Топ 5 биткойн покер сайта за игра по време на коронавирус

Тъй като броят на случаите на коронавирус в световен мащаб засяга официално повече от 1 милион души, вероятно има много читатели на BTGG, които просто молят за разсейване от случващото се в момента.

Един от начините за успокояване на безпокойството е да ударите покер масите и да се опитате да удвоите този биткойн. По време, когато всеки търси спокойствие, сигурност и възможност да се озове от по-добрата страна на трудната ситуация, има смисъл да играе само на най-доверените биткойн покер сайтове, за да отдели време.

Нека да прегледаме петте най-добри уебсайта и да видим кои оператори предлагат на покер играчите най-добрия удар за своите биткойни.

Покер за запалване

Ignition Poker е едва на четвъртата година от съществуването си. Той става все по-популярен, защото това е биткойн покер платформа, която приема американски играчи. Не всяка платформа го прави. Бързо се превръща в чудесна алтернатива на други големи играчи в онлайн покер сцената. Играчите, които искат да добавят допълнителни 25% към своята банкрол, не е задължително да се притесняват за печалба на масите. Простото депозиране на Bitcoin или Bitcoin Cash в сметка Ignition Poker получава на потребителите 25% бонус за добре дошли. Толкова е просто!

Ignition Poker позволява на играчите да седнат анонимно на масата. Сайтът предлага много щедри турнирни гаранции и е оптимизиран за мобилни устройства, което означава, че играчите могат да поставят своите покер чипове в средата на масата от всяко място, използвайки всяко устройство.

Сайтът предлага 24 седем поддръжка и въпреки че криптовалутата е най-добрият начин за депозиране на средства, играчите могат да използват и традиционни методи като кредитни карти, за да влязат в играта.

America’s Cardroom

America’s Cardroom е един от най-старите държавници на всички сайтове за покер, които са подходящи за биткойни, които преглеждаме. Имайте предвид, че само защото покер залата е подходяща за биткойни, не означава, че сайтът е измислен само за ентусиасти на криптовалутите.

America’s Cardroom е на 19-та година от съществуването си и предлага над 1000 различни игри за игра. Повечето други покер сайтове, които се предлагат на пазара като приятелски настроени към биткойн сайтове, може да се погрижат само за хардкор ентусиастите на блокчейн, но American Cardroom първоначално е обслужвал много по-широка аудитория и все още го прави днес.

Готиното при America’s Cardroom е, че сайтът приема повече от 40 криптовалути. Основният недостатък е, че потребителите на Windows трябва да изтеглят софтуер, за да влязат в системата.

BetOnline и SB Poker

BetOnline / SB Poker започна да предоставя на онлайн играчите на покер място за игра през 2004 г. Оттогава популярността на уебсайта нарасна. BetOnline се фокусира върху спортни залагания, но SB Poker е платформата, която осигурява всички зали за карти.

SB Poker се предлага в повечето страни, включително САЩ и Канада. Австралийците изглежда са странните мъже на тази платформа (не се притеснявайте, има много други възможности). SB Poker започна да приема само биткойни, но сега приема DASH, Litecoin, Ethereum и Bitcoin Cash.

Минималният депозит и теглене в SB Poker е само $ 20, докато максималното теглене е $ 10,000. Отнема само 48 часа, за да бъде обработено теглене.


Bodog Poker и Bovada Poker

Bodog и Bovada са собственост на едни и същи оператори, така че има смисъл да ги обедините. Имайте предвид, че Bovada Poker е отворен само за американци, а Bodog Poker е само за канадци.

И двата сайта са чудесни за начинаещи, защото минималният депозит за всеки от тях е само $ 10. Говорете за най-долния начин да влезете в играта! Максималното теглене е $ 9 500, а максималният депозит е $ 5 000. Други биткойн покер сайтове може да позволят по-високи лимити, но за повечето играчи горните лимити трябва да са достатъчни. Играчите, които искат да залагат на покер масите с доверена марка, биха се справили добре с Bodog или Bovada.

Интертопове

Въпреки че името на марката Intertops не е толкова добре познато като Bodog, точно както техните конкуренти, Intertops започна като доминираща сила в света на хазартните игри и скочи върху биткойн бандата няколко години след появата на крипто.

Intertops приема само биткойни, така че тези, които искат да използват алтернативни монети, ще трябва да търсят другаде.

Хубавото при избора на Intertops е, че той е достъпен за играчи от цял ​​свят, освен за Австралия. Това е чудесна платформа за начинаещи, защото максимумът, който играчът може да депозира, е 2500 щатски долара. Въпреки че почитателите на покера могат да видят това като недостатък, за играч, който обича кеш игрите, е по-малко вероятно те да бъдат тормозени от играчи с масивна банка, която иска да смаже конкуренцията.

Ето го! Първите пет биткойн покер сайта, които да разгледате по време на тази пандемия на коронавирус. Всеки от тези сайтове предлага висока степен на поверителност, възможност да започнете с нисък минимален депозит и възможност да седнете на покер масата и да спечелите повече биткойни, използвайки здрава покер стратегия. Успех в избраната от вас покер зала!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector