Крипто пране: Измийте вашите биткойн транзакции

Вашето решение за смесване за скърцащи чисти биткойни

Измийте вашите транзакции с биткойн – пране на биткойн

Ако четете това, има шанс да знаете, че Биткойн не предлага пълна анонимност. Мотивиран човек може да проследи вашите транзакции обратно към вас. Ако живеете в държава, където биткойнът е нелегален, това означава, че държавните органи могат да дойдат след вас. Bitcoin Laundry предлага на потребителите на крипто възможност да анонимизират своите транзакции, като смесват адресите си с тези на други инвеститори. Процесът е бърз и ви дава уверение, че никой не може да проследи плащанията ви. Звучи ли ви като нещо, което бихте искали да опитате? Задръжте за момент! Научете повече за прането на биткойни по-долу; неговите такси, система и поддръжка на клиенти и след това вземете информирано решение. 

Биткойн пране: Общ преглед 

В духа на неприкосновеността на личния живот, Биткойн пране не казва много за управлението или местоположението му. Това е често срещано при крипто бизнеса, особено при тези, които предлагат чувствителни услуги като анонимизиране на транзакции. Като се има предвид това, не е невъзможно да говорите с някой в ​​биткойн пералнята. В случай че имате някакви въпроси, можете да проверите тяхната F.A.Q страница или да изпратите имейл чрез тяхната страница за поддръжка. Ако искате да преминете направо към услугата за смесване, ето процеса. 

 1. Посетете bitcoin-laundry.com 
 2. Кликнете върху „Почистване на биткойни сега“ 
 3. Започнете да смесвате, като въведете своя Bitcoin адрес 
 4. Посочете колко бързо искате вашите монети да бъдат смесени 
 5. Почистете вашите биткойни 

биткойн пране

Такси 

Биткойн пране предлага едни от най-добрите такси в бранша: 0,0002 BTC за всяко плащане. Това означава, че няма значение колко крипто файлове искате да бъдат почистени. Таксите за пране на биткойни са стандартни 0,0002 (около $ 2). За сравнение, средната такса за смесване на крипто е 1% от вашите монети. Така че, ако искате да смесите BTC на стойност $ 100 000, можете да очаквате да загубите $ 1000. Не с прането на биткойни обаче. 

Сигурност 

Както повечето хора, вие бихте искали да анонимизирате своите BTC транзакции, без да оставяте следи. Биткойн прането прави това възможно по няколко начина. За начало не е необходимо да създавате акаунт. Както споменахме, всичко, от което се нуждаете, е да посетите уебсайта на компанията и да въведете адреса на вашия приемник. Биткойн прането ще ви даде уникален адрес за изпращане на вашите монети. Ако сте посочили монетите ви да бъдат почистени в рамките на три часа, точно толкова време ще отнеме. За допълнителна сигурност компанията съветва хората да посещават уебсайта й чрез търсачката Onion. Най-добре работи с браузъра Tor, така че се уверете, че го имате. Ако използвате мобилно устройство, можете да използвате браузъра Orfox и Orbot, за да ви помогне да стартирате Tor. 

Лимити за плащане 

Вече посочихме, че таксата за пране на биткойни е достатъчно малка, за да може да се позволи на всички. Но има определени ограничения за това колко монети можете да смесите наведнъж: 

 • Минимален лимит — 0,0015 BTC 
 • Максимален лимит – 230 BTC 

Имайки предвид тези ограничения, минималният еквивалент в щатски долари по време на пресата е 12 долара. Максималната сума е 1,965 милиона долара, цифра достатъчно голяма, за да задоволи много хай ролери. Нещо повече, можете също да разделите монетите си, така че прането на биткойни да ги изпраща на 2-5 адреса вместо на един. За да подправите нещата, можете да посочите точния процент от парите, които искате да бъдат изпратени на всеки от адресите. 

Забавете смесването, за да увеличите анонимността 


Теоретично прането на биткойни може да смеси адреса ви с още два адреса или десет хиляди от тях. Но коя опция според вас предлага повече анонимност? Отговорът е да смесите вашите монети с възможно най-много други. Ето защо прането на биткойни има опция за забавяне и различни времеви рамки. Опцията за забавяне, по-специално, гарантира, че адресът ви се смесва с хиляди адреси. По този начин шансът някой да идентифицира вашата транзакция е почти нищожен. Разбира се, ако трябва да извършите бързо плащане, можете да пропуснете опцията за забавяне и да изпратите незабавно крипто. Биткойн прането ще почиства вашите монети достатъчно, за да запази транзакцията ви анонимна. 

Изтрийте регистрационните файлове за повече анонимност 

Биткойн прането може да ви позволи да почистите BTC, без да създавате акаунт, но това не е единствената форма на сигурност, която повечето хора искат. Води ли компанията дневници? Какво прави това с тях? Биткойн прането е централизиран бизнес, така че как се справя с дневниците на хората има голямо значение. За щастие, компанията ви позволява да изтриете вашите дневници веднага след като направите транзакция. По този начин премахвате всички доказателства за използването на тяхната услуга. В случай че забравите да изтриете дневниците си, компанията ги съхранява в продължение на седем дни. Причината е да имат записи, на които могат да се позовават, когато предоставят поддръжка на клиенти. Без тези регистрационни файлове няма начин да докажете, че сте извършвали транзакции с тях и те няма да могат да ви помогнат. След седем дни обаче компанията изтрива дневниците. Като такива можете да бъдете сигурни, че компанията изобщо не съхранява данните на търговците по някаква зловеща причина. 

Екипът за поддръжка е готов да помогне 24/7 

Както споменахме, има два начина да намерите помощ за прането на биткойни. Можете да посетите ЧЗВ. страница и се надявам да получите решение на проблема си. Алтернативата е да изпратите имейл. Компанията има репутацията да отговаря на имейли бързо, обикновено в рамките на 48 часа. Помислете за изпращане на имейл за помощ веднага, когато възникне проблем. Ако е свързано с вашата транзакция, има шанс да получите помощ, преди да е станало твърде късно. Онлайн отзивите показват, че прането на биткойни прави усилия да помогне на потребителите. Така че, ако това е нещо, което компанията може да направи, можете да бъдете уверени, че те ще ви помогнат. 

Пази се 

Тъй като целта ви е да анонимизирате своите BTC транзакции, уверете се, че следвате безопасни транзакции през целия процес на плащане. Биткойн пране предлага следните предложения: 

 • Използвайте последователно биткойн миксер. По този начин винаги ще бъдете уверени, че никой не може да проследи адресите ви.
 • Изпратете почистените си монети на нов адрес – такъв, който никога досега не сте използвали.
 • Използвайте браузъра Tor, за да добавите допълнителен слой сигурност
 • Купувайте крипто анонимно, било то чрез парична транзакция или на банкомат. С други думи, не използвайте метод, който ви принуждава да разкривате лична и финансова информация.
 • Използвайте услуга за доверено смесване

Заключение 

Биткойн прането е революционно решение, което помага на крипто потребителите да анонимизират своите транзакции. Прави това, като смесва адресите им с тези на други търговци. По този начин шансовете адресът ви да е свързан с вас са близки до нулата. Той предлага изключително ниски такси и ви позволява да изберете колко бързо искате да бъде почистена вашата крипто.

Отказ от отговорност Представеното съдържание може да включва лично мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за Вашите лични финансови загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector