Това са най-възнаграждаващите крипто кранове през февруари 2021 г.

крипто кранове

Смесителите за биткойн съществуват като лесен начин да получите безплатно криптовалути. В интернет има десетки от тях, до които всеки може да влезе и да получи любимите си криптовалути, без да ги плаща. На някои сайтове ще трябва да изпълните няколко задачи, за да получите крипто в замяна, докато на други всичко, което трябва да направите, е да завъртите колело или и двете.

Докато всички крипто кранове предлагат безплатни криптовалути, някои са по-добри от други. В тази статия ще разгледаме тези, които дават най-много награди. Независимо дали просто въртите колелото или изпълнявате задачи, можете да сте сигурни, че тези кранове ще ви донесат най-доброто възнаграждение.

Безплатен Dogecoin

безплатен dogecoin - един от най-добрите крипто кранове

Dogecoin наскоро превзе криптовалутното пространство. Много хора внезапно развиха интерес към криптовалутата, след като тя се събра 300% за един ден. Ако сте от тези хора и бихте искали да получите безплатно DOGE, Безплатен Dogecoin е мястото, където да отидете.

Този кран издава изключително Dogecoin и е един от най-добрите. С него можете да спечелите до 145000 DOGE за едно завъртане. В доларово изражение можете да спечелите до 15 долара за час и можете да въртите на всеки час, за да спечелите повече. Този кран също има програма за реферали, в която можете да спечелите 50% от това, което вашите реферали печелят от техните завъртания. Освен това получавате безплатен билет за лотария всеки път, когато някой от вашите реферали завърти колелото. Можете да изберете вашият Dogecoin да бъде доставян в личния ви портфейл всяка седмица или можете да го изтеглите ръчно в портфейла си.

Бонус биткойн

най-добрите крипто кранове

С този кран потребителите могат да спечелят до 5000 сатоши на всеки 15 минути, когато въртят колелото. Той не изисква никакви задачи, просто се върти и е един от най-щедрите биткойн кранове онлайн. Рефералният бонус ви плаща 50% от това, което вашите препоръчани приятели печелят за цял живот. Кранът добавя 5% от общото ви салдо в портфейла към сметката ви всяка вечер, стига да правите поне един иск всеки ден.

Безплатен кран

FreeFaucet - един от най-добрите крипто кранове

Това е един от мултивалутните крипто кранове, които издават както биткойн, така и алткойни. Получаването на криптовалути е толкова лесно, колкото щракването върху бутона за рекламация на уебсайта. Безплатен кран в момента поддържа 17 крипто. Те включват най-добрите като Bitcoin, Ethereum, XRP и наскоро популярните – Dogecoin. Лесно ще намерите един от любимите си сред тях.

Едно нещо, което отличава този уебсайт, е, че той не ви дава просто безплатна крипто, но предоставя образование за криптовалути, за да можете да научите повече за тази индустрия. Можете да печелите повече, като участвате в няколко прости задачи, като проучвания, гледане на реклами и т.н..

Freebitcoin.io

най-добрите крипто кранове

Ако търсите най-възнаграждаващите биткойн кранове, със сигурност не можете да пренебрегнете този. Freebitcoin.io ви дава биткойн на стойност $ 300 за един час; всичко, което трябва да направите, е да се въртите. Той също така гарантира 50% бонус върху приходите ви от реферали, което е съществен бонус, като се има предвид колко те могат да направят. Изтегляте своите биткойни в личния си портфейл, след като достигнете минималната сума без никакви неприятности и го използвате за каквото искате.

Moremoney.io

Както подсказва името, този кран буквално плаща повече от повечето в пространството. С едно часово завъртане можете да спечелите $ 500 в биткойн. Има 25% бонус за препоръки за вас, ако насочите приятелите си към крана и те започнат да печелят, но има още повече. Можете да получите още малко биткойн, като изпълнявате прости задачи, като например посещение на кратки връзки, попълване на PTC и стени за оферти. Няма ограничение за това колко можете да спечелите с този кран, защото можете да въртите колкото пъти предпочитате и да препоръчате колкото искате приятели.


Allcoins.pw

Търсите ли мулти-валутен портфейл? Allcoins.pw е един от най-добрите. Както подсказва името, това е кран за всички монети, но повечето от наградите се изплащат в биткойн. Има класически кран, а също и автоматичен кран. Можете да играете няколко игри, за да спечелите BTC, които лесно можете да конвертирате в други криптовалути в крана, ако искате. Има и функционалност за копаене на Monero, която изплаща и награди за добив в биткойни. Наградите могат да бъдат изтеглени във FaucetHub или в личния ви портфейл.

ES кран

Това е един от добре познатите крипто кранове, които поддържат 13 криптовалути, които могат да бъдат получени безплатно. Той има кратък интервал за вземане от 5 минути, което означава, че можете да се въртите по-често и потенциално да печелите повече. За разлика от много кранове, вие трябва да решавате капча, а не да въртите истинско колело. Освен криптовалутите, кранът има свои собствени монети, наречени ES монети, които можете също да печелите и лесно да конвертирате във всяка от поддържаните криптовалути. Можете да участвате в офертни стени и PTC, за да печелите повече, и можете да добиете своя собствена крипто. Потребителите на Coinbase изтеглят своите награди безплатно.

Кран

Кран дава безплатни награди в 8 криптовалути, а именно Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Dash, Tron, Zcash и Digibyte. Получавате награда главно за изпълнение на прости задачи като проучвания, стени за оферти и гледане на игри. Освен това можете да получите награди за постижения и редица други, както и бонуси за препоръки за всички ваши приятели, които добавите към крана. Можете лесно да изтеглите наградите си по всяко време.

Заключение

Това са високоплащащи крипто кранове, които можете да използвате, за да получите безплатни цифрови активи през февруари 2021 г. Независимо дали сте нов в криптовалутите или просто искате да получите още малко, без да плащате за тях, тези кранове ще ви помогнат да постигнете целта си. Може да не е много, но не боли да правите забавни неща и да получавате награда за това, така че опитайте.

Препоръчано изображение: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector