McAfee възнамерява да бъде едновременно президент на САЩ и британски министър-председател, Greenlights за друг бик пазар?

реклама Phemex

  • McAfee получава затвор два пъти в седмицата, след което разкрива намеренията си да станат британски премиер и президент на САЩ едновременно
  • 90% от анкетираните в президентските социологически проучвания на McAfee’s гласуваха „да“ в Twitter
  • Макафи в разговори с кубинските правителства, за да помогне на нацията да изгради национална криптовалута
  • Когато Макафи става американски президент през 2020 г. и също така получава седалището на министър-председателя, какво повече може да поиска крипто обществото?

Джон Макафи все още остава една от движещата сила на криптопространството и неговото влияние едва ли остава незабелязано, особено от правителствата, които изглежда искат или експертните мнения на крипто Месията, или някои други, които имат голям проблем с неговата значимост.

Последните няколко седмици бяха особено драматични за популярния ентусиаст на криптовалутите Джон Макафи. Преди няколко седмици Джон бе забелязан на брега на Куба, където според доклада той помага на кубинското правителство по отношение на изграждането на национална криптовалута.

Това стана след като поредица от събития, свързани с укриване на данъци или дългогодишното му дело за убийство в САЩ, доведоха до това агенциите да издирват упорития фен на криптовалутата и Макафи трябваше да бъде в бягство да избяга възможно задържане.

ЦРУ се опита да ни вземе. Сега сме на море и ще докладваме по-скоро. През следващите няколко дни ще продължавам да съм тъмен. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– Джон Макафи (@officialmcafee) 19 юли 2019 г.

Разкрита лодка за свобода

Подробностите, свързани със срещата с кубинското правителство, все още предстои да бъдат оповестени. Докато търгуваше с яхтата си (лодка за свобода) заедно със съпругата си Джанис и няколко други членове на екипажа и тежко оръжие, Джон пуснати снимки от морето, където той твърди, че по това време всички членове на борда на „Лодка за свобода“ са били на няколко метра един от друг, за да се избегне вонята да не се къпят след 5 дни.

Аксел. Едва чака, докато стигнем пристанището и може да слезе от тази изоставена от Бог лодка, която загуби климатик и вода 18 часа след пътуването. Никой от нас не се е къпал 5 дни. Всеки от нас стои на метър един от друг, когато говорим. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– Джон Макафи (@officialmcafee) 22 юли 2019 г.

Макафи задържан без арест

По-късно новина за арест дойде чрез официалния представител на McAfee Twitter акаунт, в който бяха пуснати снимки, показващи Макафи в затворено пространство (предполагаема полицейска клетка), където той твърди, че е контрабандирал телефони. Причините за ареста, както по-късно заяви McAfee, се основаваха на притежание на оръжие, което не беше пряко обидно. Един от туитовете, които влязоха по-късно, потвърди, че Макафи, съпругата му Дженис и екипажът му са били задържани без арест. Кучетата му също бяха поставени в отделни арести.

Вторият ми арест за една седмица – рекорд според мен. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– Джон Макафи (@officialmcafee) 25 юли 2019 г.


McAfee освободен от задържане

Преди повече от 24 часа Макафи се обяви освободен от задържането в Доминиканската република, където той твърди, че кучетата му все още са задържани, тъй като Джон, съпругата му и екипажът са депортирани.

Напускане на задържането (не съдете погледа ми – четири дни затвор). Бях добре лекуван. Ръководителите ми бяха любезни и услужливи. Въпреки полезните обстоятелства, решихме да продължим напред. Повече по-късно. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– Джон Макафи (@officialmcafee) 24 юли 2019 г.

John’s “Dinkle” At Stake!

Междувременно Джон е твърд фен на биткойните и вярва, че цифровата валута ще достигне цена от 1 милион долара до края на 2020 г., обещавайки изяде собственото му пиле ако събитията се развият по различен начин. По изчисление мъжествеността на Джон може да не остане ненаказана, ако биткойнът не успее да достигне ежедневна цена с около $ 2000 всеки ден до края на 2020 г..

Пътят към двойното лидерство

Когато всички неща започнаха да се оформят, Джон отново разбуни Twitter, както той съобщи намеренията му да стане президент на САЩ. Както е това няма повече новини, интересната част разкрива и амбицията му да стане едновременно британски министър-председател. Според Джон той е гражданин на двата региона и също отговаря на изискванията да ръководи и двете нации.

За тази цел McAfee организира мини онлайн анкета в Twitter и за вземане на проби от общественото мнение. Невероятно е, че около 90% от анкетираните имат гласуваха „Да“ на двойното ръководство на Джон.

Като се има предвид, че в никоя от страните няма закони, в които изрично се посочва, че лидерът на страната не може да бъде и лидер на друга държава, и като се има предвид, че тази концепция не е по-абсурдна от съществуващата двупартийна система, разделяща двете страни по средата, трябва ли да се придържам към то?

– Джон Макафи (@officialmcafee) 26 юли 2019 г.

И на двата места, какво се случва по-нататък?

Е, да се вярва, че Джон някога ще стане едновременно президент на Съединените щати и британски министър-председател, е смешно, но поне една позиция в даден момент е възможна ситуация.

Джон Макафи като президент на Съединените щати винаги изписва „бик“ за крипто пазарите. Това най-малкото много американци биха оценили и заради което с удоволствие биха се събрали.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector