Преглед на BitQuick

Крипто

допълнителна информация

  • 2% за такси за търговия на купувача
  • поръчки@bitquick.co Имейл

Целеви пазар

  • Съединени щати

Депозит

  • Пари в брой

Валути

  • щатски долар

Професионалисти

  • Купете биткойн с пари в брой!
  • 2% наистина не е толкова лошо от такса, ако се вземат предвид всички неща

Минуси

  • По-скъпи от борсите
  • Трябва да слезеш от дивана си

Обобщение

Bitquick свързва купувачите и продавачите на биткойн чрез депозити в брой в банковата сметка на продавача. Bitquick държи средствата на продавача в ескроу, докато не бъдат уведомени, че паричният депозит наистина е попаднал в банковата сметка на продавача, като в този момент те превеждат средствата в биткойн портфейла на купувач. Това позволява основно на всеки да купува биткойн за пари в брой, без да е необходимо да се среща директно с продавача и докато въвежда само имейл и биткойн адрес в сайта на bitquick.

Купувачът се таксува с 2% за услугата и обикновено получава биткойн в рамките на три часа след депозирането в сметка на продавач – често за по-малко от час. В сравнение с процеса, необходим за откриване и финансиране на борсова сметка, това е изключително бързо на рампа.

Изглежда, че цените се движат с около 3-5% над пазарните цени, така че има доста голяма премия за използването на услугата.

Сигурност

Купувачите са прехвърлили биткойн в собствения си портфейл на трета страна, чийто адрес трябва да бъде въведен при поръчка за покупка. Bitquick държи монетата на всеки продавач в отделен ескроу акаунт, воден от водещ доставчик на мултисиг портфейли bitgo. Bitquick предоставя, с любезното съдействие на bitgo, дисплей „доказателство за резерв“, който показва количеството монети, държано във всяка от ескроу сметките. Продавачите могат да проверят в реално време, че монетата им се съхранява безопасно в съответния портфейл и има цялостен дисплей на общото количество държани монети спрямо броя на монетите, продадени за продажба.

Гравитас

Bitquick се разраства доста бързо от базата си в Северна Америка и сега има операции в Индия и Тайван. Не сме сигурни по отношение на ефикасността на проекта там, но моделът bitquick е изключително мащабируем, евтин и лесен за изпълнение от разстояние. Те също така се разшириха на пазара на алткойни, използвайки API за смяна на форми, за да предложат над 30 алткойни за продажба.


Bitquick получи около 15 000 щатски долара за начално финансиране от BoostVC, стартиращ инкубатор, фокусиран върху криптовалута. BoostVC предлага консултация от изключително успешни ментори в биткойн пространството, които са изразили подкрепата си в BitQuick.

Откриване на акаунт

Всъщност не е необходимо да отваряте сметка в bitquick, за да купувате или продавате биткойн. Купувачите трябва просто да въведат адрес на външен портфейл и имейл и да извършват транзакции чрез bitquick за транзакция по транзакция. Продавачите трябва да попълнят малко по-голям формуляр, но отново изглежда, че продажбите се обработват както идват – вместо да отварят фиксирана сметка, продавачите просто въвеждат своите данни за всяка следваща продажба на биткойн, която биха искали да управляват чрез bitquick.

Купуване на биткойн на BitQuick

След стартирането на „бърза покупка“ потребителите се подканват да въведат количеството биткойн, което желаят да закупят, след което трябва да се въведе имейл и адрес на портфейла на биткойн. След това на потребителя се показва списък с банки, всяка със съответна цена за показан биткойн. След като избере удобна местна банка, на потребителя се изпраща имейл за потвърждение, в който се посочва номерът на съответната банкова сметка, на която трябва да бъдат депозирани паричните средства. Сумата трябва да бъде платена във всеки клон на избраната банка. Моля, обърнете внимание – изключително важно е да плащате САМО с пари в брой. Процесът зависи от незабавното кредитиране на парите в сметка на продавач, което е възможно само при използване на депозити в брой – всеки друг метод може да отнеме твърде много време, за да се появи в сметката на продавача на биткойни, който няма да може да потвърди, че депозитът е направен в действителност в рамките на договорената SLA от три часа.

След като направи депозита, купувачът трябва да направи снимка на касовата бележка и да я качи на линка, предоставен в имейла за потвърждение на поръчката от bitquick. Това е необходимо в малко вероятния случай, че продавачът неискрено настоява, че не е направен депозит. Най-общо казано, продавачът просто уведомява bitquick, че парите са получени, след което биткойнът се прехвърля от ескроу в портфейла на купувача – обикновено в рамките на три часа след депозита. Ако обаче периодът на задържане приключи, без продавачът да потвърди получаването на средствата и без качената разписка, биткойните отново ще бъдат публично изброени за продажба. Ако по някаква причина потребителят не може да качи разписката в рамките на периода на задържане, незабавно изпратете имейл за поддръжка на bitquick.

Продажба на биткойни на BitQuick

Продажбата на биткойн е относително лесен процес за тези, които искат да избегнат транзакции чрез борса, и е напълно безплатна. Първо, просто попълнете формуляра на продавача, който по същество подробно посочва банкова информация, необходима за транзакциите, и малко биографични данни.

След това продавачът трябва да зададе количеството биткойн за продажба, както и минималния разрешен размер на транзакцията. Желаната цена може да бъде динамично зададена за проследяване на цената на bitcoinaverage (агрегатор на цените), bitfinex или bitstamp, а продавачът може да посочи процентна сума над / под текущия обменен курс. След подаване на цялата тази информация се показва адрес, който ще бъде личният ескроу адрес на продавача – след като съответната сума биткойн бъде изпратена на този адрес, поръчката ще се появи на живо в bitquick. След като купувачът задържа биткойн, продавачът ще получи имейл за потвърждение с две връзки – едната за потвърждение на депозита и другата за оспорване на депозита. Депозитът трябва да бъде незабавно кредитиран по банкова сметка, тъй като се плаща в брой – и по този начин продавачът трябва да отговори в рамките на три часа след получаване на имейл за потвърждение.

Ако продавачът желае да изтегли биткойн от депозитния адрес, bitquick начислява 5% такса. Моля, уверете се, че определено искате да продадете вашите биткойни на bitquick, преди действително да депозирате на депозитния адрес – тези 5% са голяма хапка!

BitQuick такси

Bitquick взема 2% такса от страна на купувача за транзакции. Няма такси за продажба на биткойн чрез bitquick.

BitQuick Mobile

Сайтът е проектиран отзивчиво и поръчките за покупка и продажба могат лесно да бъдат направени с помощта на преносими устройства.

Поддръжка на BitQuick

Bitquick е на повикване по време на банкови часове, за да управлява ескроу страницата на транзакциите. Те реагират сравнително бързо на имейли, които могат да бъдат изпратени от тяхната система за билети на място.

Може да погледнете другаде, ако:

Не е необходимо да депозирате в брой.

Очевидно. Вижте нашите рецензии за най-добрите борси за биткойни в САЩ за алтернативи. Ако bitquick е вашият опит да останете под радара, проверете местните биткойни, преди да предприемете потъването в bitquick.

Долна линия

Bitquick е наистина умен, нискотехнологичен начин за улесняване на покупката и продажбата на биткойни за пари. Това е една от онези умни, прости идеи, които ви карат да попитате „защо не се сетих за това ?!“ Искате ли да купите малко биткойн, но не можете да се притеснявате да отворите сметка за обмен? Всъщност нямате банкова сметка? Не ви е удобно да въвеждате всичките си лични данни при размяна? Готино, Bitquick е добро решение за вас. Ще платите малко повече и трябва да слезете от дивана си и да отидете до банката с пари в брой, но тя прави това, което е предназначена.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector