезват.


Цените на етер, най-отгоре, тази седмица бяха на ниво 483.70 USD и бяха най-ниски от 461.42 USD, като бяха почти в този тесен диапазон. Пазарите, които бяха по-активни в обеми, с ETH през различни двойки тази седмица, бяха DOBI trade (6.36%), Binance (4.74%) и ZB.COM (4.08%).

В новината, която заобиколи Ethereum, беше, че Etherscan за изследване на блокове Ethereum имаше очевиден опит за хакерство, при който потенциалният нападател се опита да използва секцията за коментари, за да обслужва злонамерен код. Изглежда, че коментаторът е успял да заобиколи XSS защитата на Disqus.

Също така, много експерти не бяха особено настроени към Ethereum, включително базираната в Ню Йорк Tetras Capital и Тимоти Йънг от семейния офис в Сан Франциско, Hidden Hand Capital, които и двамата вярваха, че оценката на ETH и шумът около него не са оправдани, тъй като Ether има технически проблеми като мрежата задръствания, проблеми с децентрализацията и евентуално регулиране на околните ICO, които използват Ehtereum Blockchain, които ще се считат за предлагане на ценни книжа.

Също така прочетете: Пакистанците, които гледат крипто за оцеляване на фона на сриващата се икономика, може да се движат по пътя на Венецуела

Също така прочетете: Време е, правителство на САЩ. За да разгледаме бъдещето на криптовалутите като пари в изслушване на 18 юли

Пулсация [XRP]

От всички основни монети XRP изглеждаше най-разочароващо. Призракът да бъдеш определен като сигурност не е готов да напусне XRP, тъй като цените остават в застой – до – отрицателни въпреки положителните настроения. Най-отгоре тази седмица цените на XRP бяха на ниво 0,466983 щатски долара, а към дъното котираха 0,438565 долара. Борсите, които бяха по-активни, в обеми, с XRP през различни двойки тази седмица бяха HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) и Binance (8,57%).

Въпреки че нямаше голямо движение на цените, XRP успя да събере някои новини, тъй като Чарли Лий, основателят на Litecoin, определи XRP като диамант. Медиите съобщават също за Кори Джонсън, главен пазарен стратег на Ripple, заявявайки, че XRP е най-подходящата монета за придвижване на пари, тъй като за тази цел скоростта му се обозначава като Bitcoin и Ethereum. Той също така каза, че Ripple е развълнуван от факта, че регулаторите се включват в cryptos, тъй като това би донесло повече яснота.

Останалите хамали и шейкъри

Другите монети, направени отгоре и отдолу тази седмица според CoinMarketCap (достъп на 29 юли в 23:15 ч. IST) бяха.

Хамали

  • Рефереум – Повишаване с 224,71%
  • DMarket – Показва ръст от 174,96%
  • adToken – Показва ръст от 131,42%

Шейкъри

  • SyncFab – Показва спад от 53,49%
  • Seele- Показване на спад от 51,03%
  • Toacoin – Показва спад от 49,51%

Какво според вас би било настроението на крипто пазарите през следващата седмица? Споделете с нас вашите виждания за същото.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector