Как хазартът помага да се оформи бъдещето на биткойните

Крипто хазартът съществува от години и индустрията само се разраства. Той нараства толкова силно, че ефектите на залагащите, които търсят биткойн, алткойни и блокчейн да поставят своите залози, са неоспорими.

Bitcoin.com изчислява, че между 2014 и 2017 г. повече от 4,5 милиарда долара в биткойн бяха заложени от комарджии. С традиционните лицензи за хазарт, които днес се раздават в щата щат в Америка, хазартът ще продължи да се превръща в по-голяма част от западното общество. Това може да означава само, че идеята за залагане в биткойн ще продължи да расте с течение на времето.

Защо хазартът е един от най-честите случаи на биткойн

По-евтино е да залагате в биткойн и други криптовалути, за разлика от традиционната фиатна валута. Използването на децентрализирана мрежа за равнопоставено плащане като биткойн за вземане на залози означава, че не се плащат такси на Visa, Mastercard, Paypal, Skrill, Neteller или на друг доставчик на плащания от трети страни. Това също така означава да не се налага да играете по правилата. По дяволите, няма правила, когато става въпрос за приемане на криптовалути като плащане или изплащането им за печеливш залог. Биткойн казината сами определят правилата.

На теория това би трябвало да е от полза за казината дори повече, отколкото за залагащите, но играчите могат да благодарят на обществото на свободния пазар, в което живеят, за конкурентните коефициенти и промоции, които получават. Много биткойн казина и спортни книги предлагат коефициенти и промоции, които надвишават традиционните хазартни сайтове с една миля. Те предават спестяванията си от такси на играчите, тъй като има все повече и повече конкуренция за биткойн залагания, тъй като криптовалутите продължават да придобиват легитимност по целия свят.

Друга огромна причина, поради която биткойн хазартът процъфтява, е, че самият биткойн е огромен хазарт. Инвеститорите определено имат силно желание за предложение с висок риск и висока награда. Биткойнът и хазартът буквално имат една и съща целева аудитория. Много проницателни инвеститори, включително милиардери като Тед Леонсис, Марк Кубан и Уорън Бъфет, споменават инвестициите в криптовалута като хазарт много пъти преди..

Може ли хазартът да намали нестабилността на биткойн?

Инвеститорите, които разглеждат хазарта и криптовалутата като едно и също, трябва да имат предвид, че повишеният интерес към легализиране на хазарта в Северна Америка и нарастващият брой биткойн хазартни сайтове, отварящи се за бизнес на отворения пазар днес, може всъщност да намалят нестабилността на цените на Биткойн.

Тъй като все повече хора свикват да залагат с криптовалути и използват цифрови активи за безброй други цели, точно това трябва да се случи. Биткойнът вече е на близо 12 години и през следващото десетилетие най-добрите криптовалути в света трябва да докажат своите случаи на използване в реалния свят или да пропаднат напълно. Биткойн пуристите ще продължат да твърдят, че създателят, който е родил индустрията на блокчейн, никога няма да умре и че всъщност той ще продължи да бъде възприет в цялото общество.

Тъй като целият клас активи на цифровите валути узрява, има смисъл само, че нестабилността в цената на тези цифрови активи ще намалее. Колко иронично!

Бъдещето на биткойните вече не е голяма хазартна игра

Със спортни книги като Bodog, Bovada, 5Dimes, Betcoin, 1XBit и други, които печелят все повече и повече печалба, като залагат на криптовалути, може да се каже, че самият Bitcoin вече не е толкова голям хазарт, както преди. Разбира се, все още ще има значителни колебания на цените и много новинарски доклади, денонсиращи цифровите валути и лицата и технологиите, които ги управляват, но в действителност правата на индивида са в основата на всяко социално движение в днешния свят, в който живеем в.

Помисли за това. Правителствата предприемат репресии срещу корпорации, които купуват и продават данните на потребителите си за милиарди долари всяка година. Правата на жените, достъпността, расата и въпросите, свързани с пола, поддържат гласа на индивида в сърцето си и като отделни личности всеки човек на планетата се грижи за контрола върху неговата стойност. Това включва както тяхната собствена стойност, така и тяхната нетна стойност.

Така че, тъй като биткойн хазартната индустрия продължава да се разраства, все повече хора ще се възползват от предимствата. Това включва не просто получаване на по-добри коефициенти, но залагане на сайтове, които изобщо нямат предимство и позволяват на потребителите да залагат един срещу друг направо.

Излишно е да казвам, че бъдещето е светло за цената на биткойн и желанието на комарджията да спечели.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector