Актуализация на Tokensale, Airdrop и Exchange Exchange

Тук в CoinFi ние въртяхме педала до метала през последните няколко седмици и най-накрая достигнахме точка, в която можем да излезем за въздух и да ви дадем по-задълбочена актуализация.

В тази публикация ще говорим за няколко неща, едно от които е невероятно вълнуващо:

 • Ще дадем обобщение на продажбата на токени и актуализация на показателите на маркера (доставка и т.н.).
 • Ще говорим повече за предстоящото излъчване за онези, които са преминали KYC, но са пропуснали жетона.
 • Ще запазим най-доброто за последно и ще говорим за предстоящите ни Списък на Kucoin!

Общ преглед на Tokensale

Както много от вас сега са наясно, търсенето на нашата краудсейл беше невероятно голямо. Бяхме включени в много списъци с „Най-предстоящите ICO“ и в крайна сметка сме абонирани.

За тези от вас, които може би просто откриват CoinFi за първи път, CrushCrypto направи много добре балансиран, независим преглед на нашата платформа и й даде положителна препоръка.

В началото на януари 2018 г. нашият телеграмен канал претърпя вирусен растеж и беше един от най-бързо развиващите се телеграмни канали, водещи в нашето ICO.

Източник: ICOWhitelists ICO Telegram Tracker

С екстремното търсене, съчетано с скок в цената на Ethereum, в крайна сметка улучихме нашата твърда капачка от 15 милиона щатски долара преди публичната ни продажба дори се отвори. Отказахме много финансиране от частни инвеститори, за да запазим разпределение за краудлейз, но покачващите се цени на ETH ни накараха да се ударим по-рано и решихме да го уважим.

Очакваме търсенето на платформата да бъде еднакво високо, така че ако се интересувате от достъп до платформата CoinFi (повече подробности за платформата по-долу), ще искате да вземете токени на Kucoin колкото можеш по-бързо.

Предстоящ COFI Airdrop

Тъй като извършването на токенсайл вече не беше опция, решихме да пуснем 500 COFI токена на всички, които вече са в белия списък, както и да намалим изискванията за залагане на достъпа до платформата за тези 18 000+ бели списъка.

Въздушното излъчване ще се проведе тази седмица, предшественик към нашата регистрация в Kucoin, която ще се състои на 29 януари, и ние ще ви уведомим веднага щом се проведе. Airdropped токените ще бъдат заключени до 28 януари, деня преди датата на борсата.

Първоначално заявихме, че жетоните ще бъдат отключени, когато се осъществи излъчването, но това щеше да стане до 31 януари, така че и в двата случая вие сте ще използвате вашите жетони по-рано, отколкото бихте използвали първоначално.


За тези от вас, които са преминали KYC в белия списък, не е нужно да правите нищо, за да получите токените (стига да сте подали валиден адрес на ethereum, който притежавате – т.е. не е борса).

Много хора ни попитаха за подробности за интелигентния договор, за да добавим токени към своите портфейли MEW, за да получим токените.

Ние просто искаме да изясним тук:

Ти Недей трябва да добавите персонализиран маркер към MEW или друг портфейл, за да получите токените. Всеки валиден адрес на ethereum може да получава токени erc20 независимо от портфейла и независимо от добавения персонализиран маркер.

Освен това всъщност не можете да добавите персонализиран маркер, докато все пак не го получите.

След като се осъществи излъчването, ние ще включим адреса на интелигентния договор и подробности за това как да използваме токена в MEW и Metamask. Засега не е нужно да правите нищо, освен да чакате.

Kucoin Листинг & Състезание

Абсолютно развълнувани сме да съобщим, че токените COFI ще бъдат включени в списъка на Kucoin на 29 януари.

Kucoin е един от най-големите и със сигурност най-бързо развиващите се борси и ние сме развълнувани да ги имаме като първата си борсова борса.

COFI ще се сдвои както с биткойн, така и с Ethereum при изброяване, така че ако се интересувате от закупуването на COFI, ще искате да се настроите с Kucoin акаунт и депозирайте или BTC или ETH предварително, за да избегнете закъснения, след като изброим.

В допълнение, ние също ще провеждаме състезание във връзка с Kucoin със следните награди:

 • Търговска конкуренция – 250 000 COFI + 2,5 BTC в награди
 • Депозитна конкуренция – 25 ETH в награди
 • последвам & Ретвитно състезание – 10 ETH в награди

Повече информация за това как можете да спечелите тези награди можете да намерите на Страница за обяви на KuCoin тук.

Платформата CoinFi

За тези от вас, които се нуждаят от напомняне за предимствата на платформата CoinFi и как ще работи залагането на токена COFI, вижте по-долу:

Достъпът до маркера COFI отключва 3 нива на платформата за разузнаване на пазара CoinFi:

1.) Основен достъп

Потребител залага 10k COFI токени. *

Изискването на токени да останат заложени помага на награждаването на притежателите на токени и намалява нестабилността на цените.

 • Пазарна движеща се емисия новини
 • Повечето изследвания & анализ
 • Основни търговски сигнали
 • Разширени инструменти за управление на портфолио

* подлежи на промяна, имайте предвид, че това минимално изискване е само 2500 за тези, които са включени в белия списък.

2.) Премиум достъп

Потребителят плаща абонаментна такса в токени COFI, както и залози за Basic Access.

Всички функции в Basic, плюс:

 • Премиум проучване & анализ
 • Сигнали в реално време по имейл, SMS и push известия
 • Алгоритми (напр. Най-добра цена за изпълнение)
 • Анализ на настроението
 • Разширени емисии за данни

3.) Търг

Офертите за търгове изискват COFI токени.

Някои функции на платформата имат неуспешна стойност, тъй като броят на потребителите с достъп се увеличава. За да се запази стойността на тези характеристики, ще бъде предоставен достъп на търг за определяне на пазарната цена.

 • Разширени търговски сигнали
 • Арбитражен бот
 • Има още!

Ще имаме и основно безплатно ниво.

С изграждането на платформата търсенето на токена ще се увеличи, така че ако се интересувате от достъп до платформата CoinFi и получаване на COFI токена по-рано, той ще бъде достъпен на Kucoin.com 29 януари.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector