Bitladon Review: Най-бързата крипто борса на първо ниво

Битладон

Днес ще разглеждаме популярна крипто борса от Европа, Битладон, и проучете какво предлага и какво прави толкова специално.

Какво е Битладон?

Лого на Bitladon Bitladon е със седалище и регистрация в Холандия със седалище в Aalsmeer. Борсата Bitladon е собственост и се управлява от компанията Coin Meester B.V., която също е регистрирана в Холандия. Собствениците на компанията са Бойд Мюлеман и Мичъл Зандвикен.

Дори обменът да е стартиран през юни 2017 г., той бързо е събрал голяма потребителска база, главно заради техните EURO към крипто транзакции.

Поддържани валути

Списъкът на Bitladon включва голямо разнообразие от крипто монети. В момента борсата поддържа повече от 190 различни крипто, като Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Electra, Storj и много други. Единствената поддържана опция fiat е Euro, която може да се използва за покупка или продажба на всяка монета, посочена в платформата.

Крипто Bitlaton

Лихва върху стабилни монети

Миналата година Bitladon представи опцията за печелене на лихви върху стабилните монети, които поддържат на тяхната платформа. Наличните в момента стабилни монети включват Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) и Dai (DAI) и можете да получите годишен лихвен процент от 3%.

За да получите лихва, всичко, което трябва да направите, е да съхраните една от гореспоменатите стабилни монети в съответния им портфейл Bitladon. Можете също така просто да депозирате монетите на платформата, ако вече притежавате някои, или можете да ги преместите от други борсови сметки. Всеки ден лихвата се кредитира в акаунтите на потребителите. Тази функция е много изгодна за собствениците на крипто, които искат да държат монетите си за дълъг период от време, тъй като на практика получават заплащане за това.

Фиат Трансфери

На много крипто борси обикновено можете да правите бързи крипто депозити и тегления, но винаги има забавяне, когато става въпрос за фиат депозити. С Bitladon няма такива проблеми, тъй като можете да купите криптовалута с fiat толкова лесно, колкото бихте направили с всяка друга крипто.

Депозитите в евро отнемат един работен ден, за да бъдат кредитирани във вашата сметка чрез SEPA (Единна европейска зона за плащане). Този процес обикновено отнема до 5 работни дни, за да бъде завършен от други борси.

С fiat можете да купувате цифрови валути или да продавате крипто за евро и лесно да теглите средствата си по същия начин. Крипто и EURO преводи към и от вашата сметка автоматично се изпращат към вашата Bitladon сметка или банкова сметка.


Незабавни крипто суапове

Независимо дали искате да купите или продадете някой от изброените крипто, борсата обработва тези суапове за миг. Просто отидете в раздела „Обмен на всеки с всеки“, поставете монетите, които искате да размените, и след това кликнете върху „Обмен“.

Потребителски интерфейс

Интерфейсът на Bitladon има изчистен и функционален дизайн, насочен както към начинаещи, така и към напреднали търговци. Потребителите могат да избират от два режима на търговия: Simple Buy & Продавайте търговия или Разширено. Опростеният режим на търговия позволява бърза размяна на цифрови валути при текущи пазарни курсове, докато усъвършенстваният режим ви позволява да зададете свои собствени цени за вашата поръчка или да направите стоп-лос поръчки.

Android iosПриложения за Android и iOS

Bitladon също иска да се погрижи за търговците в движение и като такива те са създали мобилни приложения, съвместими с мобилните устройства, на които са инсталирани iOS и Android системи. Понастоящем мобилните приложения са достъпни за холандски потребители, но скоро те ще пуснат приложенията на английски, испански, полски и френски.

Прозрачни такси

Въпреки че няма такси за депозиране и теглене на крипто, приложени от Bitladon, все пак ще трябва да платите мрежовата такса при теглене, като таксата варира от монета до монета.

Таксата за търговия е 2% за всички сделки, но тази такса може да бъде намалена въз основа на вашия VIP статус и обема на търговията ви за период от 30 дни. Можете да намалите таксата си до 0,25% за сделка.

Сигурност на Exchange

За да защити данните и средствата на своите потребители, Bitladon е въвел различни мерки за сигурност, които ще попречат на злонамерените нападатели да се опитат да стигнат до тях.

Данните, изпращани между потребителя и сайта, са защитени чрез SSL криптиране. За да защити потребителските акаунти, платформата позволява на потребителите да активират 2FA чрез електронна поща или Google Authenticator.

Също така, когато се опитате да осъществите достъп до акаунта си от друго устройство или местоположение, Bitladon ще ви изпраща код по имейл всеки път, за да потвърди вашата самоличност.

Платформата съхранява 95% от потребителските средства в студени портфейли, които са постоянно офлайн. Това пречи на хакерите да вземат всички пари от борсата наведнъж в случай на атака.

Обменът им досега никога не е бил хакнат.

крипто сигурност

freepik.com

Езикова поддръжка

За да се погрижи за по-голяма европейска потребителска база, Bitladon има своя сайт, преведен на холандски, английски, френски, испански и полски. Поддръжката на клиентите се предлага на холандски, френски и английски език.

Поддръжка на клиенти

Клиентите на Bitladon могат да се свържат със своя помощен персонал по телефон, имейл, както и да чат в работни дни между 9:00 и 17:00. The Подкрепящ отбор е оценен като изключително опитен и полезен, като поддръжката по имейл е достъпна извън работното време. Времето за отговор обикновено е в рамките на един час от момента на изпращане на имейла.

Заключение

Bitladon е бърза и ефективна борса, която обслужва най-вече потребители в Европа или тези, които имат европейски банкови сметки, тъй като позволява бързи трансфери от крипто към крипто и фиат.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector