Ще продават ли някога сайтовете за хазарт на биткойни директно биткойн?

Крипто новинарските обекти в мрежата съобщават за това PayPal може да е на път да направи набег в криптовалута по голям начин. С приблизително 325 милиона активни акаунта в PayPal, разпространени по целия свят, всяко официално приемане от платежния гигант би било голяма стъпка напред за Биткойн и всички други криптовалути. Все още не е официално, но също така не е тайна, че PayPal наема разработчици на блокчейн, което означава, че използването на PayPal като рампа за криптовалута (и това PayPal да събира такси за това, което е, което компанията прави най-добре) не е изключено.

Подобен голям ход наистина би отворил шлюзовете, доколкото възможностите за ускорено приемане на криптовалути по окончателен начин. Как влияе това върху биткойните, що се отнася до хазартната сцена?

Естествено, хазартните уебсайтове правят пари, като предоставят на къщата предимство пред комарджията, но те също могат да правят пари, като събират такси. Тъй като хазартните оператори използват криптовалута, за да се опитват да избягват да се занимават с доставчици на плащания на трети страни като PayPal, може да има смисъл тези оператори да продават и биткойн директно.

Дали сайтовете за хазарт в крайна сметка ще се присъединят към PayPal и предлагат на комарджиите рампа за крипто, без да се налага да използват трета страна?

Как сайтовете за хазарт могат да предлагат директно биткойн

Както при всеки голям ход, който увеличава приемането на крипто, хазартният свят ще се нуждае от голямо домино, за да падне, за да могат сериозните комарджии да го приемат сериозно. Така че надеждата ще бъде, че основен хазартен оператор като Бовада може да е първото домино.

По-рано Бовада е била собственост на канадски милиардер на име Калвин Еър, който също е гражданин на Антигуа, карибска държава, която предоставя на хазартните оператори благоприятна регулаторна среда. Ayre има достатъчно дълбоки джобове, за да наеме разработчици на блокчейн и да създаде своя собствена борса. Освен това е достатъчно осведомен, за да популяризира добродетелите на криптовалутите. Ayre е голям фен на Bitcoin SV и неговата медийна компания също управлява забележителен уебсайт за криптовалута.

Ако искаше, Айре можеше просто да изгради крипто борса, да намери богати хора, които да осигурят ликвидност на тази борса, и да наеме разработчици, които да я управляват от гледна точка на сигурността. Би било съвсем естествено той да предложи споменатата услуга на бившата си компания Bovada. Разбира се, ръководството на Bovada може лесно да наеме доставчик на търговски услуги на трета страна в пространството на Bitcoin като BitPay или Coinbase, за да интегрира просто възможностите на портфейла директно в платформата на Bovada. Всъщност би било наистина лесен преход за толкова голяма и популярна марка като Бовада, за да се позволи на комарджиите да купуват биткойн директно на уебсайта на Бовада.

Използване на Blockchain за предоставяне на биткойн директно на сайтове за хазарт

Освен че трябва да наемат разработчици или директно да приемат партньорство с крипто борса, опция за по-малките хазартни оператори е просто да използват блокчейн проекти, предназначени да предлагат търговски услуги по децентрализиран начин с голяма отстъпка в сравнение с Visa, MasterCard или дори PayPal.

Един такъв проект се нарича Flexa. Flexa използва децентрализирана мрежа и благоприятен модел, който урежда плащанията за по-малко от една секунда. Нейната мрежа гарантира нулев риск по отношение на измамите и възстановяванията на плащания. Той също така позволява на потребителите да харчат криптовалута, докато получателят на тези плащания (в този случай хазартни оператори) може да избере да получава плащане в крипто или традиционни национални валути. Това го прави ефективно, печелившо и сигурно да приемате криптовалута, без да се налага да наемате разработчици, да изграждате борса или да правите бизнес с по-скъпи доставчици на плащания от трети страни като Paypal.

Ако е толкова лесно, защо операторите на хазартни игри не продават директно биткойн?

Реалността е, че дори за голям хазартен оператор като Bovada Bitcoin Casino, който вече приема криптовалута за залагане, пазарът за комарджии, жадни да купуват Bitcoin директно от оператор, вероятно е все още сравнително малък. Ако PayPal наистина потвърди голям ход в покупката и продажбата на биткойн през следващата година, всеки бизнес, който използва PayPal или други платежни процесори като Visa или MasterCard, ще трябва да помисли да направи същото.

Онлайн хазартната индустрия, която вече се оказва крипто приятелска, вероятно ще бъде една от първите индустрии, които следват примера, след като PayPal докаже, че участието в крипто транзакции и предлагането на директна рампа е печелившо. Смешното е, че с голям ход PayPal може да научи хората да не използват PayPal и подобни услуги, но същата опасност не съществува в света на хазарта, защото хазартните сайтове в крайна сметка обръщат по-голямата част от печалбата си благодарение на къщата, а не толкова заради таксите, свързани с плащанията.

Потърсете предлагането на възможности за директно купуване и продажба на биткойни, за да бъдете страхотна хазартна игра за хазартните оператори в бъдеще. Въпрос на време е.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector