Преглед на Anonymix: Сигурен, анонимен и удобен биткойн миксер

Напълно анонимна, ясна, с ниска такса и удобна платформа за потребителите да „изпращат частно своите биткойни”. В този преглед на проекта ние се фокусираме върху биткойн миксер (сушилня), Anonymix, който предлага напълно анонимна, ясна, ниска такса, и удобна платформа за потребителите да „изпращат частно своите биткойни“.

При стартирането си Биткойн беше рекламиран като платформа, фокусирана върху анонимността, но с течение на годините потребителите на BTC осъзнават, че най-добрата криптовалута не е толкова анонимна, колкото си мислеха. Да, надеждността на Биткойн е несравнима в полето за криптовалута, но на платформата липсва безличност, тъй като по-внимателният анализ в блокчейна може да разкрие взаимоотношенията между портфейлите. Това видя, че терминът „псевдоним“ се използва за правилно описание на BTC.

Крипто-ориентираните потребители са склонни към поверителност, което принуди някои от тях да се преместят в други криптовалути, които осигуряват пълни неясноти като Monero, Dash и ZCash. Други избират биткойн миксери или барабани, за да прикрият първоначалния портфейл на BTC, като смесват няколко транзакции в един пул, преди да ги изпратят към конкретни портфейли.

Предизвикателства пред приемането на биткойн миксери

Сегашната реколта от миксери обаче е изправена пред редица предизвикателства, включително:

 • Високи такси за смесителната услуга.
 • Високи минимални и ниски максимални ограничения за размера на финансирането.
 • Проследимост на BTC от миксерите.
 • Постоянни атаки от властите.
 • Измами изскачат от бранша.

Решението на повечето от тези проблеми се крие в предстоящия биткойн миксер, анонимност, безплатен BTC сушилня за регистрация на

Какво е Anonymix?

Анонимикс е биткойн миксер от най-високо ниво, предлагащ високи нива на поверителност, ниски такси и анонимност на своите клиенти.

Как да използвам

Anonymix предоставя ясна, лесна за употреба и бърза платформа за начинаещи и експерти, които да използват без проблеми. Смесването на биткойни не е толкова изискано, колкото звучи и с платформата Anonymix всеки притежател на биткойн може бързо, анонимно и безопасно да смеси своите BTC в чисти непроследими монети.

Ето кратко ръководство за това как да извлечете максимума от миксера за биткойн Anonymix.

 1. Стартирайте официалния уебсайт Anonymix във вашия браузър или браузър Tor.
 2. Въведете адреса на портфейла, на който искате да бъдат изпратени вашите монети.
 3. Изберете периода от време, в който искате да започне процесът на смесване. „Бърз“ микс позволява незабавно смесване и освобождаване на Биткойн след едно потвърждение. Въпреки това, докато функцията “Delay” създава празнина между това, когато потребителят изпраща своите депозити, и когато той / тя получава изхода. Потребителят може да избере до 24 часа за забавянето.
 4. Изберете процентите на финансиране за всеки адрес.
 5. Въведете Captcha кода.
 6. Депозирайте BTC
 7. Натиснете enter и изчакайте потвърждението.
 8. Получавайте чистите BTC монети.

Характеристики на миксера за биткойни Anonymix

Основният въпрос, повдигнат от потребителите на биткойн миксери, се движи главно около анонимността и това е област, в която Anonymix побеждава своите конкуренти. Има няколко фактора, които намаляват анонимността на миксер, като изисквания за регистрация, резервиране на регистрационни файлове на транзакции и отворени ясни мрежови платформи които увеличават вероятността транзакциите да бъдат проследени обратно до определен портфейл чрез IP адреси.

Анонимността решава всеки от тези проблеми, като предоставя политика за липса на регистрационни файлове, ръчно смесване на забавяне във времето и уебсайт Tor, за да гарантира анонимността на потребителя. По-долу са дадени някои от отличителните черти, които Anonymix предлага.


· Ръчен избор на смесване на средства

В това, което повечето миксери днес липсват, Anonymix предлага. Платформата позволява на потребителите да избират ръчно фонда, в който биха искали да изпратят своите монети. Освен това можете да посочите процента на средствата, които искате да изпратите на всеки фонд.

· Няма регистрационни файлове

Често срещан случай в биткойн миксерите е политиката на регистрационните файлове, която позволява на платформите да водят записи на транзакциите на клиентите дълго след като смесването приключи. Това намалява нивото на анонимност, тъй като миксерите могат да разкрият информация, която може да бъде проследена до вас.

Поради това Anonymix поддържа стриктни правила „Без регистрация“ и „Без регистрационни файлове“, за да защити поверителността на своите потребители. Платформата съхранява смесени данни на техните сървъри за максимум една седмица, след което изтрива историята за постоянно. Потребителите могат също така да изтрият личната си история на смесване ръчно веднага след приключване на транзакцията.

· Тегления на над 10 адреса

Един от най-лесните начини за прочистване или смесване на вашия BTC е чрез изпращане на по-малки части от средствата на различни адреси, което затруднява всеки да проследи местоназначението на средствата или да го свърже с вас. Anonymix предоставя до 10 адреса за потребителите да изтеглят средствата си, като гарантират запазването на анонимността.

· Конкурентни ставки на финансиране

Минималният и максималният размер на финансиране за всеки миксер варират в зависимост от това колко всъщност потребителят може да смеси. Anonymix позволява минимални депозити от 0,002 BTC (~ 18 USD) и до 100 BTC (~ 900 000 USD) на ден, за кетъринг на дребните търговци на дребно, както и биткойн китовете с нужди за поверителност. Максималният процент се променя в съответствие с BTC резервите на платформата по всяко време.

Независимо от това, платформата също така позволява на потребителите пълен контрол върху разпределението на техните средства на различни адреси. Както споменахме по-горе, случайното избиране на адреси от няколко миксера предизвика a

Колко са таксите?

Anonymix е един от най-евтините биткойн миксери в индустрията днес. Таксите са съществена част от BTC свойствата за смесване, което поддържа миксера в бизнеса, очевидно. Те също са важни за увеличаване на анонимността на BTC транзакцията, поради депозираното в миксера количество, леко променящо се след изтегляне, добавяйки допълнителен слой защита.

Понастоящем Anonymix таксува фиксирана ставка от 0,3% на транзакция в платформата. За изпращане на смесения BTC към множество изходни адреси, както е споменато по-горе, се начислява допълнителна скорост от 0,0001BTC за адрес.

Екстри:

· Билет за томбола Anonymix

Всяка транзакция, завършена на Anonymix, автоматично ви въвежда в тяхната програма за томбола. BTC миксерът също така предоставя билет за томбола за всеки 100-ти миксер, печелейки процент от тяхната транзакция. Това гарантира, че на платформата се използват повече адреси, увеличавайки неясността, а също така превключва сумите на печелившия билет, добавяйки допълнителен слой анонимност.

· Смесителят за браузър Tor / миксер Clearnet

Потребителите, които искат да свалят своите BTC от clearnet за повече поверителност, могат да използват уебсайта, базиран на браузъра Tor. Това осигурява допълнителен слой анонимност, тъй като търсачките, браузърите и интернет доставчиците могат лесно да бъдат проследени назад. Можете да получите достъп до уебсайта Tor тук: http://anonymixtnq67qer.onion и огледалния сайт в https://anonymix.net/.

· Сертификатът за произход

Платформата предлага сертификат за произход за всеки микс, потвърждаващ, че монетите, които сте получили, са дошли от Anonymix.

Заключение

Докато приключваме прегледа на проекта за Anonymix, най-постоянният въпрос, който потребителите задават – „Използването на Anonymix биткойн миксер незаконно ли е?“ Е, прекият отговор на това е не, използването на Anonymix е напълно законно. Ако обаче вашите маркери са от нелегален източник, тогава можете да срещнете властите.

Препоръчваме ви да използвате смесителя за монети само за правни цели и за поверителност.

Можете да научите повече от http://anonymixtnq67qer.onion или  https://anonymix.net/.

Отказ от отговорност Представеното съдържание може да включва лично мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за Вашите лични финансови загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector