Това са най-възнаграждаващите биткойн кранове през септември 2020 г.

Смесители за биткойн

Смесителите за биткойн са лесен начин да получите биткойни в най-малките единици, известни като Satoshis. За тези, които са се заинтересували по-специално от криптовалути и биткойни, те могат да бъдат чудесен начин да спечелите безплатни криптовалути. Някои от крановете просто присвояват определени суми Satoshis на акаунтите на участниците в рамките на дълъг период от време, докато други изискват те да извършват някои дейности, като преглед на реклами, вземане на анкети и т.н..

Тази статия подчертава най-възнаграждаващите биткойн кранове, които можете да използвате, за да получите безплатно някои сатоши и ако се мотаете достатъчно дълго, може да получите достатъчно биткойни, за да експериментирате с BTC транзакции или да правите други интересни неща, за които крипто хората използват биткойн.

Някои може да поискат да се регистрирате, докато други не. Какъвто и да е вашият интерес, има безплатни биткойни за всички и следващите кранове ще могат да отговорят на вашия интерес. Стига да говорим, сега нека да влезем в него. Тук можете да намерите най-възнаграждаващите биткойн кранове от септември 2020 г..

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Това е BTC кран, собственост на минна компания, точно тези, които отговарят за въвеждането на нови биткойни в обращение. Това обяснява защо те дават толкова много безплатни биткойни. Безплатни биткойни ви позволява да получавате BTC на всеки час. Освен това той предлага игри и седмични лотарии, което води до повече биткойни. Вашите монети се съхраняват безопасно в портфейл и таксите им за транзакции са значително ниски.

Ако се придържате достатъчно дълго, за да спечелите до 30 000 сатоши, ще започнете да печелите дневна сложна лихва от 4%. Те също така ви възнаграждават щедро за реферали, което означава, че ако споделите връзката си с реферали с приятелите си и те го използват, за да се регистрирате, ще бъдете възнаградени с 50% от почасовите им приходи и 25% от това, което те печелят в интерес. С 18 милиона потребители на този биткойн кран и поне 10 милиона потребители всеки месец, този уебсайт не може да бъде по-легитимен.

Бонус биткойн

Бонус биткойн е чудесен BTC кран поради факта, че не е нужно да чакате известно време след изпълнението на дадена задача, за да стартирате друга. Що се отнася до този кран, можете да започнете нова задача веднага щом я изпълните, като по този начин не ограничавате печалбите си. Честотата на плащане също е намалена на 15 минути вместо едночасовия интервал, който някои кранове имат, така че можете да печелите по-често от други.

Можете да получите до 5000 сатоши на рекламация с автоматична 5% дневна лихва. Това гарантира, че приходите ви се умножават, като не правите почти нищо. Те също така предлагат 50% бонус за препоръки за цял живот за всички, които са се регистрирали с вашата връзка за препоръка, и можете да изтеглите печалбите си по всяко време без никакви разходи.

FreeBitcoins.com

Това е още един много възнаграждаващ кран за биткойни, който е построен с мисъл за начинаещи. Ако сте нов в крипто пространството и искате да спечелите лесно някои биткойни, това е мястото за вас. Въпреки че основно за биткойни, кранът сега предлага някои безплатни Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte и Монеро.


FreeBitcoins.com доказва, че биткойн може да бъде спечелен по забавен начин, като играете игри и не е нужно да се регистрирате за акаунт. Той е един от малкото, който дава до един цял биткойн само за посещение на уебсайта на всеки десет минути. Едно страхотно нещо с този уебсайт е, че той не само ви позволява да печелите няколко криптовалути, но също така ви дава възможност лесно да разменяте монети точно в крана, без да се налага да ходите на борса. Това не може да бъде по-удобно за начинаещи.

Какво още? Печелите 50% комисионна за всеки приятел, на когото се обръщате, и можете да изтеглите приходите си по всяко време в портфейла си безплатно.

Биткойн извънземни

Биткойн извънземни е един от най-добре плащащите биткойн кранове в крипто пространството. Потребителите могат да спечелят награда до 4000 сатоши, като играят игри и други дейности на уебсайта.

Също така има мобилна версия както за Android, така и за iOS устройства. Това ви дава свободата да продължите да печелите безплатни биткойни в движение, където и да сте, стига да сте с мобилния си телефон. Кранът възнаграждава потребителите на час, така че можете да печелите значително количество биткойни всеки ден.

Лунен биткойн

Лунен биткойн е сред най-възнаграждаващите биткойн кранове. Подобно на freebitcoins.com, той предлага награди в Ethereum и Litecoin в допълнение към Bitcoin. Този кран дава на потребителите свободата да избират в коя криптовалута да получават награди.

На крана има много бонуси и потребителите могат да искат награди на всеки 5 минути. Друго готино нещо при този кран е, че имате свободата да решите колко често да претендирате за награди. Колкото по-дълго оставате на сесия, толкова повече заявявате и само вие можете да решите колко дълго ще останете.

Заключение

Това са най-добрите и възнаграждаващи биткойн кранове, които бихме могли да намерим, и ако търсите къде да спечелите безплатни биткойни, не търсете повече.

Препоръчано изображение: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector