Преглед на BlockFi

Contents

Относно BlockFi

BlockFi е платформа за финансово управление, която се фокусира върху криптовалутни активи. Той предлага селекция от подобни на банки услуги за вашата криптовалута, включително лихвени сметки и заеми, обезпечени с крипто, както и услуги за кредитиране на биткойни за големи институции.

Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

Началната страница на BlockFi

През последните години компанията спечели много сцепление и този преглед ще ви помогне да разберете как точно работи BlockFi и как може да бъде от полза за вас.

Купувайте монети от BlockFi

BlockFi плюсове и минуси

Професионалисти

 • Изключително конкурентни лихвени проценти
 • Вземете заем без проверка на кредита
 • Заемите се изчистват за 24 часа
 • Крипто към крипто търговия е лесна за изпълнение
 • Добре финансирана и регулирана платформа едва ли ще избяга с парите ви

Минуси

 • През 2020 г. се случи едно нарушение на данните – няма откраднати монети
 • Рязков риск в лихвените сметки
 • Попечителство

Професионалисти

Минуси

 • Изключително конкурентни лихвени проценти
 • През 2020 г. се случи едно нарушение на данните – няма откраднати монети
 • Вземете заем без проверка на кредита
 • Рязков риск в лихвените сметки
 • Заемите се изчистват за 24 часа
 • Попечителство
 • Крипто към крипто търговия е лесна за изпълнение
 • Добре финансирана и регулирана платформа едва ли ще избяга с парите ви

Какво е BlockFi?

BlockFi е частна платформа за кредитиране с акцент върху криптовалутата, основана през 2017 г. Нейният основател и главен изпълнителен директор, Зак Принс, има дългогодишен лидерски опит в множество технологични компании, включително ръководене на екипи за развитие на бизнеса в Orchard Platform и Zibby.

интервю на zac prince

Зак Принс на Squawk на улицата

Флори Маркес, съосновател и вицепрезидент на операциите, също има дългогодишен опит в управлението на продукти за алтернативно кредитиране. Наред с други, тя помогна за мащабиране на портфолио от 125 милиона долара за Bond Street.

интервю на zac prince

Флори Маркес в Южноамериканска биткойн конференция

Компанията е създадена да подражава на банки в криптовалутната зона, като същевременно следи спестовни сметки и крипто кредитни карти. Днес BlockFi предлага лихвени акаунти, които позволяват на клиентите да печелят лихва върху своите крипто и заеми, обезпечени с криптовалута на клиента.


BlockFi работи с множество криптовалути, но основно се фокусира върху Bitcoin, Litecoin и Ethereum. Други активи включват стабилни монети, базирани на щатски долари, като GUSD или USDC.

Какви са основните услуги на BlockFi?

Лихвените сметки и криптозаемите са двете основни услуги, които се предлагат в момента. Лихвените акаунти позволяват на потребителите да печелят лихва върху криптовалута.

Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

В същото време заемите са подходящи за тези, които искат заем в щатски долари, обезпечен с тяхната валута, така че не е необходимо да продават своята валута, за да могат да получат традиционен заем.

КРИПТО ЗАЕМИ & ЛИХВЕНИ СМЕТКИ

Лого на BlockFi

BlockFi

 • Крипто лихвени сметки печелят до 8,6%
 • Набра над 108 милиона долара финансиране от VC
 • Поддържа Bitcoin, Litecoin и Ethereum, както и GUSD и Tether

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на Ledn

Ледн

 • Страхотно за канадски биткойн ходори, които търсят CAD заеми
 • Крипто лихвените сметки печелят до 7,5%
 • Монети под пазене на застраховани Bitgo акаунти

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Unchained Capital Logo

Окован капитал

 • Получете достъп до заемни средства за по-малко от 48 часа
 • Лесна за използване, интуитивна платформа
 • Биткойн, съхраняван в портфейли Multi-sig

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД

Освен тези два основни продукта, BlockFi предлага и възможности за търговия, така че потребителите могат да управляват своите крипто активи и да оптимизират портфолиото си. За разлика от много компании в сектора на криптовалутите, BlockFi е регулиран и подлежи на Закона за банковата тайна.

Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

Нека разгледаме по-отблизо предложенията на BlockFi.

BlockFi Bitcoin сметки за лихви

Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

BlockFi сметка за лихви работи точно като обикновена спестовна сметка, която може да имате в банката си. Акаунтът позволява на потребителите да печелят лихва в няколко поддържани валути. Това е отдавна закъснял продукт на пазара на криптовалути, тъй като ви позволява да печелите до 8% APY лихва, вместо да оставяте вашата криптовалута на празен ход.

Blockfi APY

Годишните лихвени проценти на BlockFi в дясната колона

Лихвата се изплаща в края на месеца и можете да избирате от няколко нива, ако решите да държите биткойните си в сметката. Получавате 6% за първите 5 BTC и 3,2% APY за салдото ви над 5. Всички цени, споменати в това ревю, подлежат на промяна.

Лихвените сметки на BlockFi се сравняват с други в пространството

Добрата новина за BlockFi Interest Account е, че можете да спечелите повече лихва, отколкото по банкова сметка. В много страни лихвата, която бихте могли да спечелите от спестовна сметка, не надхвърля 1,5% и често е по-малка от тази.

Като такъв можете да си купите стабилна монета от борса и да я депозирате в сметка за лихви в BlockFi, за да спечелите повече лихва, отколкото би ви предложила вашата банка.

Независимо от това, винаги трябва да имате предвид, че BlockFi има следното изявление, ясно посочено на техния уебсайт:

Като такъв, депозирането на криптовалута в този вид сметка се извършва на ваш риск.

Граници на теглене

Ограниченията за теглене са друго нещо, което трябва да имате предвид, тъй като както в случая с много други институции за лишаване от свобода, има ограничения, когато става въпрос за това колко можете да изтеглите наведнъж.

От 2020 г. можете да изтеглите 100 BTC всяка седмица, което обикновено би трябвало да е повече от достатъчно за по-голямата част от потребителите. Потребителите на енергия обаче може да поискат да разгледат ограниченията за теглене и таксите за всяка валута.

Blockfi APY

BlockFi акаунтите за лихви са достъпни за клиенти по целия свят с няколко изключения, изброени на техния уебсайт. Лихвената сметка е достъпна за клиенти в повечето щати в САЩ, с изключение на Ню Йорк.

Заеми с криптовалута BlockFi

Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

Както може да се съберете от името, закрепените с криптозаемки BlockFi ви позволяват да вземете заем в щатски долари, GUSD или USDC, като използвате криптовалутата си като обезпечение. Тъй като заемът на стойност е 50%, можете да вземете заем до 50% от стойността на крипто активите, които депозирате.

Кандидатстването за такъв заем отнема няколко минути и ако молбата ви е успешна, можете да очаквате да имате парите в банковата си сметка за по-малко от 90 минути.

Съществуват множество причини, поради които може да искате да вземете заем с криптовалута, като примери включват покупка на жилище, разнообразяване на инвестициите, изплащане на дълг или финансиране на бизнес.

Покупката на имот е една от основните причини хората да решат да вземат заем с криптовалута, тъй като традиционните заемодатели не приемат плащания за дом в крипто.

Освен това лихвените проценти са много по-добри от традиционните кредитори, тъй като рискът на BlockFi е много по-нисък

blockfi сравнение на заема

Лихвените проценти по заемите на BlockFi са много по-добри от традиционните заемодатели

И накрая, последната причина за използването на тази техника е необходимостта от заемане на средства без ликвидиране на активи. Освен това можете да получите някои данъчни облекчения, тъй като IRS третира криптовалутата като собственост и тегленето на заем срещу вашите крипто активи не е облагаемо събитие.

Крипто към крипто търговия

BlockFi позволява на потребителите да сменят всеки от текущите активи, които имат на депозит, за други активи, поддържани от платформата. При търговия между активи има малка такса. Можете да правите крипто за крипто сделки между някой от следните активи:

 • Биткойн (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Coinbase долари (USDC)
 • Ethereum (ETH)
 • Паксос (PAX)
 • Долари Близнаци (GUSD)

blockfi крипто към крипто сделки

Екран за крипто търговия на Blockfi

Изпращане на пари по банков път

Възможността за изпращане на пари в брой е добавена през март 2020 г. и това е първата услуга, предлагана от платформата за тези, които никога преди не са купували криптовалута. Потребителите могат да изпращат жици в щатски долари до платформата BlockFi, за да закупят стабилни монети и да спечелят лихва до 8,6%.

Всички проводници незабавно се обменят за GUSD и функцията е налична в избрани щати на САЩ и в международен план в момента, с оглед да бъде достъпна в световен мащаб в близко бъдеще. Трябва да имате сметка за лихви в BlockFi, за да могат всички ваши покупки от стейблкоин да бъдат депозирани там и веднага да започнете да печелите лихва.

blockfi крипто към крипто сделки

Наскоро добавеният от Blockfi банков превод като метод за финансиране на сметка

Въпреки че може да има такси, начислени от банковата институция, която използвате за изпращане на банков превод, BlockFi не начислява на потребителите сумата, която получават, което ще бъде отразено във вашия акаунт. Има минимална сума от 10 щ.д., която можете да преведете, а процесът на добавяне на средства към сметката ви отнема един до три работни дни.

BlockFi е безопасна платформа?

BlockFi депозира клиентски активи при техния основен попечител, зодия Близнаци, доверителна компания, лицензирана от Нюйоркския държавен департамент за финансови услуги. Gemini има цифрово застрахователно покритие на активите и се придържа към стандартите за банково съответствие и специфичните изисквания за капиталов резерв.

интервю на zac prince

BlockFi държи всички клиентски средства в Gemini Custody

Като такъв, BlockFi е толкова сигурен, колкото и Близнаците. Разбира се, има рискове, свързани с платформи от този вид и може би най-големият е рискът на контрагента (известен също като риск от неизпълнение).

Това се отнася до риска, който всеки, който дава заеми на някой, е изложен. Тъй като по принцип работи като банка, BlockFi не е по-различен, така че се излагате на риск по подразбиране, когато използвате услугите му.

Платформата е много прозрачна за това какво би се случило в случай на сценарий на Страшния съд. Екипът спомена, че в случай че платформата бъде хакната, активите се държат в хладилник от Gemini, основният попечител на BlockFi, който е застрахован от Aon.

Екранна снимка на Twitter

В случай, че потребителският акаунт е компрометиран, протоколът посочва, че акаунтът се замразява за една седмица, докато екипът е в състояние да проведе видеоконференция със собственика на акаунта, за да може да потвърди самоличността си.

Ако самоличността бъде потвърдена, потребителят ще получи достъп до своя акаунт и неговият имейл адрес и парола ще бъдат променени.

Всеки, който не изпълнява задълженията си по заемите си, е много невероятен сценарий с която и да е финансова институция и BlockFi е сигурен, че това не е нещо, което може да се случи, просто защото те разполагат с цялостен процес на управление на риска и кредитен анализ.

blockfi напомняне за плащане на заем

Известие за плащане на заем за приложение BlockFi

Тъй като платформата отпуска заеми само на институционални кредитополучатели или лица, които са готови да внесат обезпечение, всеки неизпълнител по своите заеми остава много невероятен сценарий.

Всичко, което BlockFi трябва да направи, за да управлява риска, е да призове своите кредитополучатели, ако пазарът се движи срещу тях. Ето защо BlockFi не проверява кредитна проверка срещу кредитополучатели – те вече са осчетоводили поне двойна стойност на кредита като обезпечение.

КРИПТО ЗАЕМИ & ЛИХВЕНИ СМЕТКИ

Лого на BlockFi

BlockFi

 • Крипто лихвени сметки печелят до 8,6%
 • Набра над 108 милиона долара финансиране от VC
 • Поддържа Bitcoin, Litecoin и Ethereum, както и GUSD и Tether

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на Ledn

Ледн

 • Страхотно за канадски биткойн ходори, които търсят CAD заеми
 • Крипто лихвените сметки печелят до 7,5%
 • Монети под пазене на застраховани Bitgo акаунти

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Unchained Capital Logo

Окован капитал

 • Получете достъп до заемни средства за по-малко от 48 часа
 • Лесна за използване, интуитивна платформа
 • Биткойн, съхраняван в портфейли Multi-sig

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД

BlockFi предлага ли двуфакторно удостоверяване?

Платформата предлага двуфакторно удостоверяване за всички онлайн акаунти, следвайки индустриалния стандарт за сигурност. Като активирате двуфакторно удостоверяване, можете да добавите втори слой защита към акаунта и ще бъдете помолени да въведете код за проверка, генериран от приложение, всеки път, когато влезете в акаунта си.

За съжаление браузърът ви не поддържа вградени видеоклипове.

The Удостоверител на LastPass е любимата ни опция, базирана на приложение U2F

BlockFi препоръчва на всички потребители да активират двуфакторно удостоверяване на своите акаунти и не поема отговорност за неоторизирани потребители, които може да имат достъп до акаунта, ако не сте успели да активирате двуфакторно удостоверяване.

Отговорихме на BlockFi и попитахме за хардуерно удостоверяване чрез устройство като Юбики. Казаха ни, че работят по него, така че се надяваме да го видим скоро.

Как Block-Fi печели пари?

blockfi напомняне за плащане на заем

Платформата прави пари, като отпуска крипто активи на търговци и инвестиционни фондове или пазарни производители, които се продават без рецепта. Те могат също така да предоставят активите на предприятия, които трябва да имат опис на крипто, за да могат да осигурят ликвидност на своите клиенти.

BlockFi споменава в публикация в блог, че работи с институции, които се нуждаят от ликвидност, и им отпуска крипто активи с по-висока скорост. Основните видове кредитополучатели включват следното:

Търговци и инвестиционни фондове

Тези кредитополучатели изискват криптовалута или за подхранване на техните стратегии за търговия, или за запълване на пропуски между цените.

Пазарните производители без рецепта

Тези кредитополучатели свързват купувачи и продавачи, които не искат да извършват транзакциите си на публични борси, в замяна на това, което често е стръмна надценка. Обикновено тези кредитополучатели трябва да разполагат с крипто активи, за да могат да отговорят на търсенето, така че те заемат от заемодатели като BlockFi, за да отговорят на техните нужди.

blockfi напомняне за плащане на заем

търговци и пазари на извънборсови пазари заемат от BlockFi

Банкомати за криптовалута и други бизнеси, които изискват опис на криптовалута

Тези бизнеси изискват ликвидни криптовалути за ежедневните си операции, но предпочитат да държат по-голямата част от активите си в хладилни складове.

биткойн банкомат

Изключителни опити за финансиране на Venture на BlockFi

Платформата започна да става добре позната в света на криптовалутите, когато започна да получава известни рискови финанси. През август 2019 г. компанията получи фонд от Серия А в размер на 18,3 милиона долара, който след това бе последван от $ 30 милиона Серия Б фонд.

интервю на zac prince

Val Ventures се присъедини към втория рисков фонд и имаше множество забележителни инвеститори, включително CMT Digital, Purple Arch Ventures, Arrington XRP Capital, Winklevoss Capital, Morgan Creek Digital, Avon Ventures, Akuna Capital, PJC, Castle Island Ventures, Kenetic Capital, и HashKey Capital.

HashKey Capital беше един от най-известните инвеститори в Block-Fi и именно те бяха причината компанията да разшири сингапурския пазар за по-малко от година.

Към днешна дата BlockFi е събрал над 108 милиона долара.

Мобилното приложение BlockFi

интервю на zac prince

През май 2020 г. BlockFi стартира мобилно приложение, достъпно за потребители на iOS и Android, с цел да предложи лесен достъп до платформата в движение. Някои от функциите на приложението включват:

Регистрирай се

Лесно и сигурно регистриране

Отнема само няколко минути, за да започнете и да получите достъп до цялото си портфолио от телефона си.

Регистрирай се

Откриване на сметки за печалба от лихви

Можете да отворите сметка за лихви в BlockFi от телефона си и да започнете да печелите лихви върху всички популярни криптовалути, включително Bitcoin, Litecoin и Ether.

Регистрирай се

Заемете пари чрез приложението

Криптозаеменните заеми от един и същи ден са достъпни само с няколко докосвания на телефона ви, което ви позволява да получите достъп до паричните средства, така че да не се налага да продавате своите крипто активи и да задействате облагаеми събития.

Регистрирай се

Лесни мобилни трансфери

Можете да прехвърляте средства директно от една от вашите крипто портфейли във вашия акаунт в BlockFi. Приложението също ви позволява да разнообразите портфолиото си, без да се налага да правите нови инвестиции.

Регистрирай се

Допълнителен слой сигурност

Всички транзакции, направени чрез мобилното приложение, са сигурни чрез основния попечител на BlockFi, Близнаци.

От юни 2020 г. мобилното приложение няма функции за търговия и разпознаване на лица за регистриране, но това са функции, които BlockFi обещава, че ще направи достъпни в бъдеще.

BlockFi има ли реферална програма?

BLockFi разполага с програма за препоръчване за клиенти, които искат да доведат своите приятели на платформата. Към май 2020 г. всички клиенти на BlockFi могат да спечелят до $ 20 в BTC за всеки приятел, когото препращат, който отвори сметка за лихви в BlockFi. Клиентите могат да спечелят $ 10 в BTC за първите пет приятели, на които се отнасят, и $ 20 в BTC за следващите.

интервю на zac prince

Има хакнат някога BlockFi?

През май 2020 г. хакерите успяха да компрометират системите за сигурност на платформата и успяха да получат неоторизиран достъп до чувствителна информация, включваща имена на потребители, дати на раждане, имейл адреси, домашни адреси и история на активността.

BlockFi публикува доклад за инцидент на своя уебсайт, подчертавайки, че дейността на хакера е заключена и в резултат на това „няма средства, пароли, номера на социално осигуряване, данъчни идентификационни номера, паспорти, лицензи, информация за банкови сметки или подобни непублични информация за идентификация “.

изпращайте монети на blockfi

Според доклада за инцидента опитът за хакерство е извършен чрез a Атака за суап на SIM на един от служителите на компанията. Похитителите успяха да контролират телефонния номер на служителя и успяха да нулират имейл паролата на работника и да влязат в системите BlockFi.

Те неуспешно се опитаха да извършат неразрешено теглене. Нарушаването на данните продължи около 90 минути, тъй като BlockFi реагира бързо и спря достъпа на служителя, за да предотврати по-нататъшна злоупотреба.

BlockFi пусна изявление споменавайки, че компанията е успяла да предотврати втори опит за атака. Те също така въвеждат допълнителни контроли за самоличност на всички служители на място в непосредствено бъдеще и спират всеки втори фактор за SMS.

BlockFi е законна платформа?

Въпреки хакването на май 2020 г., всичко показва, че BlockFi е легитимна платформа, която позволява на потребителите да се възползват от предимствата на получаването на лихва върху техните криптовалутни активи и получаването на достъп до обезпечени с криптовалута заеми.

Както при всичко, което е свързано с криптовалута, която оставя портфейла ви, трябва да разберете, че има известна степен на риск, свързана с това, което означава, че активите ви ще бъдат изложени на риск, ако платформата претърпи катастрофален хак.

Как да настроите акаунт в BlockFi

 1. Отидете на BlockFi.com. Изберете “Първи стъпки”

  Blockfi дом

 2. Попълнете формуляра, като използвате истинския си имейл адрес (BlockFi ще изпрати имейл за потвърждение до него.)

  Blockfi форма

 3. Кликнете върху връзката за потвърждение в имейла. Това ще пренасочи обратно към BlockFi.

  Потвърди Имейл

Оттук ще трябва да изберете дали избирате акаунт за биткойн лихва или заем с биткойн USD.

Стъпките за получаване на всеки от тези акаунти са по-долу.

Получаване на акаунт за биткойн лихви от BlockFi

 1. След като се върнахте на сайта blockfi, изберете Лихвена сметка.

  изберете лихвена сметка

 2. Преминете през стъпките към Попълнете проверката на KYC.

 1. Върнете се обратно към сайта на BlockFi и Влизам. След това щракнете Депозит.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 2. Сега трябва да изберете кой крипто актив ще депозирате и да спечелите лихва. Кликнете върху един от крипто активите по-долу.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 3. Използвайте портфейла си за изпращайте монети на крипто адреса, който BlockFi ви показва на следващата страница.

  Можете да копирате адреса или да сканирате QR кода.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

Сега нека поговорим за заемите, обезпечени с биткойн. Разберете как да стартирате акаунта си стъпка по стъпка, като използвате ръководството по-долу.

Получаване на заем в USD с подкрепа на Bitcoin от BlockFi

 1. На този етап сте потвърдили имейла си и отново сте на сайта на Blockfi. Изберете Крипто заеми от менюто.

  изберете лихвена сметка

 2. Преминете през стъпките към Попълнете проверката на KYC.

 1. Върнете се обратно към сайта на BlockFi и Влизам. След това щракнете Депозит.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 2. Щракнете върху Нов заем бутон

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 3. Сега трябва да изберете кой крипто актив ще депозирате и да спечелите лихва. Кликнете върху един от крипто активите по-долу.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 4. Въведете сумата в щатски долари, която искате да бъде заемът, и кликнете Изчислете вашата оферта

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 5. След това изберете своя Заем на стойност (LTV).

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 6. Изберете Продължете.

  Подкрепен с биткойн заем на Blockfi

 7. Попълнете банковата си информация и за какво ви трябват парите и кликнете Продължете.

  Blockfi продължи

 8. В рамките на 24 часа трябва да получите имейл от BlockFi. Изглежда нещо като това по-долу. Подкрепен с биткойн заем на Blockfi
 9. Договорът за заем ще бъде включен в имейла. Подпишете го и го върнете на BlockFi.

 10. Използвайте портфейла си за изпращайте монети на крипто адреса, който BlockFi ви дава след връщане на подписаното споразумение.

изпращайте монети на blockfi

В рамките на един ден от получаването на обезпечението BlockFi ще изпрати USD към вашата банкова сметка чрез банков превод или стабилна монета на избрания от вас адрес на портфейла.

И това е! Вече имате пари в брой и не трябваше да продавате своите биткойни!

КРИПТО ЗАЕМИ & ЛИХВЕНИ СМЕТКИ

Лого на BlockFi

BlockFi

 • Крипто лихвени сметки печелят до 8,6%
 • Набра над 108 милиона долара финансиране от VC
 • Поддържа Bitcoin, Litecoin и Ethereum, както и GUSD и Tether

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на Ledn

Ледн

 • Страхотно за канадски биткойн ходори, които търсят CAD заеми
 • Крипто лихвените сметки печелят до 7,5%
 • Монети под пазене на застраховани Bitgo акаунти

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Unchained Capital Logo

Окован капитал

 • Получете достъп до заемни средства за по-малко от 48 часа
 • Лесна за използване, интуитивна платформа
 • Биткойн, съхраняван в портфейли Multi-sig

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД

Оценка: 9.4 / 10

BlockFi е най-добрият ни избор за биткойн и крипто ходори търсят да спечелят малко пасивни доходи от своите стопанства. Има разбира се рискове. Основните движения на пазара биха могли потенциално да попречат на BlockFi да изпълнява своите мерки за намаляване на риска, но затова те имат толкова големи изисквания за обезпечение. Това е основният риск, който потребителите на BlockFi трябва да приемат. Другият риск са хакове и въпреки че BlockFi е имал едно нарушение, никой не е направил никакви монети. На всички останали фронтове обаче BlockFi е с много нисък риск и ползите са достатъчно. Лесният им потребителски интерфейс улеснява отварянето и финансирането на сметки, а самите продукти са страхотни в зависимост от вашите нужди.

Ние даваме на BlockFi оценка 9,4 от 10!

Професионалисти

 • Изключително конкурентни лихвени проценти
 • Вземете заем без проверка на кредита
 • Заемите се изчистват за 24 часа
 • Крипто към крипто търговия е лесна за изпълнение
 • Добре финансирана и регулирана платформа едва ли ще избяга с парите ви

Минуси

 • През 2020 г. се случи едно нарушение на данните – няма откраднати монети
 • Рязков риск в лихвените сметки
 • Попечителство

Професионалисти

Минуси

 • Изключително конкурентни лихвени проценти
 • През 2020 г. се случи едно нарушение на данните – няма откраднати монети
 • Вземете заем без проверка на кредита
 • Рязков риск в лихвените сметки
 • Заемите се изчистват за 24 часа
 • Попечителство
 • Крипто към крипто търговия е лесна за изпълнение
 • Добре финансирана и регулирана платформа едва ли ще избяга с парите ви

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map