Преглед на Kucoin

Крипто

допълнителна информация

Целеви пазар

 • Глобален

Депозит

 • Само за крипто

Валути

 • Само за крипто

Професионалисти

 • Предлагайте някои монети, които други не, и често има промоционални монети
 • Споделете в успеха на Kucoin с тяхната монета KCS.
 • В момента няма KYC

Минуси

 • В платформата за търговия липсват важни типове поръчки
 • Английската комуникация е основно неразбираема
 • Обеми, които все още не са налице за важни крипто активи

Kucoin е една от шепата мултикойн борси, която се появи през 2017 г. и веднага грабна значителна част от пазара. Те са се брандирали като „обмен на хора“, тъй като мисля, че предлагат Kucoin Shares, KCS, монета, която може да се търгува на борсата и предлага процент от месечните приходи на KuCoin. People’s Exchange е интересен начин за брандиране на вашата ICO, но предполагам, че това е борса на хора по същия начин, по който всяка публично търгувана компания е компания на хора (само отсъстващи разпоредби, надзор, защита на потребителите и т.н. – но ние се отклоняваме).  

Въпреки че Kucoin няма огромния обем на търговия на големите борси за приемане на фиат, нито се доближава до чудовища на altcoin като Binance, има редица причини, поради които човек може да реши да търгува с Kucoin и сам по себе си:

 1. Той може да се справи със своите клиенти. Binance и други подобни се оказаха неспособни да се справят с масивния приток на трафик, както и подкрепа и сигурността вероятно е пострадала като резултат. Няма такива проблеми с Kucoin от публикуването на тази статия.
 2. Те предлагат добри обеми на някои малки алтернативи, които може да ви интересуват, които не са представени другаде и често сдвояват стартирания с щедри подаръци.  
 3. Към момента не се изисква KYC за тегления. Има раздел за проверка на акаунта, така че предполагаме създаването на KYC за определени суми за теглене може някой ден да бъдат приети.  

Платформа

Настройте акаунта си с вашия имейл и парола. За да се оттеглите, ще трябва да настроите двуфакторно удостоверяване в акаунта си, така че може и да се погрижите за това извън портата.

Депозитите се активират като 100 различни алткойни, също както теглене. В момента не се изисква допълнителна информация за депозиране или теглене. Тегленията се обработват от Kucoin в рамките на 30 минути и след това времето за трансфер се диктува от мрежата на съответния altcoin.

След като акаунтът ви бъде кредитиран, щракване върху раздела пазари дава интуитивно оформление на всички различни налични монети. Kucoin предлага пазари в btc, eth, neo, usdt, kcs и bch. Обемите на търговия са показани както в конкретния altcoin, така и в щатски долари. Показваната информация и монети са регулируеми и можете да добавяте монети към предпочитани за удобство. Можете бързо да купувате или продавате пазарни поръчки директно от този интерфейс или да кликнете върху иконата за търговия, за да пренасочите към борсата.

Платформата за търговия има графики, интегрирани от tradingview, което е по-добро от диаграмите, построени в къщата от голяма конкуренция, а книгата с поръчки има известна дълбочина, особено за техните най-популярни двойки.  

Можете да създавате лимитирани поръчки просто като играете с цената, предложена на фиша за търговия. Въпреки това, голям, очевиден негатив на платформата Kucoin е липсата на стоп загуба, да не говорим за допълнителни типове поръчки, които наистина биха помогнали да се увеличи привлекателността на Kucoin. За дневните търговци, които обичат да си играят с алтове, липсата на стоп загуба е голям проблем и Kucoin би било добре да се справи с този ASAP.


Може да ви е по-добре другаде, ако:

Вие сте търговец на ден.  

Търговците от други дни вероятно няма да искат да рискуват да търгуват без спиране на загубите и функционалности за тейк печалба. По-добре отидете с Binance или дори с Bitfinex, ако не търгувате с монети с малка капачка.

Искате ливъридж.  

BitMex предлага лост за малък избор от алткойни и е превъзходен продукт с водещи обеми в индустрията. Ако се справяте добре с търговията с алтернативни деривати (и не купувате да задържите), това е по-добър вариант.

Вие плашите лесно.

Да, Kucoin все още не е хакнат. Но те са новодошли и наистина не са се сблъсквали с истински тестове. Нямате представа как биха се справили със сериозно предизвикателство – разгледайте нашите предложения за най-добрите борси на altcoin, ако искате да пазарувате наоколо.

Долен ред

Основното предимство на Kucoin е, че предлага някои малки капачки, които не се предлагат другаде. Според нас това не е устойчив бизнес модел на пазар, който в момента вижда регулаторите да стават по-неблагоприятни за спекулативните алтернативи. За да оцелее, Kucoin ще трябва да подобри своя продукт и да се съсредоточи повече върху изграждането на реална ликвидност и стойност на платформата и по-малко да изпомпва собствената си монета и да получава такси от sh * tcoin airdrops.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector