Бит свържете Slapped Big-Time с аварийно прекратяване на ценни книжа и отказ от поръчка

реклама Phemex

Когато инвеститорите бяха доволни от надуването на лихвите на крипто-валутите, четвъртък беше ден, когато Б.itcoin продължи на изчакване тъй като комисарят по ценни книжа в Тексас (TSC) отбеляза заповед за спешно прекратяване и въздържане, за да предотврати работата на Bit connect. Обезсърчаващата организация е добре известен етап на заемане на биткойни с капитализация на витрина от 4,1 милиарда щатски долара и от известно време е обвинявана за внезапни решения.

Бит свържете наредено да не бъркате с Тексас

Поръчката, приета от тях, е да се сложат край на различните спекулативни програми, работени от Bit-connect, “се запознава публичното изявление,„ чуждестранна организация, която иска част от общата индустрия от 4,1 милиарда долара за своите монети в цифрова валута. “ Coingape.com профилирана след това декларация за напрежение в биологичната система относно спекулациите на Bitconnect още през ноември, а също и чрез парче за оценка. В този момент, както сега се показва авторитетно, стресът беше в по-голямата си част заради гаранциите, дадени от английската организация, които изглеждаха неразбираемо Понци.

„Bit connect иска финансови специалисти за проекти, базирани на криптографски пари, които случаите на организацията ще осигурят годишна възвръщаемост от поне 100%“, планира TSC. В следствие на определянето на начина, по който издават собствени монети с връх от 28 милиона, TSC продължава, „Организацията очаква хората да използвайте биткойн, по-уредена цифрова валута, за да вложите ресурси в различни програми Bit connect. В една спекулация, наречена Програма за заемане Bit Bit, финансовите специалисти купуват Bit connect Coins, които се дават на „Bit connect Trading Bot“, за да произведат „възвръщаемост до 40% на месец“.

В настоящия случай контролерите по всяка вероятност се отказват от перспективата за повече стартови предложения на монети, нерегламентирани, които ще бъдат публикувани на своите избиратели. В действителност, в официалното изявление се отбелязва, „Операторите на сделки за Bit connect се фокусират върху жителите на Тексас и допълнително обитателите на различни щати чрез сайтове, уеб базирани социални мрежи и онлайн търговски центрове като craigslist“, потвърждават те. И като се има предвид, че е шантаво, най-добрият сценарий да очакваме, че Тексас поема огромна роля в приетия трик, тук отново е обосновката на контролера: „Във всеки случай бизнес специалистите не са включени като оператори на Bit connect, за да предлагат ценни книжа в Тексас. ”

Изявления, издадени от TSC в подкрепа на тяхното решение:

TSC виж допълнително, казва, че се предлага ново и предлагано начално предлагане на монети от организацията, резервирано само след няколко дни, и как тя „работи на сайтове и предава уеб базирани реклами, за да привлече специалисти по сделки, които нарича„ издънки “. Организацията предоставя демонстриращи материали на членовете, включително в уеб представленията, и им плаща комисионни за препоръки, които са резултат от интереси в проектите на организацията.

Комисарят по ценните книжа Травис Дж. Ийлс допълнително потвърждава онова, което някои от криптогрупата също са разстроили, че организацията „не е открила за всички намерения и цели нищо относно своите принципали, парично състояние или методологии за осигуряване на ползи за финансови специалисти. Не е дал физически адрес в Англия. “

Изявлението на съжаление от десетките министри на странната организация обикновено включва установяване на корелация с неясния характер на Сатоши Накамото и липса на централизация около Биткойн подредете. Това е замъгляване на крипто водите, които са наклонени за разглеждане.

Обобщавайки целия проблем, можем само да кажем, че независимо дали го намирате за разумен или не, една гледна точка към постъпките на асоциацията е очевидна: те са получили топли термини за контрольорите, които в момента грабват подходите, за да изпушат такива предприятия, използвайки законни ходове други автентични и похвални задачи могат в крайна сметка да бъдат изчистени в.

Кажете ни вашите мисли за bitconnect в коментарите по-долу или ни пишете на [имейл защитен]


Представеното съдържание може да включва лично мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за вашата лична финансова загуба.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map