Разнообразете портфолиото си с платформа, управлявана от AI – WorldMarkets!

Световните пазари, водеща платформа за търговия, води индустрията с инвестиционна платформа, центрирана от AI. С уникална функция, наречена „Управляван от търговец изкуствен интелект“, тя съчетава както усъвършенствана AI технология, така и експертен анализатор.

През последните няколко десетилетия технологичният напредък революционизира начина ни на живот и бизнес. Помислете за обогатяващите живота интелигентни технологии, които правят живота в домовете ни блажен. Днешният супер бърз интернет направи живота по-добър, докато изкуственият интелект (AI) засяга почти всяка индустрия.

Въздействието на AI върху търговията подобри надеждността и ефективността на финансовата индустрия. Улесни инвестиционния терен както за опитни, така и за бъдещи инвеститори. В резултат на това все повече брокерски фирми, включително световните пазари, възприемат технологията, за да изпълняват всички свои пазарни сделки.  

Общ преглед на световните пазари

Световни пазари, водеща платформа за търговия, води индустрията с AI центрирана инвестиционна платформа. Той има уникална функция, наречена „Управляван от търговец изкуствен интелект“ търговски акаунти, която съчетава както усъвършенствана AI технология, така и експертен анализатор.

 Тази комбинация от човешки и машинен интелект гарантира, че платформата дава положителна възвръщаемост на инвестициите, независимо от пазарните условия. 

Как да започнете да търгувате на управлявани от AI акаунти на Световния пазар?

Въпреки сложността зад технологията AI, платформата предоставя доста лесна за навигация платформа, която не изисква предварителна експертиза. Ето ръководство за създаване на акаунт;

 • Веднъж на уебсайта, щракнете върху бутона за вход в горния десен ъгъл.

Подпишете документа за цифрово споразумение, който ще даде на платформата достъп до функцията само за търговия на вашия акаунт.

 • Депозирайте средства по сметката си чрез различните глобални доставчици на плащания.
 • Активирайте акаунта си и изчакайте 24 часа, за да започнете да търгувате

Колко ще ви струва?

Освен иновативните технологични характеристики, които световните пазари внедриха, за да гарантират, че инвеститорите няма да загубят инвестициите си, платформата предлага и най-конкурентната ценова структура. Като начало, повечето доставчици на услуги за управлявани акаунти таксуват 30% и повече. Ето какво ще платите на световните пазари;

 • 20% такса за изпълнение за стандартни сметки и 1% годишна такса за управление. (ще останете с 80% печалба)
 • 10% такса за изпълнение за Gold Premier акаунти и 0,5% годишна такса за управление (ще останете с 90% от нетната печалба.

Случаите на злоупотреба с управлението на акаунти накараха клиентите да се отнасят скептично към инвестициите в такива услуги. Worldmarkets.com разполага с различни функции, които гарантират, че средствата на инвеститорите са непокътнати.

 • Без предварителни такси на сметки на световните пазари
 • Без надбавки или отстъпки, начислени за спредове
 • Платформата работи на марка с висока вода; сметките подлежат само на такси за нетна печалба

Безопасност на AI сметка на световните пазари


Първата грижа на всеки инвеститор е безопасността на тяхната инвестиция, преди да се вземе предвид възвръщаемостта. Световните пазари са интегрирали най-модерните процедури за управление на риска, които анализират риска преди изпълнението на всяка транзакция.

Като допълнение към това, платформата използва 2-факторно удостоверяване и военно криптиране, което подсилва акаунтите на инвеститорите от неоторизиран достъп.

Тъй като платформата съхранява големи обеми инвестиционни средства, всички те се прехвърлят към различни банки и доставчици на ликвидност от първи ред, за да се гарантира, че има допълнителен слой сигурност на всички фронтове. 

И не се притеснявайте, че вътрешно лице може да подправи търговските операции на вашия акаунт. Членовете на световните пазари имат достъп до функцията „само за търговия“. Това означава, че вие ​​сте единственият с ключовете за теглене и други чувствителни функции на акаунта.

Повече услуги, предлагани на платформата World Markets

 Преди да разширят своите услуги, за да включат услугите на AI Managed Trading Accounts, World Markets работи от 2003 г. като търговец на благородни метали. Оттогава те включват и други възможности за онлайн търговия като акции, валута, стоки, индекси и криптовалути.

Едно нещо, което ще привлече вниманието ви рано, е, че световните пазари действат като представители на повечето от своите продукти, а не самите първични брокери. Техните фирми партньори включват Bitmex, UFX и HYCM, които са в експлоатация повече от 3 десетилетия, фактор, който повишава нивото на доверие на световните пазари като марка. Някои от функциите, които правят тази платформа популярна, включват;

 • Търговска платформа
 • Екзотични метали
 • Партньорска програма

Търговска платформа

Платформата дава възможност на търговците да избират между множество платформи за търговия.

 • Вътрешен MGL Copy Trader (за търговия с AI управлявани сметки)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (сметки за самостоятелна търговия и сметка за търговия с криптовалути)

Това са най-модерните платформи за търговия, които се използват днес. Те са съвместими с всеки уеб браузър, Mac и Windows устройства. Не е нужно да се забивате в лаптопа си, за да изпълните някои сделки. Можете лесно да получите достъп до вашата търговска сметка чрез мобилен телефон. Ще трябва само да инсталирате приложение за търговия, което се предлага в App Store или Google Play.

Екзотични метали

Много търговци признават световните пазари като екзотична платформа за дилър на метали, главно злато и сребро. Платформата обаче позволява на търговците сигурен достъп до други метални пазари, които им позволяват да идентифицират нови възможности и да диверсифицират портфолиото си. Такива метали включват;

 • Платина
 • Паладий
 • Рутений
 • Иридий

Партньорски програми

Ако имате приятели, които можете да поканите през платформата да търгувате, Световният пазар ще ви възнагради щедро. За всеки успешен реферал ще получавате 50% от всички такси, събрани от новите потребителски транзакции. Тук е най-важното, ако успеете да обхванете 10 успешни реферала, ще спечелите 1 oz кредит Suisse Gold Bar. 

Поддръжка на клиенти

Платформата може да се похвали със стабилен екип за поддръжка на клиенти, който е на разположение 24/7 през цялата година. Клиентите могат да се свържат чрез имейл, формуляр за билет или телефон. Имайте предвид, че платформата е достъпна в 43 държави по целия свят и те имат телефонни номера за всяка държава.

Професионалисти

 • Високи нива на диверсификация, които дават на инвеститорите лост
 • Поддържа разнообразни възможности за плащане 
 • Лидер в индустрията в търговията с кюлчета
 • Партнира с водещи световни финансови компании като Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange и BitMix 
 • Фирмата притежава няколко награди и отличия от най-добрите световни финансови агенции

Минуси

 • AI търговията все още няма налично приложение или мобилно приложение за Android
 • Не поддържа тегления или депозити с кредитни карти
 • Няма налични демо сметки 

Заключение

Световни пазари се утвърди като надежден брокер в бранша. От стартирането си през 2003 г., фирмата се отличава от конкурентите с превъзходните си услуги при цялата си пазарна търговия. Неотдавнашното включване на управлявани от IA акаунти и автоматизирани системи за търговия промениха играта.

Отказ от отговорност Представеното съдържание може да включва личното мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за Вашите лични финансови загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector