Топ полезни уебсайтове за ентусиасти на криптовалута

Любители на криптовалута

Много се е променило от 2008 г., годината, в която Сатоши Накамото може да революционизира финансовото състояние на света с въвеждането на най-значимите изобретения от нашето поколение: Биткойн и свързаната с него технология, блокчейн.

Бързо напред 11 години, криптовалутите и блокчейн са не само на устните на всички в момента, но те също са в челните редици на иновациите заедно с технологии като AI и IoT. Въпреки че съществуват повече от десетилетие, все още има много място за еволюция и пазарът и технологията тепърва ще достигнат зрялост.

Започването с криптовалути може да бъде изключително плашеща задача за всеки новодошъл. За щастие има много много подходящи онлайн ресурси, които могат да дадат интересни и добри работни познания за технологията зад крипто, за пазара и в крайна сметка дори за това, което предстои.

В тази статия ще изброим най-полезните уебсайтове (и онлайн ресурси) за всеки ентусиаст на криптовалутите. Следват някои ценни онлайн ресурси, които всеки крипто начинаещ може да използва, за да се запознае по-добре със света на крипто и всички негови тънкости..

CoinMarketCap

CoinMarketCap.com е най-популярният сайт за крипто сравнение в цялата криптосфера. Това е мястото за всеки крипто ентусиаст, който иска да провери нещо от списъци с монети, проследяване на цените и много неща, които трябва да знае.

Цялата информация, която уебсайтът се актуализира веднъж на няколко минути. Платформата е от съществено значение за всеки, който иска да инвестира на пазара. CoinMarketCap също така показва разширен анализ на неща като дневни, седмични и месечни стойности на търговия, както и промени в цените за периода. На потребителите се предоставя възможност за филтриране на проекти чрез циркулиращо предлагане, общо предлагане, както и други параметри, както и изчерпателен списък на борсите.

CoinMarketCap не е единственият уебсайт от този вид. Най-добрите алтернативи включват платформи като OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Finder.com

Търсачка е известен глобален уебсайт за сравнение на финанси, подкрепен от много страстен екип, който предоставя съответни проучени ръководства, пазарен анализ, рецензии, финансови сравнения, интервюта, новини и дори подкасти. Това е и един от най-надеждните ресурси в сферата за четене на крипто проекти, блокчейн технология и дори проучване на борси.

Платформата предлага и широка гама от видео предавания, подкасти, интервюта и видео ръководства YouTube, Телеграма, Facebook, Twitter, Потрепване, или Crypto Finder TV.

BitMap.org

Приложение за банкомат за биткойни е мобилно приложение, достъпно както за iOS, така и за Android, което ви позволява да намерите местоположения на крипто банкомати и различни борси за крипто към пари в близост. Платформата е много добре обмислена, тъй като включва местоположението дори на най-новоинсталираните биткойн и крипто банкомати, както и снимки на тях и работното им време.

CryptoPanic.com


Както споменахме по-горе, има множество полезни и добри онлайн ресурси, готови да отговорят на нуждите на крипто ентусиастите от цял ​​свят. Въпреки това, наблюдението на повече от две или три може да се превърне в караница и болка. Ето защо агрегаторите на новини за криптовалути са може би една от най-добрите платформи за използване, ако искате да сте сигурни, че сте в течение с всички най-нови събития.

CryptoPanic е една от най-популярните платформи за агрегиране на новини в сферата. Специализиран екип лекува всичко, което се показва от платформата. Потребителите имат различни начини за филтриране на съдържанието и за създаване на персонализирани списъци с важни за тях уебсайтове. Премиум потребителите са снабдени с куп ексклузивни функции, като например възможността да конфигурират незабавни сигнали и да създават персонализирани RSS / Atom емисии.

Airdrops.io

Airdrops.io е уебсайт, специализиран в агрегирането на всички най-подходящи криптовалутни въздушни капки. Той има удобен за потребителя интерфейс с модерно оформление и позволява на потребителите достъп до различни секции като Exclusive Airdrops, Hot Airdrops, Latest Airdrops и т.н. Едно от най-хубавите неща на тази платформа е фактът, че тя също има различни информативни статии, рецензии и сравнения.

CryptoCompare.com

CryptoCompare е друга платформа, която предоставя статистически подробности и обменни курсове в реално време на крипто общността. Той предоставя на потребителите подробен преглед на цифровите валути, доставчици на портфейли, борси и всякаква полезна информация за добива (като например калкулатори за добив). Както всяка всеобхватна платформа трябва да направи, CryptoCompare също предоставя на потребителите специален раздел с ръководства.

TradingView.com

Както подсказва името му, TradingView е платформа, насочена главно към крипто инвеститори. Това е инструмент за базирано на облак графики и социални мрежи, предназначен да се хареса както на напреднали, така и на начинаещи потребители. Платформата е уникална в смисъл, че предоставя на потребителите възможността да споделят и да си сътрудничат с други активни търговци онлайн, както и да персонализират диаграми и индикатори.

Етланс

Етланс е може би една от най-привлекателните платформи, свързана с Ethereum. Накратко Ethlance.com е изцяло нов и революционен уебсайт на пазара на труда, който работи в мрежата Ethereum. Той е относително подобен на други платформи на свободна практика като Freelancer.com или Upwork, но не изисква никакви такси. Освен това потребителите получават заплащане за своите услуги и вноски в Ethereum.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki е много полезна платформа, която предоставя на своите потребители впечатляваща колекция от крипто статии. Колекцията има някъде между 5500 и 6000 статии на английски език и има всичко – от историята на Биткойн до всякакви новини и други специализирани ръководства.

Заключителни думи

Разбира се, има много други отлични онлайн ресурси в интернет. Този списък не е пълен, но е достатъчен за начинаещи, които искат да научат повече за криптосферата като цяло.

Препоръчано изображение: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector