Преглед на скариди

Скариди е платформа за социална търговия с криптовалута, която ви позволява да автоматизирате вашите сделки. Това значително подобрява начина, по който управлявате портфолиото си. Социалните платформи за търговия, като тази, улесняват търговията с активи, като позволяват дори на начинаещи да копират търговията на по-опитни търговци и да минимизират загубите си, докато учат на работа.

В този преглед на Shrimpy ще разгледаме характеристиките, които го правят уникален, и общите положителни и отрицателни страни на използването на платформата за социална търговия.

Shrimpy Review: Преглед на платформата

Shrimpy е една от водещите платформи за социална търговия в света. Социалната търговия включва управление на портфейл, което означава, че търговци като Shrimpy помагат да управляват средствата на потребителите. Крипто трейдърите могат да поставят портфолиото си на автопилот и да печелят с тази платформа, без да се притесняват от колебанията на пазара и други фактори, които типичните инвеститори трябва да имат предвид.

Засега Shrimpy има над 2 милиарда долара и над 300 000 сделки на ден. Той работи с различни топ крипто борси, включително Binance, Coinbase Pro, Gemini, Kraken, KuCoin, OkEx, Koinly и други. Заслужава да се отбележи, че всяка платформа за търговия може да се счита за най-добрата борса за криптовалута. Следователно работата с такива реномирани борси показва достоверността на платформата за услугите, които предлага.

Как работи скаридите?

Платформата е изградена с универсален API за криптообмен. Това означава, че е в състояние да се интегрира с всяка криптообмен, независимо от дизайна. Потребителите на интегрирани борси, изброени по-горе, могат безпроблемно да свържат Shrimpy с произволен брой от своите акаунти за обмен. След това те могат да автоматизират своите търговски стратегии, като по този начин повишават ефективността и значително намаляват дългосрочните си рискове.

Чрез свързването на техните борсови акаунти, те също могат да копират най-добрите търговци в пространството. Това също е чудесен начин за намаляване на рисковете и подобряване на печалбите. Въпреки че това означава, че те губят, когато търговецът, когото копират, загуби, има по-големи шансове за успех, отколкото когато начинаещите се впуснат да търгуват сами много рано.

Има голямо класиране, с дълъг списък от водещи търговци като лидери, които могат да следват нови. Те търгуват въз основа на различни стратегии, което означава, че винаги ще има търговци с подходящи стратегии за всеки.

Не само това, има нарастваща общност от търговци с различни нива на умения. Като се регистрират, новите търговци могат да бъдат част от тази общност и да се учат от опита на другите, за да подобрят своите търговски познания и да растат заедно.

Преглед на скариди: Основни характеристики

Има много функции на Shrimpy. Ние обаче ще обхванем само следните няколко в този преглед на Shrimpy.

Сигурност

Shrimpy може да се похвали, че сигурността на своите потребители е най-големият приоритет. API ключовете са сигурно шифровани и съхранявани модули за хардуерна защита на валидирани FIPS 140-2. Това гарантира запазването на сигурността и поверителността на API ключовете за обмен. Те също така имат 2-факторно удостоверяване, което насърчават потребителите да активират, за да гарантират допълнително сигурността на средствата.

Ценообразуване

Shrimpy предлага опции за ценообразуване, за да гарантира, че всички са включени. По принцип има два плана, „HODLER“ и „PROFESSIONAL“. Първият е безплатен, без никакви такси. PROFESSIONAL има три планове за фактуриране; месечно, 6 месеца и годишно. Обхватът на услугите, разбира се, е различен и тези от ПРОФЕСИОНАЛНИЯ план се радват на много повече функции от плана HODLER.

Партньорска програма

Shrimpy има програма за препоръчване за потребители, включително HODLERS. Те ще спечелят 50% комисионна от плащанията на техните реферали в платформата за първите три месеца. Това е начин да възнаградите своите клиенти за тяхната подкрепа и всеки може да се възползва от нея.


Опитните търговци също могат да се запишат за социални лидери. Те просто трябва да се регистрират и да изберат да станат социални лидери в раздела за лидери. След това те могат да започнат да търгуват с всяка стратегия и да изградят група последователи. След това те ще получават $ 4 на месец за всеки последовател, който копира техните модели на търговия.

Преглед на скариди: Присъда

Този преглед на Shrimpy показва, че платформата е доста модерно място за социална търговия, което позволява на новите търговци да използват опита на други търговци, за да се възползват максимално от своите инвестиции и сделки. Разнообразната общност им дава най-добрите възможности за растеж и затова това е добро място за начинаещи търговци да започнат своето пътуване.

Професионалисти:

  • Приобщаваща платформа: Shrimpy предоставя възможност на всеки да стане по-добър търговец. Това е възможно чрез безплатния план, който всеки може да използва, за да се качи на борда и да експериментира със социалната търговия.
  • Възможности за растеж: Новите търговци могат да използват Shrimpy за бърз растеж, като наблюдават и следват своите търговски планове и стратегии.
  • Награда за всички: Всички в Shrimpy получават награда. Лидерите се възнаграждават за своите последователи, докато последователите получават щедри награди за привличане на нови потребители на платформата.
  • Висока сигурност: Shrimpy приема много сериозно сигурността на своите потребители, поради което има силна защита за своя API и тези на своите потребители.

Минуси:

  • Безплатният план HODLER има много ограничен достъп до функции в сравнение с платения ПРОФЕСИОНАЛЕН план.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector