Трите най-популярни крипто промоции за онлайн хазарт

Хазартните промоции са начинът, по който операторите ви привличат към вълнението. Повечето ще ви предложат примамлива бонус за депозит. Мнозина ще ви позволят да си върнете част от загубените залагания, а други пак ще излязат с уникални промоции в опит да разграничат своето казино от всички останали казина. Това винаги е било вярно дори в дните, когато на ивицата в Лас Вегас съществуват само казина. Също толкова вярно е и в света на биткойн хазарта.

Да сте наясно с най-често срещаните видове хазартни промоции, да разберете как да се възползвате от тях и да знаете условията, които идват заедно с приемането на определени видове промоции, е от ключово значение за печелене на пари в спортната книга, на масите и дори в покер зала. Така че е време да се включите в състезанието и да разберете как можете да се възползвате от най-често срещаните видове промоции в биткойн хазарта.

Биткойн депозитни бонуси

Ако хазартните промоции имат за цел да ви свържат, депозитните бонуси са предназначени да ви помогнат да започнете с гръм и трясък. В крайна сметка, бонус за депозит са безплатни пари. Сайтовете за хазарт на биткойни не ви дават само 5% или 10% по начина, по който биха спестили сметка на фондовия пазар. Говорим за 50% -100% за вашия биткойн само за извършване на първи депозит.

Бъдете сигурни, че предлаганите от бонусите за депозити биткойн сайтове за хазарт са реални. Особено ако имате работа с най-добрите кучета като Bodog, Intertops или BetOnline например. Всеки от тези сайтове предлага 100% бонус за депозит. Мачовете на Bodog до $ 200, Intertops до $ 500 и BetOnline до $ 1000. Въпреки това в живота има една поговорка. Ако нещо е твърде хубаво, за да е истина, вероятно е така. Както при много други неща в живота, и в тези бонуси има уловка.

Как да печелите бонуси за депозит в биткойн

Бонусите за депозити понякога се наричат ​​бонуси за депозит при преобръщане. Това е така, защото по същество трябва да изиграете няколко пъти размера на депозита си, за да спечелите бонуса. Биткойн казината и спортните книги могат да ви накарат да играете между пет и 25 пъти вашия бонус за депозит, за да отключите пълната стойност на бонуса. Това означава, че ако депозирате $ 100 и имате право на 100% бонус с изискване да играете пет пъти по-голяма от вашата банкрол, за да отключите този бонус, по същество трябва да поставите залози на стойност $ 500, за да получите пълния бонус от $ 100 или 100% имате право. Не е нужно да харчите 500 долара наведнъж за един залог. Можете да направите много малки залози, но все пак това е нещо, което трябва да имате предвид.

Биткойн бонус за връщане на парите

Представете си, че хвърляте малко криптовалута в слот машина или върху рулетка, губите залога си и получавате нов шанс. Много сайтове за хазарт с биткойни предлагат този вид промоция. Сайтовете обикновено предлагат това, когато имат нова игра, която трябва да изиграят и искат да подтикнат действието в тази посока, или през бавни дни от седмицата като понеделник или вторник, когато искат повече играчи да се регистрират и да направят залог.

Как да спечелите бонуси за връщане на парите

Както беше отбелязано, бонусите за връщане на пари обикновено се предлагат в определени дни от седмицата и на определени маси. Имайте предвид факта, че тези промоции обикновено имат минимални и максимални изисквания за залагане, които трябва да постигнете, за да си върнете парите, и очевидно отгоре те ограничават парите, които можете да върнете на определена сума. Никой не иска да се счупи, като ви върне парите.

Намалени бонуси за сок

Терминът сок се използва в спортните залагания, за да опише сумата, която книгата прави на залог с четни коефициенти. Да приемем, че залагате на баскетбол в НБА. Торонто Раптърс се изправят срещу Бостън Селтикс в балона и шансовете за победа на двата отбора са напълно равномерни. Повечето книги ще изплатят само девет долара при залог от 10 долара, което означава, че всъщност не получавате дори коефициенти. Допълнителният един долар на стойност, който губите, е сокът, който плащате на книгата. Ето как спортните книги печелят в дългосрочен план. Те правят разрез.

Намаленият бонус за сок е, когато книгата предлага да се направи по-малък разрез. Тези бонуси обикновено се предлагат за започване на сезон или за награждаване на лоялни играчи и им дават почивка от време на време. Отново спортните книги ще предлагат това и през нощите, когато се правят по-малко залози, за да се опита да стимулира действието. Обикновено има ограничение за това колко можете да залагате на игри с намален сок.

Докато проучвате начини да се възползвате от бонусите на избрания от вас сайт за хазарт с биткойни, не забравяйте, че има много други видове бонуси и всички те са насочени към това да ви възнаградят за вашата лоялност и да ви примамят да се върнете отново. Имайте предвид всички ограничения и винаги бъдете отговорни с хазарта си.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector