Преглед на B2BinPay: Безопасен, автоматизиран шлюз за крипто плащане

Правилният шлюз за плащане може да помогне на вашия бизнес да получава крипто безопасно и навреме. По-важното е, че може да ви помогне да останете фокусирани върху основната си услуга. Но в индустрия, където биткойн платежните шлюзове са засегнати от незащитени системи, скъпи разходи и лоша поддръжка на клиенти, къде можете да намерите надежден платежен шлюз?

B2BinPay има решение. Проектиран да предоставя множество крипто продукти, B2BinPay е повече от биткойн процесор за плащане. Той разполага с процесор за плащане и крипто портфейли както за алткойни, токени, така и за стабилни виртуални валути.  

Вход за плащане

B2BinPay разполага със защитен, лесен за използване шлюз за плащания, подходящ както за стартиращи компании, така и за утвърден онлайн бизнес. Процесорът за разплащане поддържа повече от 20 криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO и EOS.

 Той също така улеснява транзакциите чрез токени и стабилни алткойни като USDT, BNB, Gemini Dollar и True USD. Нещо повече, B2BinPay ви позволява да теглите пари по банковата си сметка чрез SWIFT или SEPA.

Освен това решението предлага следните предимства:

 • Ниски 0,5% такси за обработка
 • Обменни курсове в реално време
 • Безопасно плащане
 • Без скрити такси
 • Изчерпателни отчети за салда и история на транзакциите
 • Осигурена пясъчник

 B2BinPay предлага два плана за бизнеса, който се интересува от своя мултивалутен процесор: търговски и корпоративни решения. Офертите включват фиксирани такси за обработка, докато таксите за последния варират в зависимост от доходите, спечелени от вашия бизнес. 

Търговско решение Предприятие решение
$ 500 до $ 1000 Еднократни такси $ 2500 еднократна такса
0,5% такса за входяща транзакция $ 500 минимална такса на месец
Нулеви такси за изходящи транзакции 0,05% до 0,4% такси за обработка на крипто
1% такси за стабилни монети и жетони 0,1% до 1% такси за стабилни монети и жетони
0,5% SEPA такси за теглене $ 350 месечна такса за неликвидни токени
1,5% SWIFT трансферни такси

Подобно на много надеждни шлюзове за плащане, B2BinPay разполага с лесен за използване API, който компанията може да ви помогне да интегрирате с вашия бизнес. За непосветените API помага да автоматизира целия процес на събиране на плащания. 

На свой ред можете да се съсредоточите върху маркетинга и управлението на вашия бизнес, без да се притеснявате дали клиентите ви могат да завършат покупките си успешно. Що се отнася до тегленията, можете да осребрявате доходите си ръчно или да упълномощите B2BinPay да извършва автоматично плащания по банковата ви сметка. 

Мултивалутна крипто борса

Едно от най-трудните ограничения на много крипто плащания идва, когато трябва да обменяте плащания, получени чрез altcoins, към валути BTC или FIAT. Трябва или да използвате платформа за търговия на трета страна, за да обменяте крипто или да се изправите срещу експлоатационни такси.

 B2BinPay идва с вътрешна борса, която можете да използвате за обмен на широк спектър от крипто на изключително ниски такси. Компанията ви позволява да обменяте всички свои поддържани алткойни, включително Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple и EOS. 

Услугата за обмен на B2BinPay работи по изключително ясен начин. Освен това е автоматизиран, което гарантира, че получавате крипто точно както искате. По подразбиране системата е програмирана да приема плащания, използвайки различни алткойни.

 Но след получаване на монетите, B2BinPay ги преобразува в:


 • USD / EURO / GBP можете да теглите по банковата си сметка
 • BTC / ETH / XRP и др.
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD и др.

За най-доброто изживяване B2Bin PAY препоръчва на търговците да използват следните три инструмента за интегриране на плащания:

 • Woo КОМЕРС
 • Magento
 • PrestaShop

Горещи, студени и топли портфейли

След като стартира в момент, когато криптобизнесите са изложени на широко разпространен хакер, B2BinPay е въоръжен с три портфейла, които отговарят на различни случаи. Той разполага с горещи портфейли, които помагат временно да се съхраняват алткойни веднага след получаването им от купувачите. 

След това той прехвърля монетите ви в студени портфейли, които предлагат желязна, защитена от хак защита. Но за да сте сигурни, че можете да изтеглите парите си бързо и удобно, B2BinPay разполага и с топли портфейли. За да бъдем точни, топлите портфейли осигуряват по-добра сигурност от горещите портфейли, но позволяват по-бързи плащания в сравнение със студените портфейли.

Като доставчик на B2B услуги, B2BinPay предоставя специални предимства на търговците, които използват портфейлите му. Това са:

 • Автоматично оттегляне на разрешението
 • Многобройни алткойни, включително жетони и стабилни монети
 • Прозрачни такси
 • Записи в историята на транзакциите
 • Защитен API с пясъчник
 • Изчерпателни записи в реално време
 • Изключително ниски такси

Портфейлите на компанията поддържат повече от 888 монети. И с всички тях B2BinPay предлага несравними ниски такси за транзакции. Също така е много бърз, въпреки че скоростта на плащане варира от една до друга крипто. 

По-важното е, че B2BinPay предоставя голямо удобство на бизнеса, който използва както големи, така и малки криптовалути. Собствениците на фирми могат да използват Bitcoin, NEO и Ethereum, за да прехвърлят пари, които възнамеряват да изтеглят, по своите банкови сметки. Но ако искат да съхраняват пари в брой, използвайки крипто, който не се колебае често, те биха могли да използват стабилни монети.

Първи стъпки в B2Bin PAY

За да получите B2BinPay шлюз за плащане, трябва да изпратите заявление, като попълните кратък формуляр онлайн. Посочвате вашето име, имейл адрес, телефонен номер и предпочитания от вас език за контакт. За справка, компанията поддържа английски, испански, арабски, руски и китайски.

След като предоставите подробностите и изпратите заявлението си, B2BinPay се свързва с вас чрез вашия телефонен номер за допълнителна поддръжка. Компанията осигурява индивидуално включване на своите платежни процесори, портфейли и обменна услуга.

Комуникация и поддръжка

B2BinPay предоставя персонализирана поддръжка на клиенти още от момента, в който кандидатствате за използване на нейните услуги. Обаждате се от професионален агент, който ви води през целия процес на интегриране на вашия бизнес със системата. 

Компанията предлага персонализирана поддръжка на множество езици, както беше споменато по-рано. Основният му комуникационен канал е чрез телефонни разговори. Можете обаче да се свържете с агенти за поддръжка чрез имейл на [имейл защитен]

Ако предпочитате да входящи компании чрез техните акаунти в социалните медии, можете да се свържете с B2BinPay във Facebook, Twitter или LinkedIn. Независимо от вашия комуникационен канал, компанията предоставя постоянна поддръжка, за да гарантира, че получавате качествена помощ. 

Заключение

B2BinPay е крипто портал за плащане с разлика. Той позволява на търговците да приемат плащания с помощта на множество алткойни и токени чрез защитения си API и при невероятно ниски такси. B2BinPay също така помага на собствениците на фирми да обменят крипто и да ги изтеглят по своите банкови сметки. И в случай на някакви проблеми, компанията осигурява денонощна поддръжка на клиенти.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector